Klassista nettikaupasta

rami

Käyttäjä
Liittynyt
27.8.2006
Viestejä
3 323
Kaupunki
Helsinki
Mikä on mielestäsi paras nettikauppa klassisen musiikin osalta?

Missä on halvimmat hinnat tai laajimmat valikoimat CD- ja DVD-levyjä?
 
Harvinaisempien levyjen sekä jo myynnistä poistettujen luvallisia "replikoita" myyvistä paikoista paras on, ainakin minun mielestäni, amerikkalainen ArkivMusic. Hinnat taas eivät rahteineen ja mahdollisine tulleineen niin edullisia ole...

t. jjahifi
 
MDT ja Presto kannattaa ottaa harkinnan alle. Noissa on hyvä valikoima ja kohtuullisen edulliset hinnat. Halvinta paikkaa ei olekaan. Aina on jokin levy, joka on jossain muualla halvempi. ;)
 
En klassisesta mitään tiedä, mutta kevyen musiikin puolella ja kirjoissa ja DVD:issä on amazon.com ollut aika hyvä. Nopean katselmuksen perusteella myös klassista löytyy käytettynä kiitettävästi ja halvalla:

http://www.amazon.com/
 
No joo... On minultakin toisinaan osa tilauksesta tullut myöhemmin tai jäänyt tulematta kokonaan kun saatavuus on ollut huono. Mutta MDT lähettää yleensä parissa viikossa levyt. JPC:llä normi on se että kuuteen viikkoon tilauksesta ei tapahdu mitään, sitten saa sähköpostilla huhuilla niitä levyjä. Tuon takia olen välillä maksanut kiltisti MDT:lle vähän enemmän kun tiedän että siellä toimitaan ripeämmin.
 
Palaanpa tähän ketjuun. Aikaisemmin mainitsemani ArkivMusic pitää tällä viikolla suuret alennusmyyjäiset sellaisista klassisen levytyksistä, jotka ovat jo periaatteessa poissa myynnistä (deleted).

Mikäli on jokin levytys tai teos, jotka haluaisit, mutta sitä ei enään saa... Niin siinä tapauksessa kannattaa tsekata ArkivMusic. Itse olen ostanut monta jo "poistunutta" levytystä tuosta firmasta.

t. jjahifi
 
Levynkannet noissa Arkivin levyissä välillä näyttää siltä että ne olis tulleet huonosta mustesuihkuprintteristä, mutta helpompihan tuolta on tosiaan tilailla kun metsästää originaaleja eBaystä.
 
kre sanoi:
Levynkannet noissa Arkivin levyissä välillä näyttää siltä että ne olis tulleet huonosta mustesuihkuprintteristä, mutta helpompihan tuolta on tosiaan tilailla kun metsästää originaaleja eBaystä.
Ne varmaan onkin tulleet huonosta printteristä... :D

t. jjahifi
 
Back
Ylös