KT 88 putket

Seggaeman

Käyttäjä
Liittynyt
26.8.2006
Viestejä
816
Suositelkaa hyviä kohtuuhintaisia 88 putkia.Näitä ei hirveesti viitsisi ostella vain kokeillakseen,
tarvii kuitenkin 4 kpl.Noi JJ 88 putket kiinnostaa ei hirveissä hinnoissa.Kaikki vinkit tervetulleita.
Olen niin vähän aikaa pelaillut putkivehkeiden kanssa,että kokeneenmat putkihörhöt avatkaa
suunne :D.Olikos se sitten niin että kun putket alkaa sinertää niin vois harkita vaihtoa?
Parina viime iltana olen havainnut moista.
 
Halvalla ei saa hyviä (ainakaan huippuja). Svetlana C eli SED. Logossa siivet. Ei pidä sotkea tuohon toiseen Svetlanaan, jossa logossa muistaakseni venytetty S-kirjain. Halpa ja kohtuullinen. Riippuu vähän vahvistimesta ja oheislaitteistakin. Ne oikeasti hyvät maksaa kuitenkin 3-4 kertaa enemmän.

Sinertävyys ei ole vaarallista. Anodien hehkuminen on mutta se on punertavankeltaista, ei sinistä. Näkyy yleensä vasta pimeässä. Putkien lopputaipaleella joutuu joskus BIAS:eek:imaan sen verran rankasti, että tuo anodien hehkuminen tulee selvästi näkyviin.

t. TapsaS
 
Kiitokset Tapsalle.Biasit ok,on pysynyt haarukassa.Vahvistin on antique sound labs 1001,siitä
kiitollinen että voi katsoa biasit nappulaa kääntämällä.Eli sinerrys ei ole lopun merkki.
Kun ostin vahvaimen siinä myyjän mukaan piti olla uudet/vähänkäytetyt putket(Sovtek).
 
Täytyy sinertää todella vahvasti, että olisi putken viasta kyse. Putken lasin pinta voi usein sinertää ihan uusissakin putkissa, joka johtuu vain lasissa olevista epäpuhtauksista, eikä siis merkkaa vikaa ollenkaan.

JJ:n putket ovat yleensä olleet ihan laadukkaita. Kannattaa tilata jostain sovitettuna, niin pitäisi maanantaikappaleetkin olla kurissa. SED on myös aika laadukas putki. Eikä NOS tee onnelliseksi.
 
SED:t laadullisesti parasta mitä nykyään tehdään. JJ:t on keksimäärin äänellisesti hieman tummempia ja laadussa on ollut viimeaikoina heittelyä tuotannon käsittämättömän kasvun vuoksi. Vika kappaleet menee tietysti takuuseen kunhan ostaa luotettavasti mestasta.
 
Back
Ylös