Kokemuksia tai ajatuksia Marantz SR7300 :sta?

kossu

Käyttäjä
Liittynyt
6.4.2008
Viestejä
12 546
Kaupunki
Uusimaa
Olen päivittämässsä kotiteatterivahvariani. Otsikon mukainen laite sattui matkani varrelle ja nyt pohdin ko. laitteen ostoa. Onkohan kenelläkään kokemuksia laitteesta? Etsin kohtuulaitetta, ei huippuluokkaa, muttei ihan peruskauraakaan. Kotiteatterin rakennus on alussa, joten kaikki menee uusiksi pikkuhiljaa. Nykyiset kajarit on Arrot, mutta ne on myynnissä ja uusia etsiskellään eteen ja sitten jollain aikataululla myös muut kotiteatterin sarjaan.

Eli kokemuksia Marantz:sta?

Kossu
 
kossu sanoi:
Olen päivittämässsä kotiteatterivahvariani.

Kossu

Moikka!

Jos ja kun olet moisissa mietteissä, niin kannattaisi mielestäni harkita semmoista vahvaria, mikä tukee HDMI - versio 1.3:sta.

Täten saat vietyä uusien teräväpiirtolevyjen pakkaamattomat ääniraidat, kuvan kera kaiuttimillesi yhtä piuhaa pitkin.

Homma onnistuu varmastikkin myöskin tuolla Maranz:lla, mutta ah. sitä piuhojen määrää. :)

Matti.
 
Totta, kiitos vinkistä. Olen tässä selkäsairaana makoillut ja surffaillut, joten käytännön toteutuksen suunnittelu tai fyysisen näkemisen kautta saatavat ideat on vähissä. Samalla olen pohtinut kotiteatteri-ajatuksen unohtamista kokonaan (en ole leffafriikki ja vaimo inhoaa ylimääräisiä kajareita ja johtoja) ja siirtymistä takaisin 2 kanavaiseen. Saas nähdä kuinka tässä käy.
 
kossu sanoi:
...olen pohtinut kotiteatteri-ajatuksen unohtamista kokonaan (en ole leffafriikki ja vaimo inhoaa ylimääräisiä kajareita ja johtoja) ja siirtymistä takaisin 2 kanavaiseen. Saas nähdä kuinka tässä käy.

Kuulostaa siltä, että tuossa käy vielä hyvin.
 
Voipi olla. Tosin nyt pitää opetella jonkin verran taas lisää, jottei mene ihan pieleen.
Koko setti on menossa uusiksi, joten jos hyviä ideoita kohtuuhintaiseen vahvariin (integr. tai ei) on, niin otan vastaan.

Kaiuttimien kanssa pärjään kohtuudella, menee enämpi korvalla ja niihin olen panostanut sopivasti sitten Gradient 1.2:n hankinnan jälkeen (tapahtui joskus 80-luvun lopulla). Tosin noita mulla ei enää ole ja pikkasen kaduttaa kyllä, et annoin tuolloin vaimolle periksí ja myin pois.
 
Back
Ylös