Keskustelua Hifiharrastajat ry:n toiminnan kehittämiseksi (Gallup)

 • Keskustelun aloittaja ssr
 • Aloituspäivämäärä

Oletko kiinnostunut Hifiharrastajat ry:n toiminnasta tai palveluista? (valitse eniten itseäsi kiinno

 • Kyllä. Olen jäsen tai aion liittyä jäseneksi lähiaikoina. Aion osallistua toimintaan aktiivisesti.

  Ääniä: 0 0,0%
 • Kyllä. Haluan tukea yhdistyksen toimintaa liittymällä jäseneksi tai lahjoituksella. Saatan osallistu

  Ääniä: 0 0,0%
 • Kyllä. En kuitenkaan halua olla yhdistyksen jäsen periaatteellisista syistä.

  Ääniä: 0 0,0%
 • Kyllä. Haluan osallistua tapahtumiin, mutta en kuitenkaan ole valmis maksamaan niistä omasta pussist

  Ääniä: 0 0,0%
 • Kyllä. Olen kiinnostunut lähinnä keskustelufoorumin tarjoamista palveluista.

  Ääniä: 0 0,0%
 • Ehkä. En ole varma asiasta ja haluan katsoa millaista toimintaa yhdistys jatkossa tarjoaa.

  Ääniä: 0 0,0%
 • En. Yhdistystä ei mielestäni tarvita. Harrastajat voivat sopia tapaamisia keskenään.

  Ääniä: 0 0,0%
 • En. Minua ei kiinnosta harrastajien väliset tapaamiset tai järjestettävät tapahtumat.

  Ääniä: 0 0,0%
 • En. Minulla ei ole siihen aikaa ja/tai varaa.

  Ääniä: 0 0,0%

 • Ääniä yhteensä
  1

ssr

Käyttäjä
Liittynyt
26.2.2007
Viestejä
135
Kaupunki
Kinkomaa
Moi.

Tuumiskelin eilen iltapuhtoina tämänhetkistä vilkasta keskustelua ja päätin avata uuden viestiketjun, johon voitaisiin heitellä ajatuksia jonkinlaisista käytännöntoimista.

Pirkka kertoi edellisessä hallituksen kokouksessa olleen neljä jäsentä läsnä. Jo paljon aikaisemmin oli puhetta siitä, että harrastajien maantieteellinen hajanaisuus ei ole pienelle yhdistykselle helpoin mahdollinen lähtökohta. Näiden tosiasioiden tunnustamisen jälkeen ehdotan seuraavaa:

Yhdistyksen hallitus varmaan käytännön syistä tulee toimimaan pääkaupunkiseudulla ja koostuu todennäköisesti sen alueen harrastajista. Musta olisi luonnollista kysyä, voisiko toimintaa aktivoida alueellisesti. Ainakin musta tuntuu, että hyvä alku toiminnalle olisi se, että kiinnostuneet ihmiset kohtaisivat kasvokkain. Siispä esimerkiksi pääkaupunkiseutu, Turku, Tampere, Jyväskylä, Kuopio ja Oulu alkaisivat tiedottaa foorumilla tyyliin: "Jyvässeudun harrastajien vapaamuotoinen tapaaminen ravintola Sohwin kabinetissa (...)". Tällaisia tapaamisia olisi kerran kahdessa tai kolmessa kuukaudessa. Säännöllisyys "sopivin" väliajoin olisi tärkeää, tarpeen mukaan tavattaisiin tiiviimmin.

Foorumille perustettaisiin suljettu jäsenosasto, jonne tapaamisista tehtäisiin tiedotteet ja jonkinlainen "pöytäkirja" (tai pikkupäissään häröilty sepustus :D ). Näiden alueellisten aktiivien varaan voisi alkaa rakentaa muuta jäsentoimintaa kuin foorumilla jutustelun. Alueellisten aktiivien kautta jäsentoiminta tehostuu muuallakin kuin pääkaupunkiseudulla ja toivottavasti vastuu toiminnasta jalkautuu myös hallituksen ulkopuolelle. Vapaaehtoinen harrastusyhdistyshän on täsmälleen yhtä aktiivinen kuin sen jäsenet.

Yhdistys tarvitsee rahaa. Paidat voisi olla helppo alku. Täältä varmasti löytyy taiteellisesti lahjakkaita tekijöitä, jotka voisi suunnitella esim. hauskan karikatyyrin hifiharrastajasta. Jos hän vielä suostuisi antamaan tuotoksen ilmaiseksi käyttöön niin siinähän olisi paita, lisäksi vaan teksti 'hifiharrastajat.org', joko www:llä tai ilman.

Tässä vaiheessa kun rahaa ei ole laisinkaan, niin ehkäpä aktiivit voisivat koota porukalla jonkinlaisen 'riskikassan' aina eri tilaisuutta varten. Tilaisuuteen pääsee riskikassaan osallistuneet ilmaiseksi, harrastajat puoleen tai neljänneshintaan, lopuilta peritään pääsylippu. Ensin riskinottajat saavat omansa pois, voitot yhdistyksen kassaan. Tavoitteena se, että riskikassat tekevät itsensä tarpeettomiksi ajan myötä.

Kaupallisesta toiminnasta:

Siistien ja vilkkumattomien bannerien myynti voisi olla ok. Tähän mennessä foorumin moderointikäytäntö on kieltänyt mainostamisen keskusteluissa. Kaupallisten toimijoiden sisääntulolla voi olla merkitystä tähän asiaan. Sallitaisiinko heidän toimintansa vapaammin tulevaisuudessa, mikäli he esiintyvät omilla nimillään, "kauppias"-tittelillä ja esim. viestin signaturessa on linkki kaupan www-sivuille. Vai jatketaanko mainostilastaan maksavan kauppiaan moderointia kuten tähänkin asti.

Yritysvierailut: Hifiharrastajat tiedottavat ja järjestelevät foorumilla vierailun johonkin kauppiaan demotilaisuuteen, jossa voi myös tehdä ostoksia samalla. Kauppias lahjoittaa 1% harrastajien tilaisuudessa tekemistä ostoksista yhdistyksen toimintaan. Tilaisuuden järjestelyssä aktiiviset jäsenet, jos sellaisia on ollut, varmaan tulevat jatkossa asioimaan hyvällä pärstäkertoimella k.o. liikkeessä. Tai vaihtoehtoisesti, järjestetään demotilaisuus, jossa on harrastajille katsottu hinta kohdalleen.

Foorumin olisi tärkeä olla, mahdollisuuksien mukaan, täysin avoin ja ilmainen kaikille rekisteröidyille käyttäjille. Näin saataisiin tietoa yhdistysten tapahtumista levitettyä ja mahdollisesti uusia jäseniä. Ehkäpä alueellisiin tapaamisiin voisi tulla tutustumaan?

Tällaisia alustavia ideoita. Sinänsä toivoisin yhdistykselle syntyvän toimintaa myös foorumin lisäksi. Harmittaisihan se jos 1200 osallitujasta 60 maksaisi foorumin toiminnan ja muutama ottaisi ilmaiseksi sankkokaupalle lokaa niskaan siitä hyvästä, että ovat lupautuneet moderoimaan ja pitämään keskustelua asiallisena.

-Samppa
 
Tämän otsikon alla voi käydä avointa keskustelua keskustelupalstalle liittyneiden harrastajien omista mielipiteistä yhdistyksen toiminnan kehittämisen suuntaviivojen osalta. Ohessa on myös gallup, jonka tilanne on nähtävissä oman äänen antamisen jälkeen. Valittua vaihtoehtoa ei voi muuttaa jälkikäteen. Äänestys on voimassa 60 päivää. Aiheeseen liittyvän keskustelun toivotaan keskittyvän vain tähän viestiketjuun.

Jotta aiheeseen saadaan erilaisia näkökulmia on tässä ketjussa henkilöihin kohdistuva mielipiteiden suora kritisointi (joka voi johtaa aiheesta lipeävään väittelyyn) kirjoittamattomalla säännöllä kielletty. Jos olet eri mieltä niin esitä vain oma mielipiteesi aiheeseen liittyen. Muiden mielipiteitä saa myös lyhyesti kannattaa (mahdollisin lisäyksin tai poikkeuksin).

Yhdistyksen säännöt ja tietoa jäseneksi liittymisestä: https://www.hifiharrastajat.org/forum/index.php?topic=1002211.0

Mod Edit: alla oleva viesti jäi valitettavasti alustuksen alle aiheita yhdistettäessä.
 
Meni tuonne toisen otsikon alle minun juttuni. Sopisi tähänkin. https://foorumi.hifiharrastajat.org/showthread.php?42501&p=640109&viewfull=1#post640109

--------------
Seuraavat vaihtoehdot ovat lähinnä, mikä lähin, riippuu lauseitten tulkitsemisesta käytäntöön. Jätin ainakin toistaiseksi äänestämättä. Olen jo jäsen.

Kyllä. Haluan tukea yhdistyksen toimintaa liittymällä jäseneksi tai lahjoituksella. Saatan osallistua joihinkin mielenkiintoisiin aktiviteetteihin.
Kyllä. Haluan osallistua tapahtumiin, mutta en kuitenkaan ole valmis maksamaan niistä omasta pussistani.
Kyllä. Olen kiinnostunut lähinnä keskustelufoorumin tarjoamista palveluista.


Toisaalta myös ensimmäinen vaihtoehtokin voisi olla oikea, riippuen mitä aktiivisuudella tarkoitetaan ja mitä toiminnalla. Kyllä. Olen jäsen tai aion liittyä jäseneksi lähiaikoina. Aion osallistua toimintaan aktiivisesti.
 
Tällaisen kirjoittelin, mutta en enää tiedä mihin ketjuun sitä voisi tukkia....

Hieman omia ajatuksia...

Tämä veto jakaa palsta oli hallitukselta oiva veto joka aiheutti kuhinaa ja ehkäpä saadaan asioihin vauhtia. Muutama henkilö on silloin tällöin ilmoittautunut halukkaaksi osallistumaan yhteisen kasan tekemiseen. Auttaisin mielelläni jos vain osaisin. Olen yrittänyt tehdä asioiden eteen sen mihin pystyn, pitämällä jonkinlaista paikallista toimintaa yllä ja vanhalle foorumille tein artikkeleja toisten luettavaksi. Sinänsä rankkaa puuhaa kuten moderointikin, että aina on joku tyytymätön seassa. Ja siinä kohtaa on kyllä valmis sen kertomaan. Artikkelien palaute oli joskus lähes murskaavaa. Ja kuitenkin vaivannäöstään saatu kiitos ja kehu oli joidenkin mielestä hymistelyä...

Haluankin tässä kohtaa antaa kiitokseni hallituksen jäsenille ja moderaattoreille, jotka yhteisen hyvän eteen tekevät työtä vaikka sylki välillä lentää niskaan.

Pienen pientä tutkimusta palstan rekisteröityneistä käyttäjistä (sisältää jäsenet, hallituksen ja modet): 3/5 käyttäjistä ei ole koskaan kirjoittanut viestiäkään. Eli vain 2/5 on jotakin joskus kirjoittanut. Jäsenien määrän joku jo laskikin, eikä tulos ollut kovin mairitteleva.

Lähes koko touhun alkuajoista olen ollut mukana, lukuunottamatta sitä ydinporukkaa joka koko homman polki alulle. Näistä monet ovat vielä kuvoissa ja jäsenenä, mutta muutama lienee jo vaihtanut harrastustaan. Maailma ja tilanteet muuttuvat, kuten ihmisetkin...

Todella vähäistä on osallistumisinnostus joillakin taustalla lukijoilla. Ilmeisesti heillä ei sama innostuneen utelias mieli aja sosiaaliseen kanssakäymiseen, kuten minulla joskus teki tai tekee vieläkin. Olen joistakin harrastajista saanut ystäviä, joiden kanssa on helppo ollut keskustella ja vaihtaa mielipiteitä. Koskaan ei naamatusten ole tarvinnut vääntää, kuten täällä joskus väännetään, vaikka ihan eri näkemyksiä asioista olisikin. Sellainen tosiasia on ymmärretty, että jokainen kasaa settiä kuitenkin vain itselleen ja muut kunnioittavat sitä. Jos siitä on jotakin itselleen opittavaa, niin se oppi otetaan mielihyvin vastaan.

Eli lopuksi voisin vedota niihin jotka eivät vielä ole jäseniä tai osallistunut paikalliseen toimintaan, ottakaa itseänne niskasta kiinni ja kirjoittakaa edes yksi viesti oman alueenne paikallistoiminnan ketjuun ja lähettäkää tietonne yhdistykselle ja pienimuotoinen maksu tilille. 10 euroa on sen verran kun taksitolpalla varisee maahan...
 
Pekka P sanoi:
Pienen pientä tutkimusta palstan rekisteröityneistä käyttäjistä (sisältää jäsenet, hallituksen ja modet): 3/5 käyttäjistä ei ole koskaan kirjoittanut viestiäkään. Eli vain 2/5 on jotakin joskus kirjoittanut. Jäsenien määrän joku jo laskikin, eikä tulos ollut kovin mairitteleva.

Ylläpito on myös pannut asian merkille. Yksi syy voi olla se, että palsta oli alunperin lukemiselta suljettu, jolloin mukaan tuli jäseniä jotka olivat uteliaita näkemään mistä on kysymys. Mukana on myös jäseniä jotka eivät ole ikinä kirjautuneet sivustolle vaikka tunnukset on anottu. Tällaiset tapaukset olisi ehkä järkevä poistaa tilastoista tietyn ajan kuluttua (esim. vuosi tai puoli). Toistaiseksi näin ei ole kuitenkaan tehty. Yhdistyksen ja yhteistyökumppaneiden osalta olisi tietysti parasta että rekisteröitynyt jäsenmäärä vastaisi todellista tilannetta. Niitä, jotka kirjautuvat sisään suhteellisen säännöllisesti mutta eivät koskaan ole kirjoittaneet viestejä, tulisi rohkaista tarttumaan siihen näppäimistöön. Toki uutena jäsenenä palstan seuraaminen ennen ensimmäisen viestin kirjoittamista on ihan hyvä idea.
 
K J Manner sanoi:
Toisaalta myös ensimmäinen vaihtoehtokin voisi olla oikea, riippuen mitä aktiivisuudella tarkoitetaan ja mitä toiminnalla. Kyllä. Olen jäsen tai aion liittyä jäseneksi lähiaikoina. Aion osallistua toimintaan aktiivisesti.

Aktiivisella toiminnalla on tarkoitettu säännöllisesti järjestettyihin tapahtumiin osallistumista. Se voi tarkoittaa myös osallistumista niiden järjestämiseen. Myös yhdistyksen kokouksiin osallistuminen on tulkittavissa aktiivisuudeksi.
 
Yhdistyksen vuosikokoukset olisi hyvä järjestää jonkin tapahtuman yhteydessä. Silloin niihin varmaan tulisi enemmän väkeä ja muitakin kuin pääkaupunkiseudulla asuvia. Jos esimerkiksi yhdistyksen syyskokous olisi samana viikonloppuna kuin Hifimaailman messut niin melko varmasti osallistuisin kokoukseen, koska messuille kuitenkin olen Oulusta tulossa.
 
ahaapalainen sanoi:
Yhdistyksen vuosikokoukset olisi hyvä järjestää jonkin tapahtuman yhteydessä. Silloin niihin varmaan tulisi enemmän väkeä ja muitakin kuin pääkaupunkiseudulla asuvia. Jos esimerkiksi yhdistyksen syyskokous olisi samana viikonloppuna kuin Hifimaailman messut niin melko varmasti osallistuisin kokoukseen, koska messuille kuitenkin olen Oulusta tulossa.

Säännöt kokouksesta:

9 § YHDISTYKSEN KOKOUS
Yhdistyksen vuosikokous pidetään tammi-huhtikuun välisenä aikana hallituksen
määräämänä aikana. ...
 
Olen jäsen ja jo lupautunut avustamaan vinyylitapahtuman järjestelyissä.

Juhani
 
Kyllä. Haluan tukea yhdistyksen toimintaa liittymällä jäseneksi tai lahjoituksella. Saatan osallistua joihinkin mielenkiintoisiin aktiviteetteihin.

Äänestin kakkosvaihtoehtoa, vaikka tosin olenkin jo jäsen. Aktiivisuus vaihtelee varmaankin tapahtumasta riippuen, ja on päivänselvää ettei täältä Kuopion periferiasta kovin usein kovin kauas ole vara matkustella. Samasta syystä vuosikokousosallistuminen voi olla tasan nolla, ellei sitten saada jotain kimppakyytiä järjestettyä.

Sampan esittämän ajatuksen riskikassasta jonkin tapahtuman järjestämiseksi voisin hyväksyä, kunhan summa on mieluiten kymppejä tai max. pari sataa euroa ("vanha tonni") per lärvi.

Paikallisten aktiivien epävirallinen kokoontuminen (asialistoineen ja muistioineen) voisi olla ihan jees. Toki voi kokoontua ilman asialistaakin, mutta sitten ilta menee todella epäviralliseksi :D.

Jussi
 
Kyllä. Olen jäsen tai aion liittyä jäseneksi lähiaikoina. Aion osallistua toimintaan aktiivisesti.


Eli olen jo jäsen ja pyrin omalta osaltani tukemaan yhdistyksen toimintaa. Vuosien varrella on erinäiset urheiluseurat, Reipas, 69 ym. , sekä muu yhdistystoimita opettanut mitä se on. Talkootyö on ollut aina osa elämääni ja osa harrastusta. Toki nykyinen yrittäjän elämä sitoo aika lailla.
 
pirkka sanoi:
Säännöt kokouksesta:

Ideaani voi kyllä soveltaa niin, että yhdistyksellä olisi joku tapahtuma tammi-huhtikuun välisenä aikana ja kokous sen yhteydessä. Uskoisin, että kokoukseen tulisi tuolla tavoin enemmän osallistujia kuin jos kokous on ihan erillinen tapahtuma. Hifimaailman messut olivat vain esimerkki.
 
ahaapalainen sanoi:
Ideaani voi kyllä soveltaa niin, että yhdistyksellä olisi joku tapahtuma tammi-huhtikuun välisenä aikana ja kokous sen yhteydessä. Uskoisin, että kokoukseen tulisi tuolla tavoin enemmän osallistujia kuin jos kokous on ihan erillinen tapahtuma. Hifimaailman messut olivat vain esimerkki.

Kannatettava ajatus. Jos maakunnista tulee esimerkiksi pari autollista jäseniä kokoukseen niin kyllä täältä jotain paikallistoimintaakin varmasti silloin löytyy. Se on aika ymmärrettävää että pelkästään noin tunnin kokoukseen ei varmaankaan tee mieli ajaa esimerkiksi 600 kilometriä päivässä. :)
 
Tänään ylipäätään kuulin, että täällä on jokin "jäsen" -juttu. Miksi vasta nyt kuulin tästä ja mitä ne "jäsenet" oikein ovat? Onko vika lukijassa, joka ei lue päivittäin muuta kuin hifin ja diy:n vai näiden taustalla olevien asioiden esille tuonnissa? Kyselyyn vastasin humalapäissäni sen toiseksi ylimmän - mitään muuta en voisi kuvitella selvinkäänpäin - mukava oli kuulla edes nyt jostain tällaisesta...

Valitettavasti näyttää siltä, ettei oma aika riitä (tällä hetkellä) kyseiseen yhdistys-toimintaan millään muotoa, mutta tottakai olen valmis tukemaan tätä toimintaa, kunhan nämä vuosimaksut pysyvät kohtuullisina = max 10 /20 euroa. Ehkä tästä jotain etujakin pitäisi osata vaatia... Mikäli maksut olisivat yhtään isompia, edellyttäisin hallitukselta/jäsenistöltä tilivelvollisuutta kulukohteista - tyyliin ruotsinlaivan baaritiski 200 euroa = ei hyvä.

Tämä keskustelupalsta on tasan varmaan kahden parhaan lukemani foorumin joukossa, mitä tulee keskustelun tasoon (audiclub tietysti se toinen). Toivottavasti tämä onnistutaan pitämäänkin jatkossakin tällaisena ja toivottavasti kehitys ei tyssää heti ensimmäiseen aivastukseen!
 
eemeli sanoi:
Tänään ylipäätään kuulin, että täällä on jokin "jäsen" -juttu. Miksi vasta nyt kuulin tästä ja mitä ne "jäsenet" oikein ovat? Onko vika lukijassa, joka ei lue päivittäin muuta kuin hifin ja diy:n vai näiden taustalla olevien asioiden esille tuonnissa?

Sellaisille palstalaisille jotka eivät ole olleet mukana alusta lähtien tämä voi toki olla hieman uutta. Parempi tietysti myöhään kuin ei milloinkaan. Asiasta on keskusteltu ylläpidossa ja jäsenosiossa (myös arkisto). No, luulenpa että yhdistyksen täytyy kampanjoida hieman näkyvämmin, jotta kaikki aktiivisesti palstaa ja alaa seuraavat tietävät sen olevan olemassa. Syksyn hifimessuilla tähän on toki tilaisuus.

eemeli sanoi:
Valitettavasti näyttää siltä, ettei oma aika riitä (tällä hetkellä) kyseiseen yhdistys-toimintaan millään muotoa, mutta tottakai olen valmis tukemaan tätä toimintaa, kunhan nämä vuosimaksut pysyvät kohtuullisina = max 10 /20 euroa. Ehkä tästä jotain etujakin pitäisi osata vaatia... Mikäli maksut olisivat yhtään isompia, edellyttäisin hallitukselta/jäsenistöltä tilivelvollisuutta kulukohteista - tyyliin ruotsinlaivan baaritiski 200 euroa = ei hyvä.

Kiitoksia kannatuksesta. Minä toivon että jäsenyydestä saatavat edut kattavat keskimäärin helposti jäsenmaksun. Aktiivisemmat tietysti jäävät voiton puolelle. Jokainen harrastus maksaa rahaa väistämättä. Jotkut kympit uusista kokemuksista, matkakuluista ym. eivät kuitenkaan ole kovin suuri osa kokonaisuudesta. Useat kun ovat valmiita sijoittamaan äänentoistolaitteistoihin tuhansia.
 
Täällä seurataan tilanteen kehittymistä.

Idea vuosikokouksen järjestämisestä Hifimessujen (tai jonkin muun alan tapahtuman) varjossa on mielestäni aivan erinomainen. Kun kerran yhdistyken säännöt sen estävät, niin sääntöjä kannattaa sitten varmaan miettiä siltä osin uusiksi.

Tässä maassa ei ole yhtään sellaista yhdistystä jonka vuosikokous olisi minulle riittävä syy raahautua Joensuusta pääkaupunkiseudulle. Kyllä tarjolla pitää olla muutakin. Miettikää nyt miten tuon vuosikokousmatkan pystyy perustelemaan esim. avokille; lähtölupa heltiää tiukemmaltakin pirttihirmulta, kun perusteluina on sekä yhdistyksen vuosikokous että hifimessut! :D
 
RapsuZ sanoi:
Täällä seurataan tilanteen kehittymistä.

Idea vuosikokouksen järjestämisestä Hifimessujen (tai jonkin muun alan tapahtuman) varjossa on mielestäni aivan erinomainen. Kun kerran yhdistyken säännöt sen estävät, niin sääntöjä kannattaa sitten varmaan miettiä siltä osin uusiksi.

Tässä maassa ei ole yhtään sellaista yhdistystä jonka vuosikokous olisi minulle riittävä syy raahautua Joensuusta pääkaupunkiseudulle. Kyllä tarjolla pitää olla muutakin. Miettikää nyt miten tuon vuosikokousmatkan pystyy perustelemaan esim. avokille; lähtölupa heltiää tiukemmaltakin pirttihirmulta, kun perusteluina on sekä yhdistyksen vuosikokous että hifimessut! :D

Hyvä ajatuksena. Vaan miksi oltaisiin riippuvaisia joistain messuista. Pojat luovuutta peliin. Taatusti kehitetään samanaikaisesti jotain muuta MEITÄ kiinnostavaa. Käsittääkseni ei missään pykälässä ole määritelty kokouspaikkaa ja kuntaa. Kunnon lössi alan harrastajia kun kehittää, niin ihme jos ei siitä saada krapulaa aikaiseksi. Ja hemmetin hyviä kokemuksia. Kehtaa sanoa vaimolle, jotta nyt on tärkeä kokous :D Tämä on meille kaikille niin uusi asia, ettemme tajua kuinka fantastiset mahdollisuudet meillä on. Ajatelkaa 30 uteliasta hifistiä Lahden radiomuseossa räpläämässä putkivehkeitä ja kyselemässä suu vaahdossa, jotta saanko minäkin lähettää terveiset kotia ja anopille Jyväskylään :D
 
Fundeeraaja sanoi:
Hyvä ajatuksena. Vaan miksi oltaisiin riippuvaisia joistain messuista. Pojat luovuutta peliin. Taatusti kehitetään samanaikaisesti jotain muuta MEITÄ kiinnostavaa. Käsittääkseni ei missään pykälässä ole määritelty kokouspaikkaa ja kuntaa. Kunnon lössi alan harrastajia kun kehittää, niin ihme jos ei siitä saada krapulaa aikaiseksi. Ja hemmetin hyviä kokemuksia. Kehtaa sanoa vaimolle, jotta nyt on tärkeä kokous :D Tämä on meille kaikille niin uusi asia, ettemme tajua kuinka fantastiset mahdollisuudet meillä on. Ajatelkaa 30 uteliasta hifistiä Lahden radiomuseossa räpläämässä putkivehkeitä ja kyselemässä suu vaahdossa, jotta saanko minäkin lähettää terveiset kotia ja anopille Jyväskylään :D

Hifiharrastajien omat DIY-messuthan on tarkoitus järjestää joskus ensi kevättalvella tms. Luulisi noiden olevan hyvä sauma asialle. Moiseen tilaisuuteen saisi aivan varmasti harrastajien omien tekeleiden lisäksi myös kaupallisia sponsseja sekä tarvikkeiden yms kauppiaita sopivaa osallistumismaksua vastaan. :D Samassa yhteydessä vuosikokous. 8)

t. jjahifi
 
Fundeeraaja sanoi:
Pojat luovuutta peliin. Taatusti kehitetään samanaikaisesti jotain muuta MEITÄ kiinnostavaa. Käsittääkseni ei missään pykälässä ole määritelty kokouspaikkaa ja kuntaa. Kunnon lössi alan harrastajia kun kehittää, niin ihme jos ei siitä saada krapulaa aikaiseksi. Ja hemmetin hyviä kokemuksia. Kehtaa sanoa vaimolle, jotta nyt on tärkeä kokous :D Tämä on meille kaikille niin uusi asia, ettemme tajua kuinka fantastiset mahdollisuudet meillä on. Ajatelkaa 30 uteliasta hifistiä Lahden radiomuseossa räpläämässä putkivehkeitä ja kyselemässä suu vaahdossa, jotta saanko minäkin lähettää terveiset kotia ja anopille Jyväskylään :D
Totta, hifimessujen lisäksi on runsaasti muitakin vaihtoehtoja. Riittävän suuri harrastajaporukka tiettyyn aikaan tietyssä kaupungissa voisi ehkä innostaa joitain paikallisia kauppiaita/maahantuojia järjestämään jotain demontynkää uusista härpäkkeistä. Tai ehkä joltain hotellilta voisi kinuta edullista kokoustila/yöpymispakettia, sekin tekisi matkan houkuttelevaksi. Olisi edullinen tukikohta josta käsin tutkailla paikallista tarjontaa -siis hifi-sellaista. Kokouksen ajoituksessa voisi ehkä huomioida paikallisen live-musiikin tarjonnan; konsertit, opperat tai mitä nyt yleensä löytyy. Mutta käytännössähän tämä taas vaatii vapaaehtoista selvitys- ja neuvottelutyötä.
 
RapsuZ sanoi:
Totta, hifimessujen lisäksi on runsaasti muitakin vaihtoehtoja. Riittävän suuri harrastajaporukka tiettyyn aikaan tietyssä kaupungissa voisi ehkä innostaa joitain paikallisia kauppiaita/maahantuojia järjestämään jotain demontynkää uusista härpäkkeistä. Tai ehkä joltain hotellilta voisi kinuta edullista kokoustila/yöpymispakettia, sekin tekisi matkan houkuttelevaksi. Olisi edullinen tukikohta josta käsin tutkailla paikallista tarjontaa -siis hifi-sellaista. Kokouksen ajoituksessa voisi ehkä huomioida paikallisen live-musiikin tarjonnan; konsertit, opperat tai mitä nyt yleensä löytyy. Mutta käytännössähän tämä taas vaatii vapaaehtoista selvitys- ja neuvottelutyötä.

Loistavasti oivallettu! Kun meitä on sopivasti kasassa, ei tarvi plutoonaa, niin kyllä saadaan hommat luistamaan. Meidän etu on se että olemme ympäri Suomea. Nyt huomatkaa, se ei ole rajoitus! Meitä on monista ammattiryhmistä. Me jokainen tunnemme jonkun, joka tuntee jonkun, joka taas tuntee jonkun. Yht'äkkiä olemme sisällä. Näin se vaan menee. Kaikki ne suhteet jotka eivät tunnu merkityksellisiltä. voivat äkkiä olla sitä. Yleensä se on pienestä kiinni jotta hommat luistavat. Samoin kun saadaan itsestämme sen verran irti jotta uskallamme ryhtyä, niin huomaamme ettei se ollutkaan niin hankalaa. Porukalla tunkemaan jengin suupalteinta pummaamaan halpaa majoitusta. Muut nurkan takana joomiehenä :D
 
Back
Ylös