Kokoonpanoja miniDSP:n laitteilla - aaninen.fi

Marius

Käyttäjä
Liittynyt
16.11.2013
Viestejä
47
Onkos miniDSP:n opetettua IR-kaukosäätöä miten hyödynnetty? Tölsyn kakeen esimerkiksi?

Huomasin, että Logitechin Harmony -kaukosäätimet tukevat ainakin osaa MiniDSP:n tuotteita, 2x4 HD löytyi ainakin listoilta. Menee myöhemmin testiin.
 

JHM

Käyttäjä
Liittynyt
1.2.2016
Viestejä
697
Moi. Kun miniDSP julkaisi SHD:n, ihastuin sen ominaisuuksiin, mutta kauhistelin hintaa. Olin aikonut hankkia jonkin miniDSP-tuotteen, mutta näytön puuttuminen kaihersi.

Aikani etsin vaihtoehtoja kaupalliselta ja diy-puolelta. Erään kotimaisen merkin 4000€ hintalappu melkein pyörrytti Trinnovista puhumattakaan. Diyssä erilaisten osien määrä ja yhteensovittaminen tuottaa loputtomasti ongelmia. Lopulta SHD:n hinta alkoi tuntua kohtuulliselta, palasin miniDSP:n pariin ja tilasin SHD:n. Käyttäjäkuntaan sisältyy itseni lisäksi vaimo.

SHD ratkaisi kertaheitolla kaikki ongelmat äänen toiston sovituksessa ja lähteiden hallinnassa, mitä osasin kuvitella. Muutaman ekan kuukauden ajan en käyttänyt Dirac-toimintoa, koska en ajatellut tarvitsevani sitä. Olinhan käyttänyt dsp-ohjelmia vuosia jo huonekorjaukseen. Dirac muutti kaiuttimieni toiston täysin ja parempaan suuntaan! Nykyään en voisi elää ilman!

Settissä toistossa on diy pääkaiuttimet, joilla Hypex päätteet ja sitten stereo-aktiivi-subit. Lähteinä tietokone, tv, br-soitin, Spotify (Connect).

Suurin osa laitteista näkyy tässä (tarkoin rajatussa) kuvassa.
IMG_20210307_155505.jpg

PS. Rasperry Pi on hyllyssä, ja sen voisi aika kätevästi liittää IIS:llä aika moneen miniDSP tuotteeseen, mutta silloin kaikki äänilähteet eivät mahtuisi mukaan.
 
Ylös