Kokemuksia Naim:in CD3.5 ja Flat-Cap laitteista

TheSpeaker

Käyttäjä
Liittynyt
29.9.2007
Viestejä
17
Onko kenelläkään kokemuksia kyseisistä laitteista yhdessä tai erikseen? Onko kukaan kenties verrannut kyseistä soitinta Naim:in CD5i:hin, ja onko Flat-Cap yhteensopiva CD5i:n kanssa?

Siinä on paljon kysymyksiä, joihin etsin vastauksia. Viimeiseen kysymykseen vastaus lienee kyllä, mutta tyhmä ei ole se, joka kysyy(näin olen kuullut ;)). Olen lähiaikoina päivittämässä soitinta ja samalla olisi tarkoitus lisätä mustien laatikoiden määrää (Naim Nait5i on jo hyllyssä). Nuo otsikon mukaiset laitteet kiinnostaisivat käytettynä, joten kokemuksia tarvitaan.

Täältä löytyi apua ensihätään, mutta lisää kokemuksia kaivataan. Varsinkin vertauksia Naim:in uudempiin soittimiin.
http://www.soundstage.com/revequip/naim_all.htm
 
TheSpeaker sanoi:
onko Flat-Cap yhteensopiva CD5i:n kanssa?


CD5i on integroitu peli, jonka kanssa ei voi käyttää ulkoisia powereita. Flat- ja Hicapit käyvät kyllä CD5 ja CD5x -soittimien kavereiksi.
 
Hmm.. Taisin myös nähdä kyseisen ilmoituksen.. Pitäisiköhän kilauttaa? :D
 
Minä laitoin tekstiviestin, kyselin pelkkää soitinta, mulle ei vastattu :mad:
 
Taitaavat olla haluttua tavaraa, kun kiinnostuneita tuntuu riittävän.

Arto, itse yritin soittaa, mutta kaverilla on ollut puhelin pois päältä kohta pari päivää.
 
Naim CD 3.5 on aika kova peli ilman flatcappejakin. Pesee varmaan monet tämän päivän tonninparin (niin hyvät) suosikkisoittimet. Suosikkihan on sellainen joka unohdetaan - kun tulee uusi suosikki. Klassikko esim. (Naim CD) taas on sellainen jota ei hevin unohdeta, kun ei ole mitään syytä unohtaa koska se on niin XXlvetin hyvä.


Vuosia sitten demottiin kaverilla tuota peliä vastaan Krellin comboa. Huomattavasti kuunneltavampi naim oli. Ei riipinyt korvaa millään musiikilla kovemillakaan volumeilla. Krellin omistajan oli silloin ihmeissään, että mihin se takavuosien alle tonnin peli pystyykään. Silloin Naim ei ollut vielä täällä periferiassa kova sana. Joten noita Naimeja lojui useampikin kruunun hyllyllä pölyttymässä.
 
Back
Ylös