Kuulokevahvistinta Sennheiserin 650:lle?

jacqueline.lacan

Käyttäjä
Liittynyt
19.6.2007
Viestejä
3 744
Kaupunki
Tampere
Silläkin uhalla, että kukaan ei viitsi vastata niin millaista vahvistinta suosittelisitte ja miksi? Itse olin ajatellut, että kiva hintaluokka olisi 400-700€, mutta aina 1000€ voisi joustaa. Kovasti kiitoksia jo etukäteen!
 
Jos nyt oikein muistan niin Bechmark DAC1:n kuulokevahvistinta on pidetty noille senkuille varsin hyvänä. Tällaista juttua taisi olla jossain Hifimaailman numerossakin DAC1 kokeilun yhteydessä. Tietysti jos ei ole tarvetta DAC:lle, voi em. Benchmark olla pelkäksi kuulokevahvistimeksi aika hölmö hankinta.

Itse en ole kokeillut DAC1 kuulokevahvainta mainituilla senkuilla mutta se on ainakin minusta selvää että erittäin paljastava vahvistin on kyseessä. Noilta osin olisi ymmärrettävää että voisi sopia senkkujen seuraksi, jotka eivät liene ainakaan liian kirkkaita ääneltään.
 
vaikka en olekaan itse kyseistä komboa kuullut (lähinnä siksi, että olen vältellyt senkkuja) niin minulla on sellainen tunne, että Lehmann Audion Black Cube Linear saattaisi toimia noitten luurien kanssa aika kivasti:
http://www.headphone-amplifier.com/products.htm

hitakin taitaa olla jotakuionkin noissa rajoissa. taitaa listahinta olla tällä hetkellä 750,-
 
Parhaat kuulemani vahvistimet HD650:n kaverina ovat olleet Rudistor RP5.1 ja Stello HP100. Toki lähteellä on merkitystä vähintään yhtä paljon, mutta nuo vahvistimet toimivat todella hyvin HD650:n kanssa. Taannoisessa miitissä kuuntelimme myös uutta Lehmann Black Cube Linearia. Vahvistin oli suoraan USB-liitännän kautta kytkettynä läppäriin. Todella toimiva vahvistin HD650:n kanssa. Sen sijaan paljon hehkutettu Heed Canamp ei 650:n kanssa toiminut laisinkaan (joskin Beyerdynamic DT880:n kanssa sitäkin paremmin).

En jaksa sen laajemmin kirjoitella vahvistinten ominaissoundeista, mutta mielestäni HD650 kaipaa varsin energistä ja ehkä hieman kirkkaaseen päin kallellaan olevaa vahvistinta ja lähdettä. HD650:n soundi kun on varsin täyteläinen, lämmin ja jopa hieman tumma. Sitä pitää mielestäni herätellä henkiin oheiskaluston avulla.
 
Cordan mallisto toimii minusta hyvin Senkuilla, ja minultahan irtoaa rahalla tuo Corda HA-2 Mk2 SE myös jos siltä tuntuu ;)
 
Back
Ylös