kreator

  • Keskustelun aloittaja jee
  • Aloituspäivämäärä
J

jee

Moi tammikuussa tulee kreatorilta uus levy, kannattaa kokeilla tätä bänbiä jos ei o ennen kuullu. Mille vetää tosi agressiivisesti joka levyllä oikeesti nautinto kuunnella, varsinkin ihmisille jotka on saanu kuvan hevistä jonkun uus metalli jutrusta rap ja hevi sotketaan ei tule mitään. Suosittelen tän mahtavan bändin tuotantoo esim extreme aggression, enemy of god , coma of souls, terrible certainty, ja kaikki muutkin. Bändissähän on suomalainen kitaristi Sami yli sirniö, jos kuuntelette kreatoria laittakaa jotain 8)
 
Niin onhan tuo Kreator osittain jo aika kulttithrashiä. Sami Yli-Sirniöhän on tuttu myös Waltarista.
 
Kreator esiintyi muutama kesä sitten Nummirockissa ja kyllähän oli komea keikka. Suuria suosikkejani thrashin saralta. Extreme Aggression, Coma of Souls ja Enemy of God. Siinä suurimmat suosikkilevyni. Uusimman ostan kyllä kunhan ehdin.
 
moi ite en o nähny livenä mut helmikuussa tulee tampereelle sinne meen . varmasti oli hyvä keikka, ite vaan kattelen dvd juttuja , mikähän on kun melkein kaikki uudet tuntuu enemm-äm tai vähemmän nsw teennäisiltä)?
 
Uusin Kreator lätty on äänitetty lehtitietojen mukaan studiossa "livenä" eli voi olla semmoista elämänmakuista rouheaa soitantaa luvassa. :)
 
Arto sanoi:
Uusin Kreator lätty on äänitetty lehtitietojen mukaan studiossa "livenä" eli voi olla semmoista elämänmakuista rouheaa soitantaa luvassa. :)

Minen tästä rässistä niin pidä, mutta tämmöisestä meiningistä pitää antaa bändille kyllä pisteet
happy0159.gif


Keep Of Kalessin teki saman tempun uusimmalla Kolossus -levyllään, ja sitä on ainakin ilo kuunnella.
 
Hevimees sanoi:
Keep Of Kalessin teki saman tempun uusimmalla Kolossus -levyllään, ja sitä on ainakin ilo kuunnella.

tuo täytyisi ottaa kuunteluun, edellisestä levystä pidin.
 
ajatuksia musasta , omasta mielestä ihminen on silloin ymmärtäväinen kun voi kuunnella erilaisia musiikki lajeja , itse en tajua mitään jostain teknisistä jutuista niinku jokkut muusikot ymmärtää, mut ite kuuntelen enimmäkseen heviä mut laitoin äsken ton emma salokosken soimaan rakkaus polttaa aivan merkillisen koskettava biisi , en ymmärrä 4 kertaa soittanu aina tulee tunteet pintaan eli suomeks kyynel silmässä, mahtava kappale en pysty kuvaileen mitään kauniimpaa kun tää, jos sylissä olis vielä dallasin pamela elämä olis täydellistä
 
Loistava yhtye, trashin kulmakiviä. Itse omistan vinyylillä Coma Of Soulsin ja mahtavaa menoahan se on. Läpi on kuultu myös Violent Revolutin ja Enemy Of God. Pisteet Kreatorille!
 
Tiedän olevani tosi outo, mutta minulle Kreator on suurin piirtein yhtä kuin levynsä Renewal. Se on vuosien ja taas vuosien hinkkaamisen jälkeenkin yksi parhaista levyistäni, kokonaisuutena ehkä jopa paras. Onhan noita bändin muitakin levyjä tullut kuunneltua ja osa jopa ostettua, mutta mielipide säilyy. Kaveri oli jo viikko sitten saanut uuden levyn jostain käsiinsä, soitti välittömästi meikäläiselle ja kehui pystyyn. Pakko kai se on heti ostaa, jokohan nyt tuli uusi Renewal?
 
Kun Pleasure to Kill ilmestyi -86 niin se oli lievä pettymys ja lopetin seuraamasta yhtyettä. Pitäis varmaan tutustua uudempaan tuotantoon...
 
perskele uus levyhän on jo kaupoissa ainakin swampin sivuilla oli tarvii hakee huomenna 8)
 
Minä olen kaimani Mikon kanssa samaa mieltä, Renewall on parasta mitä olen tuolta bändiltä kuullut.

-Miklas
 
moi niin maku asioitahan noi on ite tykkään koko tuotannosta vaikka mulla ei olekaan endless painia ja pleasure to killia, joskus nuorempana oli ja tykkäsin paljon täytyy nekin hommata huomena jos on hyllyssä. renewal on kans hyvä levy endoraman kanssa poikkes ns linjasta mukavalla tavalla.
 
hordes of chaos rautaa soinu 6tuntia putkeen ei voi sanoo kun että 09 paras levy , saman tasonen ku enemy of god .
maaliskuun lopulla tullikamarilla , jotenkin tuntuu et moni bändi vanhetessaan ei enää jaksa tai pysty panostaan juttuihin , ei päde kyllä kreatoriin taas uskomaton levy
 
11 tuntia täynnä eikä rupee puuduttaan , voikosanoo et pitkäkestonen suosikki tai jotain , ohp megadeth rust in peace soi vähä aikaa mut heti vaihtu , ku tajusin et ei mitään jakoo. ketähän tääkin kiinnostaa mut kuhan laitoin perjantai toivoa täynnä toivottavasti ei lumet sula pois .
 
No se olen sitten varmaan vain minä, mutta oli kyllä valtava pettymys tuo levy. Led Zeppelin soundit Kreatorilla, voi jee. Livemäiset Kreatorilta olisivat kelvanneetkin, nyt on tuollaiset lussut, kun Tuskassakin oli niin mainiot. Keep of Kalessin siis onnistui, Kreator ei.

Ja jos tällä piti olla mitään tekemistä loudness warin vastustamisen kanssa, niin itsellä ainakin edellisenkin levyn saa laittaa soimaan kovempaa, ilman että korviin käy ja soundi vaan paranee. Uudella käy korviin, mutta puurous ei hellitä.
 
Putkihörhö sanoi:
Kun Pleasure to Kill ilmestyi -86 niin se oli lievä pettymys ja lopetin seuraamasta yhtyettä. Pitäis varmaan tutustua uudempaan tuotantoon...

Itse ostin aikoinaan Endless Painin kun se ilmestyi (muistaakseni 1985). Levy on vieläkin hyllyssä ja täytyy sanoa että nuo kaksi ensimmäistä (Endless Pain ja Pleasure to Kill) Kreatoria ovat uskomattoman hyviä levyjä. Uudemmat Kreatorit olivatkin jo sitten ei-niin-omaperäistä kaupallista tusina massaa. Saksasta tuli tuohon aikaan tusinoittain samaa settiä joita oli jopa vaikea toisistaan erottaa. Täytynee silti tuo uusi Kreator kuunnella, jospa siinä olisi paluuta juurille, muuten jää levy kauppaan.
 
Back
Ylös