Kuka myy Classic Recordsin levyjä Suomessa

petri

Käyttäjä
Liittynyt
1.8.2006
Viestejä
287
Kuka myy Classic Recordsin levyjä Suomessa? Helsinki '07-kiertueellani yksikään levykauppias ei tunnustanut kuuluvansa tähän ryhmään.
 
Ei kukaan. Tai tietysti joku, muttei kai mikään maahantuova/jälleenmyyvä liike. Kertokaa että olen väärässä!
 
Hippie Shake Recordsin www sivuilla on joitain Classicin painoksia, esim Led Zeppeliniä. Äxä lupasi tilata Jethro Tullin Aqualungin pyynnöstä... Nämä ovat ainoat kokemukseni ko levymerkistä.
 
Joo, LevykauppaÄx tilaa kyllä pyynnöstä mitä vaan, jos heidän tukkulistoilla vain levyt näkyvät, samoin Vinyyliklubi tilaa levynsä suuresta Hollannin tukusta, heiltäkin kannattaa tiedustella.
 
Jos Classicin levyt ovat saatavissa Bertelsmanin kautta, niitä voinee tilata periaatteessa minkä kunnollisen levykaupan kautta. Soisi niitä(kin) näkyvän kuitenkin jossain ihan hyllyssä... olisi niin paljon helpompi livetä ostospuuhiin :)
 
En tiedä Bertelsmannista, mutta Classic Recordsin julkaisut ovat kyllä sen tyyppisiä (pop ja rock klassikkoja), että luulisi kaupan käyvän ihan hyllystäkin käsin. Tosin, maailmalla (VA) ovat jonkin verran valitelleet Classic Recordsin laadun laskeneen... tiedä häntä, liekkö noin. Toinen juttu on sitten noi 200g levyt, joita noikin paljon työtävät... ei ne välttämättä soi yhtä hyvin kuin normaali tai 180g levy, jotuen ehkä jonkin verran jopa VTA:n muuttumisesta... tietysti on-the-fly -tyyppisellä VTA-säädöllä varustetulla äänivarrella tämä ei ole ongelma.
 
Bertelsmann my @ss, piti tietysti kirjoittamani Bertus. Pääkaupunkiseudulla ainakin mm viiskulman liikkeet (Digelius, Popparienkeli, DubJazzSalsa yms) sekä Black and White ostavatten levyjään Bertusilta.
 
Noista ehkä ainoastaan Pop Angel kelpuuttaisi Classic Recordseja hyllyynsä?
 
Tawe sanoi:
Noista ehkä ainoastaan Pop Angel kelpuuttaisi Classic Recordseja hyllyynsä?

... ja ehkä Black and White.

Mutta tylsää se on levyjä luettelosta tilailla... menee aikaa, pitää odottaa, ei saa heti...
 
Joo, BaW toki (en huomannut sitä äsken!). Tylsäähän se on tilailla, mutta täällä perifeeriassa on joskus pakko (itse asiassa parasta aikaa väännän listaa).
 
Tawe sanoi:
juttu on sitten noi 200g levyt, joita noikin paljon työtävät... ei ne välttämättä soi yhtä hyvin kuin normaali tai 180g levy, jotuen ehkä jonkin

Voi kauhistus. Yksi tälläinen 200g lähti jo tilaukseen. :(

Tilaamisessa on se heikohko puoli, että ei voi olla kovin valikoiva kansien kunnon suhteen. Tämä olisi erityisen tärkeää, koska olen levykansifriikki. Myyjät ovat kitsaita lähettämään levyn takaisin tukkuun, enkä hienotunteisena ihmisenä viitsi jättää tilaustani lunastamatta kansissa olevien vaurioiden takia. Itseasiassa taidan pistää pystyyn harrastelijapohjalta vinyylilevykaupan. Tämähän ei liene kovin vaikeaa?
 
Back
Ylös