Kiinalaisten laitteiden tilaaminen

vaakko

Käyttäjä
Liittynyt
21.7.2006
Viestejä
9 143
Kaupunki
Vantaa
Päätin perustaa uuden ketjun kun keskustelua aiheesta on kumminkin odotettavissa. Matti Lehtinen kyseli tuolla Harrastuksen alkutaipaleella olevassa DACeja koskevassa ketjussa (https://foorumi.hifiharrastajat.org/showthread.php?40246) kinkkilaitteiden tilaamisesta:

Mistäs muuten olette omat Kiinan muuntimenne tilanneet? Itse käyttänyt vain tuota ornec:ia (http://www.ornec.com/home/EU/), mutta onko parempia paikkoja tiedossa?

Hifiharrastajien vanhalla keskustelupalstalla järjestettiin monia kimppatilauksia. Laitteet tilattiin suoraan Kiinasta (nyt ei tule millään sen puljun nimeä mieleen, joku varmaan muistaa?). Tilauksiin liittyi joka kerta aina pientä säätöä, varsinkin hieman erikoisempaa tavaraa tilattaessa. Jos tuo Ornec on toiminut hyvin niin sieltä varmaan kannattaa tilata jatkossakin...
 
Jos tuo Ornec on toiminut hyvin niin sieltä varmaan kannattaa tilata jatkossakin...

Nii hau maa!

Kerrotaan vähän tuosta ornec:sta, kun kerran sieltä olen tilannut. Ainut kuljetusvaihtoehto heillä on dhl. Kuljetus kustannukset ovat siis aika korkeat. Maksuvaihtoehdot ovat paypal tai suora tilisiirto heidän tililleen. Suoraa tilisiirtoa käytettäessä pitää ornec ainakin jännitystä yllä, koska heiltä ei tilauksesta mitään vahvistus viestejä kuulu, ennenkuin kamat ovat pakattuina ja lähtövalmiina. Tähän voi mennä melkein koko viikon päivät. Jahka he ilmoittavat tilauksesta, niin jatko on helppoa. Heiltä saa tunnukset sivuilleen, missä tilausta voi seurata reaali-ajassa suorien linkkien kera dhl:n sivuille. Luotettavan oloinen firma muuten ja selkeät nettisivut. Tulliinhan kamat vielä jäävät, mutta ornec on asiakaspalvelu henkinen firma.

Keskustelupalstoilta olen havainnut porukan tilanneen myös China-highend-hifi.com:sta. Heidän sivuillaan olevat hinnat sisältävät kaikki kuljetus kustannukset alveineen, mitkä ymmärtääkseni maksetaan saksaan. Tavara heiltä tilattuna ei siis jää suomen tulliin ja toimitus on nopeampaa, kuin esim. ornec:lta tilattaessa..

Muut jatkakoon tästä..
 
Normanilta tilasin CD-soittimen ja verkkosuotimen, hyvin toimi. Pienellä tinkimisellä hinta tippui postituskulujen verran. Lähettiyhtiö hoiti tullaamisen puolestani ja paketti tuli kotiovelle. Maksu paypalilla tai tilisiirrolla. Itse hoidin tilisiirrolla. Tilannetietoa tuli kiitettävästi ja sähköpostiin Norman vastaa kohtuullisen nopeasti.

Taisi noi kimppatilaukset tulla Coemilta, jos oikein muistan.
 
Coemaudiostahan ne kimpat tosiaan tehtiinkin. Maksu hoidettiin etukäteen tilille ja Coemilla oli oma hinnasto postimaksuille. Ja tavarat tulivat ensin tulliin, jonne suoritettiin tarvittavat maksut pankkisiirrolla ja sieltä kamat toimitettiin tilaajan kotiovelle. Orneciakin taidettiin jossain välissä miettiä, mutta se hylättiin korkeiden postimaksujen vuoksi...
 
Back
Ylös