Koss Porta Pro ja muut Koss kuulokkeet ?

Jabinho

Käyttäjä
Liittynyt
1.8.2021
Viestejä
189
Itselläni oli aikonaan Porta Pro luurit. Pitikin siivousvimmassa nakata ne roskiin.
Onko kokemuksia ja suosituksia Koss kuulokkeista kevyeen työmatka käyttöön ??
Ilmeisesti kaikkia uusimpia malleja ei oikein löydy suomesta.
 
Tässä on muuten aika hyvä kuvaus isosta osasta malleja. Samalla 60ohm kuuloke-elementillä on saatu kasaan jo iso kirjo kuulokkeita.

Tässä oikea video....
 
Viimeksi muokattu:
Oikein hyvää soundia tohon hintaan saa Porta Prosta juu, mutta on se rakenne vaan todella rimpula. Johto on ohuin ja heiveröisin tekele miesmuistiin. Eikä se kyllä kestäkään. Pennillä saa pennin pelin, vai miten se meni.
Itse olen lopettanut avoimien kuulokkeiden käytön liikenteessä ihan kuulon säästäminen ja kuullun laatu mielessä, eli ei ehkä itselle enää suuri osa Kosseista osu.
 
Mulla on KPH30i "Gradon" Bowl padeillä, ja kaikki vaimennus poistettu "kuppien" sisältä. Aikaisemmin oli Porta Prot Sennheiserin 414 padeillä ja KTXpro1, en oikein osaa sanoa mitkä noista kuulostaa parhailta. Vakionahan noissa kaikissa on niin paljon bassoa että keltuainen heiluu kun pistää vähän ääntä. Ehkä käännyn KPH30i puoleen vakiona, saattaisivat näyttää hieman typeriltä julkisilla paikoilla "Gradon" bowl padeillä.
 
Mistä ihmeestä KPH30i kannattaa hankkia? Kuulin, että läpinäkyvä olisi mukavin malli. Se ei purista niin kuin nuo muut värit. Läpinäkyvä on vielä vaikeampi löytää ?
 
Mistä ihmeestä KPH30i kannattaa hankkia? Kuulin, että läpinäkyvä olisi mukavin malli. Se ei purista niin kuin nuo muut värit. Läpinäkyvä on vielä vaikeampi löytää ?
Omani ostin CDonista. En tiedä noista puristusvoimista, mutta itselläni on jumalaton pää ja ei tuo valkoinenkaan malli purista kuuppaa. CDon ja Computersalg ainoita paikkoja oikeastaan tilata jos ei halua verojen ja tullin kanssa kikkailla, Saksan Amazonistakaan noita ei saa, yksi kuulokekauppa Itävallassa myy noita, mutta ei taida toimittaa Suomeen, ja en nimeäkään muista.

Muoks. Näkyy olevan Hobby Hallissakin ja aika halvalla https://www.hobbyhall.fi/fi/elektro...ZTlWLK9xd3Isi_w0fXTbqfdU8ROGhr5xoCou0QAvD_BwE
 
Oiskohan jotain tehtaan hieman pintaviallista ylijäämää kun osasta noista paistaa tuosta kiinnitysnipukasta hopea läpi. Tämä nyt oli valistumaton arvaus. Torissakin joku noita myy 15 eurolla pari.
 
Tässä pari Koss juttua.


Tähän suuntaan ne ovat kaikki Kossit nyt menossa:
 
Yaxi padit kyllä on todella loistavat. Mukavuus parani huomattavasti ja soundi on ihan eri planeetalta. Nyt löytyy korkeat äänet ja alapään mutaisuus hävisi. Koko äänimaailma on paremmin tasapainossa. Miksi ihmeessä Koss ei ole itse vaihtanut pädejä parempiin tai tehnyt yhteistyötä Yaxin kanssa ?
 
Back
Ylös