Kotiteatteri

rauhaniemi

Käyttäjä
Liittynyt
29.12.2009
Viestejä
4
Tarvisin "vähän" neuvoa. Settini on tällä hetkellä seuraava: Edessä B&W dm 601s2 ja keskellä kef q10,joilla hoituu elokuvat ja musiikin kuuntelu,vahvistin on se Pioneer vsx-1015. Pitäiskö edessä kaikki kajarit olla samaa:esim Kef Q10 joita ei tosin enään oikein löydy ja taakse vaikka B&W:t .pelkästään kolmella kajarilla,ei noi elokuvat taas pääse oikein oikeuksiinsa.


Mod. Edit. Otsikko korjattu: Kotitetteri -> Kotiteatteri t. rajani
 
Vs: Kotitetteri

Makuasioita ja hakemalla lisää tietoa :) kuten täältä.
 
Vs: Kotitetteri

Parhaaseen lopputulokseen pääset, kun kaikki kaiuttimet on samaa merkkiä ja mallia. Näin äänikuvasta tulee yhtenäinen ja leffasta elämys.
 
Vs: Kotitetteri

Olis taas tarvinnut ottaa selvää asioista ennen "ostoksia". Kaiuttimeni ovat jo poistuneet myynnistä,eikä näytä kyseisiä malleja liikkuvan käytettyinäkään.
 
Vs: Kotitetteri

Eiköhän sieltä B&W:ltä tai Keffiltä löydy jotkut vastaavat ja sopivat purkit. Ei noissa kaiuttimissa lyhyen ajan sisällä tapahdu minkäänlaista kehitystä, epäilen josko pidemmässäkään, joten katselet vain uudempaa, mutta saman mallista kaiutinta. Jos ei anna luonto periksi käyttää eri mallisia kaiuttimia, niin sitten ei auta kuin vahtia haukkana käytettyjen palstoja.
 
Vs: Kotitetteri

Ei tuossa tarvi heittää kirvestä kaivoon ollenkaan. Samantyylistä ääntä saa muillakin kajareilla. En tosin osaa antaa suosituksia, kun en tunne noita kaiuttimiasi, mutta leeren tuossa edellä antoi mielestäni hyvän neuvon.
 
Back
Ylös