Kuulokevahvistin+/DAC Alessandro MS-1i:lle

Soininen

Käyttäjä
Liittynyt
29.10.2009
Viestejä
455
Kaupunki
Helsinki
Hakusessa siis olisi kuulokevahvistin ja DAC otsikossa mainituille kuulokkeille. Head-fi:ta plärättyäni olen löytänyt itselleni seuraavat ehdokkaat:

Little Dot Mk1+
Hifiman EF-2
Beresford DAC

Kotona en tarvitsisi daccia, mutta tyttöystäväni luona moiselle olisi käyttöä. Joten kannattaako hankkia millainen yhdistelmä? Little Dotissa ei ole daccia joten semmoinen pitäsi erikseen hankkia. EF-2:ssa on kyllä dacci, mutta foorumipuheiden perusteella lienee aika kehnonlainen. Beresford lienee daccina paras, mutta himoitsisin putkivehjettä.
Löytyykö täältä henkilöitä joilla olisi kokemusta näistä tai muista sopivista vaihtoehdoista?
 

arpakuutio

Käyttäjä
Liittynyt
7.3.2009
Viestejä
217
Noh, miulle on tulossa LD MKIII + DAC_I sekä MS1i (ehkä jopa tällä viikolla kenties prkle..).
Omistan MS1 ja vastikään hommasin Styleaudio CARAT-EMERALD headamp&dacin, joka/jotka mennee myyntiin kun nuo muut tulee.

Emeraldi saattaa olla liian kirkas Alessandroille, pelkkänä daccina toimii myös.
Pienikokoisena kulkee mukana vaikka läppärin kanssa, ottaa virtansa suoraan usbista tai erillisen muuntajan kautta.
 

bona

Hifiharrastaja
Liittynyt
3.4.2008
Viestejä
3 438
Kaupunki
Porvoo
Hyllystä löytyy Little Dot II+ ja Beren 7510, täytyy heti myöntää että en ole beren kuullokeantoa koskaan käyttänyt joten sen laadusta en voi sanoa mitään. Daccina se ei mikään erikoinen ole, nykyään käytössä enää läppäristä ja sateliittiboxista. Ääneltään tumma ja bassoiltaan hieman pyöristynyt, tietysti rippuu mihin verrataan mutta oman cd-soittimen parantajaksi siitä ei ollut. Toisaalta 7520 malli lienee paljon parempi.

Little dottiin olen ainakin tyytyväinen, omassa olen kokeillut toistakymmentä eri etuputkea ja ero putkien välillä on huomattava. Itse vaihadan putkia mielialan ja kuunneltavan äänitteen mukaan.

Kuullokkeina siis AKG 271 mkII .
 
Ylös