Kokemuksia Procaster AV-4337:stä?

granvia

Käyttäjä
Liittynyt
27.9.2009
Viestejä
5
Verkkokauppa myy parilla sadalla eurolla Procsterin AV-4337 av-vahvistinta, joka ainakin liitäntöjen puolesta näyttäisi asialliselta peliltä - phonoliitin tosin puuttuu.
Onko foorumilaisilla kokemuksia tästä laitteesta? Ajattelin pystyttää tv- monikanavasetin varsin vaatimattomilla kaiuttimilla (esim Logitechin X-530), mahdollisesti Genelecin 6010 voisi tulla kysymykseen. Mitään highendsettiä ei ole tarkoitus hankkia, pikemminkin olen kiinnostunut Procasterin toimivuudesta noin yleisesti.

Musahommat hoidetaan jatkossakin elektrostaateilla, joten nyt etsitään edullista kokoonpanoa.
 

Tontzaaa

Käyttäjä
Liittynyt
9.10.2008
Viestejä
58
Mulla ei tosta Av-4337 kokemuksia ole, mutta kotoa löytyy Av-4330. Joka on siis Procasterin edellinen malli, ainoana erona on vissiin se että tossa uudessa on Hdmi mitä tossa mun vahvistimessa ei ole.

Ostin vahvistimen noin 2 vuotta sitten kun oli tarve halvalle vahvistimelle ja piti saada Usherin pöntöistä ääntä ulos. No nyt 2 vuoden jälkeen olen huomannut, että vahvistin on vieläkin käytössä ja mitään pahaa sanottavaa ei ole. Pari kertaa vahvistin on "hukuttanu" toisen kaiuttimet mutta muuta ongelmia ei ole ollut. Muistaakseni toi Av-4330 on jossain vaiheessa ollut myös jonkun hifi lehden testissä ja ei ainakaan hirveitä haukkuja ollut saanut.

Vahvistin on ollut ihan päivittäisessä musiikki sekä kotiteatteri käytössä. Tosin nyt olen harkinnut vaihtaa ton johonkin 2-kanava vahvistimeen jos vaan semmonen sopivilla kriteereillä ja tarpeeksi edullisesti löytyy.
 
Ylös