Kovalevyllä varustetut cd-soittimet

  • Keskustelun aloittaja op
  • Aloituspäivämäärä

Gretch

Käyttäjä
Liittynyt
2.9.2007
Viestejä
10 849
LaJazz sanoi:
Itse kyllä laittaisin kaikki ylimääräiset eurot DACiin, vahvistimeen, kaiuttimiin ja akustointiin - tyttöystävää tai vaimoa unohtamatta.:D
Jätä jompikumpi pois (tyttöystävä tai vaimo) niin säästyy vielä enemmän rahaa.
 

LaJazz

Hifiharrastaja
Liittynyt
12.9.2006
Viestejä
7 185
Gretch sanoi:
Jätä jompikumpi pois (tyttöystävä tai vaimo) niin säästyy vielä enemmän rahaa.

Vaimosta 'luopuminen' se vasta kalliiksi tulee, muutama kaveri on kokeillut. Kuunteluhuone + puolet omaisuudesta katoaa ja perästäpäin tulee vielä lakimieheltä lasku, jonka rinnalla McIntoshkin muuttuu edulliseksi.. :D
 

punssi

Käyttäjä
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
3 316
Markku sanoi:
Menee offille: Naimin kovalevysoitin ei varauksetonta taputusta saanut hifimaailman artikkelissa. Uusi tekniikka hakee varmasti muotoaan ja tulevaisuudessa hommat hioutuu. Onko siis järkevää odotella vielä hieman vai onko jo muita valmiimpia ratkaisuja muilla valmistajilla tuolla saralla. Tietokoneet jättäisin mielellään ihan työkäyttöön..
Olisin kyllä odottanut tuon hintaiselta laitokselta vähän parempaa suoritusta.Cd-soitin puolihan oli moitteeton myös teknisesti kuteb varmasti äänenlaadultaan, mutta jos sitä mediasoittimena markkinoidaan pitäisi sekin puoli olla kunnossa.Mielummin enemmän kuin kunnossa ilman näitä ongelmia mitä jutussakin mainittiin.
Eli odottelisin, jos kerran tietokoneet on suljettu pois (vaikka HDX on mielestäni täysverinen PC mikä kuvateksteissäkin mainittiin)
 

Markku

Käyttäjä
Liittynyt
2.8.2006
Viestejä
1 849
Kiitos Punssi vastauksesta.. ei noista Bladeliuksen, Wadian, MC Intoshin laitteista kenelläkään ole käyttökokemuksia ?
 
Ylös