Kokemuksia VPI JMW-9 äänivarresta

TapioL

Käyttäjä
Liittynyt
4.12.2006
Viestejä
184
G´day!

Onkos täällä palstoilla kukaan kokeillut kyseistä vartta? Hankin itselleni kyseisen varren äskettäin eBaysta. Sai niin halvallakin! Sen pitäisi ainakin sopia 8g teholisella massallaan erinomaisen hyvin yhteen mun Gradon rasian kanssa. Nyt saa sekin rasia viimeinkin sopivan varren. Pitänee vielä hetki odotella, ennenkuin saan varren asennettua Gyroon. Regalle tehtyä varsilevyä pitää hiukan muokata jollain paikallisella kyläsepällä.
Mutta jos kokemuksia on ja hyviä rasiaehdotuksia, niin täällä kuunnellaan tarkasti.
 
Katselin netistä, kun en ole kuullut-enkä nähnyt. Olisi varmaan mielenkiintoinen kokeilu. Rasian vaihtokin onnistuu naps vaan. Mitä muuten maksoit, jos saa kysyä. Amerikoissa n. 1000$ uusi. Pidätään passelina unipivottina tuohon hintaan. Kerro jotain kun saat sen kiinni.
 
Mä maksoin tuosta n.300€ eli etuisastihan se tuli. Olet ilmeisesti ostamassa itsellesi myös Unipivotia. Katsopa Australian ebay eli ebay.com.au. Siellä on Nottingham Analogue Space Arm, Unipivot myöskin. Hinta on AUD795 eli 477€.
Kirjoittelen lisää, kunhan saan varren kiinni. Aika vempulan oloisia nämä unipivotit ovat verrattuna esim. Regaan. Tuntuu, että miten hitossa siinä pysyy neula suorassa levyn pintaan nähden. No, eiköhän sen ole viisaammat jo testanneet ja hyväksi havainneet!
 
Itse ajattelin Sheun Classic MkII vartta. Hitto, kun sekin on 9'' ja minä tarvitsisin 8''. Tuo Sheu on ainakin helpohko asentaa ja positiivisia mainintojakin on saanut. ON kyllä hemmetin ruma. Mutta joissakin messu-/esittelykuvissa varsin kaunis. Täytyy tuumata ja odottaa tarjouksia.
 
Back
Ylös