KeyStrobe

  • Keskustelun aloittaja jjo
  • Aloituspäivämäärä

jjo

Käyttäjä
Liittynyt
1.11.2006
Viestejä
3 232
Kaupunki
Vantaa
mahtaakohan kenelläkään täällä olla kokemusta KeyStroben stroboista? sikäli kysely on vähän myöhäistä, että menin jo tilaamaan tuollaisen, mutta lähetyksen saapumista odotellessa olisi jo mukava tietää löikö kätensä paskaan vai ei.

hinnathan noilla on kuitenkin suht halpoja verrattuna vaikka clearaudion vastaavaan laitteeseen ja jotenkin sitä kuvittelee, että valoa pystyy vilkuttelemaan tietyllä taajuudella hitusen halvemmallakin. itse tekemällä varmaan selviäisi vielä merkittävästi halvemmalla, mutta kun ei noita DIY-taitoja ole, niin on ostettava valmista.
 

arpakuutio

Käyttäjä
Liittynyt
7.3.2009
Viestejä
218
Otitko levyn samalla? Kerropa sitten tuntemuksia toiminnasta.
 

jjo

Käyttäjä
Liittynyt
1.11.2006
Viestejä
3 232
Kaupunki
Vantaa
otin minä sen jonkun kombotarjouksen, vaikka tavallaan minua kiinnostaa enempi kokeilla sitä clearaudion 300Hz levyn kanssa.

kohtalaisen nopeaa toimintaa kuitenkin. tilasin strobon viime yönä ja seurantakoodin tänään kahdelta.
 

jjo

Käyttäjä
Liittynyt
1.11.2006
Viestejä
3 232
Kaupunki
Vantaa
strobo ja kiekko saapuivat tänään :)

soittimeni pyöri näköjään hitusen väärällä nopeudella, mutta nyt se on korjattu. itse valo vaikuttaa ihan kelvolliselta ja kiekon pyörimisestä päätellen näyttää ihan toimivankin. mitään tarkkuusmittauksia tuolle on tietty vaikea tehdä, mutta ihan laadukkaalta tuo vaikuttaa, toimii monenkin kiekon kanssa ja on suht edullinen verrattuna kaupallisiin vaihtoehtoihin. eipä tuo avattuna mahdottoman monimutkaiselta näyttänyt, mutta yli minun rakentelijankykyjeni kuitenkin ja rakennusjälki oli siistiä toisin kuin mitä omani olisi.

clearaudion levy kiinnostaa minua lähinnä siksi, että se on täysikokoinen, sisältää uran jotta needle drag tulee otettua huomioon ja juuri tuosta koosta päätellen ajattelin, että sitä olisi kivempi lukea :) teoreettisesti voisi kuvitella, että 300Hz:n taajuudella tulos olisi mahdollisesti tarkempi, mutta todellisuudessa nämä levarijutut taitavat olla usein sellaisia, että "kyllin lähellä" riittää paremmin kuin mainiosti.

clearaudion kiekkokin on nyt tilauksessa, joten kohta sitäkin pääsee sitten ihmettelemään.
 

jjo

Käyttäjä
Liittynyt
1.11.2006
Viestejä
3 232
Kaupunki
Vantaa
arpakuutio sanoi:
Mitäs se Clearaudion lätkä maksaa?

hes:n hinnastossa näkyy olevan 45€, mutta ihan totuuden nimissä on sanottava, että tosi kivasti ton mun ostaman bundlen strobokiekkokin pelaa. pystyisin varmasti elämään tosi hyvin vaikka sen halvimman kombon kanssa.
 
Ylös