kenelle kuulokkeet korjattavaksi?

Janne H.

Käyttäjä
Liittynyt
20.12.2008
Viestejä
7 254
Kaupunki
Huittinen
sennheiser hd555-malli ja alkuperäisestä plugista ilmeisesti joku johto irronnut juotoksestaan jonka johdosta edellinen omistaja leikannu saksilla johdon poikki. sain nämä siksi ilmaiseksi. neutrikin valmistama stereoplugi löytyy eli mitään ei tarvi ostaa mutta mihin lähetän juotettavaksi? osaan itsekin juottaa mutta en tiedä mikä piuha kuuluu plugissa mihinki kohtaan joten mieluusti jätän asian sen osaaville.
 

Janne H.

Käyttäjä
Liittynyt
20.12.2008
Viestejä
7 254
Kaupunki
Huittinen
en tiedä oliko ohjeesi vaikea- vai helpposelkoinen! en ole lukenut sitä ;) en jaksanu kaikkia keskustelualueita käydä läpi. arvelin kyllä että aiheesta on käyty keskustelua jo aiemmin! kuten kaikista muistakin aiheista! kysyn kuitenkin edelleen josko johonki vois lähettää korjattavaksi! saahan tekijä siitä palkan! ohjeet olivat kyllä selkeät mutta kyse ei olekaan osaamisesta vaan laiskuudesta! kylmä autotalli jne. kiitos kuitenki theman ohjeista! turhaan syytin mein pikkupoikia johdon katkeamisesta, asialla oli edellinen omistaja. nämä olivat "ilmaiset" minulle ja eräs raisiolaisherra antoi kaupantekijäiseksi toisen kaupan yhteydessä. en edes tarvi niitä mut haluaisin kuitenki mieluummin kuntoon ne kun toinen vaihtoehto on et heitän roskiin.
 

theman

Käyttäjä
Liittynyt
11.1.2008
Viestejä
137
hifari sanoi:
en tiedä oliko ohjeesi vaikea- vai helpposelkoinen! en ole lukenut sitä ;) en jaksanu kaikkia keskustelualueita käydä läpi. arvelin kyllä että aiheesta on käyty keskustelua jo aiemmin! kuten kaikista muistakin aiheista! kysyn kuitenkin edelleen josko johonki vois lähettää korjattavaksi! saahan tekijä siitä palkan! ohjeet olivat kyllä selkeät mutta kyse ei olekaan osaamisesta vaan laiskuudesta! kylmä autotalli jne. kiitos kuitenki theman ohjeista!

??? Eikös tuo edellinenkin kysymys samasta aiheesta ollut sinun esittämäsi? No, muut lisätkööt tähän niitä korjaajia.
 

Janne H.

Käyttäjä
Liittynyt
20.12.2008
Viestejä
7 254
Kaupunki
Huittinen
joo oot oikeassa. aiemmin kysyin samasta aiheesta, sillon luulin et mein pojat on ne rikkonut mut jälkeen olin yhteydessä niiden aiempaan omistajaan ja hän kertoi kuulokkeiden surullisen taustan. en kaupanteon yhteydessä tarkastanut niitä lainkaan koska ne tulivat "viallisina" kaupan päälle.
sen verran kuitenki lisäkysymystä kun noista kuulokkeista tulee 4 piuhaa, laitanko maapiuhat yhteen eli plugin runkoon? punainen, sininen, valkoinen ja musta.
 

silmaauki

Hifiharrastaja
Liittynyt
1.8.2006
Viestejä
18 163
Kaupunki
Tois pual jokke
Sennheiserilla on monissa malleissa irrotettava johto jota saa tarvikeosana. En tiedä mikä on tuon sinun mallisi kohdalla tilanne. Kysy johtoa kuulokkeiden jälleenmyyjiltä. Löytyy varmaan myös erinäisistä nettikaupoista.

Jos meinaat korjauttaa johdon jossain, niin se voi tulla kalliimmaksi kuin tuo tarvikejohto.

Jos taas haluat myydä nuo eteenpäin, niin luultavasti tältäkin foorumilta löytyy niitä, joille tuo kolvaaminen ei ole omien luurien kohdalla kynnyskysymys. Samat kaverit eivät vaan välttämättä halua korjata muiden kuulokkeita, kun siitä koituu kohtuuttomasti vaivaa. Mullakin on pojan kuulokkeiden johto ollut ainakin kuukauden pöydällä odottamassa korjausta ja inspiraatiota. :-\
 
Ylös