Konserttitaltiointeja Blu-ray -levyillä.

Hei, kiitos listasta! Mulla on vain tuo Brucen BD, mutta äänenlaatu on todellakin eri kaliiberia verrattuna pakattuun monikanavaan. Esim. Pink Floydin Pulse-DVD:llä taitaa olla poikkeuksellisesti äänen bittivirtana 640 kb/s, kun BD:llä se on normaalisti viiden megatavun luokkaa. Tuosta voi jo päätellä mikä on resoluutio, BD:ltähän on mahdollista saada cd-tasoa parempaa ääntä jokaiseen kanavaan.
 
Joo huvitti oikein, kun löysin tuon listan noin yksinkertaisen linkin takaa :D Etsin noita musiikkivideoita googlesta aika paljon ennen kuin tuo osui eten. Sen olen jo päättänyt, että blu-ray -soittimeksi tulee pleikkari. Monikanavaa mulla ei ole mahdollista hyödyntää, mutta käsitykseni mukaan tuo bittivirta on cd-tasoista kaksikanavaisena, mitä se harvemmin kai on dvd-levyillä. Ja kaupan päälle hyvä kuva. Ei ole paha hinta 400€ silloin :)
 
Mistä näitä kannattaa ostaa edullisesti? Pitäis kai olla ne oikeat maakooditkin, jos pleikkari ei ole koodivapaa?
 
Onko kukaan hankkinut Suomesta Santanan Corazon -Blu-Ray:tä? Minulla jäi ostamatta Anttilasta, kun luin takakannesta ääniformaatit, Dolby Digital 5.1 ja PCM 2.0. Eli DTS-MA 5.1 puuttuisi, tai PCM 5.0. Kuitenkin Blu-Ray.com:n arvosteluissa arvioidaan DTS-MA 5.1-ääni. Pystyisikö joku tarkistamaan, onko takakannessa painovirhe ja levyllä olisi oikeasti DTS-MA-äänet? Hommaisin sitten.
 
Back
Ylös