Konserttitaltiointeja Blu-ray -levyillä.

Jyrki_P

Hifiharrastaja
Liittynyt
2.8.2006
Viestejä
8 936
Kaupunki
Lahti
Hei, kiitos listasta! Mulla on vain tuo Brucen BD, mutta äänenlaatu on todellakin eri kaliiberia verrattuna pakattuun monikanavaan. Esim. Pink Floydin Pulse-DVD:llä taitaa olla poikkeuksellisesti äänen bittivirtana 640 kb/s, kun BD:llä se on normaalisti viiden megatavun luokkaa. Tuosta voi jo päätellä mikä on resoluutio, BD:ltähän on mahdollista saada cd-tasoa parempaa ääntä jokaiseen kanavaan.
 

Lumia

Käyttäjä
Liittynyt
9.11.2006
Viestejä
2 974
Joo huvitti oikein, kun löysin tuon listan noin yksinkertaisen linkin takaa :D Etsin noita musiikkivideoita googlesta aika paljon ennen kuin tuo osui eten. Sen olen jo päättänyt, että blu-ray -soittimeksi tulee pleikkari. Monikanavaa mulla ei ole mahdollista hyödyntää, mutta käsitykseni mukaan tuo bittivirta on cd-tasoista kaksikanavaisena, mitä se harvemmin kai on dvd-levyillä. Ja kaupan päälle hyvä kuva. Ei ole paha hinta 400€ silloin :)
 

Lumia

Käyttäjä
Liittynyt
9.11.2006
Viestejä
2 974
Mistä näitä kannattaa ostaa edullisesti? Pitäis kai olla ne oikeat maakooditkin, jos pleikkari ei ole koodivapaa?
 

Denali

Hifiharrastaja
Liittynyt
9.5.2009
Viestejä
12 216
Kaupunki
Salo
Onko kukaan hankkinut Suomesta Santanan Corazon -Blu-Ray:tä? Minulla jäi ostamatta Anttilasta, kun luin takakannesta ääniformaatit, Dolby Digital 5.1 ja PCM 2.0. Eli DTS-MA 5.1 puuttuisi, tai PCM 5.0. Kuitenkin Blu-Ray.com:n arvosteluissa arvioidaan DTS-MA 5.1-ääni. Pystyisikö joku tarkistamaan, onko takakannessa painovirhe ja levyllä olisi oikeasti DTS-MA-äänet? Hommaisin sitten.
 
Ylös