Kokemuksia MuFin A1008 sarjan laitteista?

  • Keskustelun aloittaja tkau
  • Aloituspäivämäärä
T

tkau

Musical Fidelityn A1008 sarjan laitteita ei ilmeisesti ole kovinkaan monta Suomessa myyty, jospa ne harvat omistajat tai laitteita kuunneelleet voisivat antaa kommenteja, mielipiteitä laitteista,kuuntelukokemuksistaan,kiitos.
 
täällä oli joskus kyseinen vahvain. en osaa enää kuvailla sointia, mutta jos A 5 on tuttu niin aika lähellä ne on toisiaan.
A1008 on ääneltään hienostuneempi ja rauhallisempi kuin tuo A 5, eli sellaista laadun tuntua äänessä hiukan enempi.
hieno vahvistin joka tapauksessa, eikä ruutikaan ihan ensimmäiseksi lopu.
 
A5 on tuttu, tukeva basso, ehkä joillakin äänitteillä liiankin mutta A5 cd-soittimen kanssa miellyttävä ääninen kokonaisuus.
 
Joskus olen kuullut a1008 vahvistinta ja sanoisin et setittämisen kanssa täytyy olla tarkkana koska kaikkiin komboihin se ei sovi..
 
jartsa sanoi:
Joskus olen kuullut a1008 vahvistinta ja sanoisin et setittämisen kanssa täytyy olla tarkkana koska kaikkiin komboihin se ei sovi..

Ok, mistä moinen johtuu?
 
Lainataas tätä,

eli entäs onko kokemuksia MuFi:n A1-vahvistimesta? Tuossa näyttäisi olevan usb-dac ja HT-liitäntä.
 
Mufin A1008 vahvistimen omistavana voin sanoa että olen ollut erittäin tyytyväinen :). Äänilähteenä minulla on A5.5 CD ja hyvin toimii yhteen. Tämän lisäksi löytyy levysoitinta ym. Onhan tuossa valmiina riia ja hyvä DAC. Siirryin kyseiseen vahvistimeen A3.5:n jälkeen. A1008 on huomattavasti rauhallisempi, kuin A3.5, eikä ole ihan niin armoton huonoille äänitteille. Onhan tietysti hinnassakin huomattava ero. Läsnäolevuutta, pehmeyttä, nopeutta löytyy ja ruuti piisaa ajamaan vaativampiakin kaiuttimia. Kaikkiin seteihin tuo ei varmasti sovi ja kannatta itse kuunnella sopivuus. Käytettynä kyseistä vahvainta on aika huonosti saatavilla ja itsekin sitä metsästin jonkun aikaa. Valmistus oli tuolloin jo lopetettu.
 
Back
Ylös