Kellä parhaat varjomessut?

rajani

Käyttäjä
Liittynyt
18.2.2007
Viestejä
12 789
Kaupunki
Lahti
Kelläs oli messuviikonlopun parhaat varjomessut?

Käytiin vain musiikin.com:ssa ja armisella (mainitaan nyt www.stereo.fi kun commikin sai huomiota). Molemmissa oli rauhallista.
 
Ensikerralla pitääkin varmaan keskittyä pelkästään näihin varjomessuihin.
Varsinaisilla messuilla kun ei tahtonut tulla musiikin kuuntelemisesta mitään.
;)
 
rajani sanoi:
Eikö muut käyneet missään?
Mä kävin Rautatiekadulla ihan vaan siksi, että laukussa oli kolme älppäriä, joista yksi jäi messuilla soittamatta, koska yhtään sen arvoista settiä / ilmapiiriä ei tullut vastaan. No, Noitalinna Huraa!n Hulalalaa plätkytti mainiosti Sondek-Akurate -setillä, ja rauhassa sai kuunnella. Naapurihuoneessa kuuntelivat Dream Theateria - kohtalainen kontrasti musiikkivalintojen välillä :).

Näin jälkeenpäin ajateltuna olisi kannattanut tyypätä tuo levy myös Avid-Yamamoto-Ocellia -setissä - Mitron huoneen ilmapiiri oli mukava.
 
Käväisin Audiostarissa kuuntelemassa Accuphase + SA Ranger settiä. Kuunteluun pystyi keskittymään
paljon paremmin kuin messuilla. Liikkeen lämpötila tosin oli messuja vastaava. Onneksi hienhaju sentään
puuttui. Setti oli kasattu source first painotteiseksi ja ääni sen mukainen. SA ei kyennyt välittämään etupään
hienostuneisuutta. Piti käydä myös .comissa mutta ei riittänyt aika.
 
Minä kävin Musiikin. com liikkessä kuunteleen sen integroidun cd/viritin- vahvistimen (Linn). Ihan kivathan tuo soi, pidin siitä. Viereeni istui kaveri joka suunnitteli ko. laitetta keittiösettiin, minä köyhä ajattelin ihan olohuonetta.
 
Seppo Kaksonen sanoi:
Viereeni istui kaveri joka suunnitteli ko. laitetta keittiösettiin, minä köyhä ajattelin ihan olohuonetta.

Taisit tavata Oz:n tyypillisen asiakkaan. Me köyhät kun huudellaan vaan täällä foorumilla, niin ne oikeat ostajat käy kotimatkalla ostamassa tuommosia :D
 
no jos tuo ihmemaan fanitus on rahasta kiinni niin onneksi olen näin köyhä. liika raha turmelee. olipas ulkoaiheellinen viesti
 
Sunnuntaina siirryin 45min Stadista pohjoiseen ja toivoin,että olin karistanut lauantaisen hi-fi messujen "kaalin hajun".Tarkoituksena saada ihan oikeasti kuulla OMIA LEVYJÄ Reference 3a ( jalusta-lattia) kaiuttimilla.Sehän onnistui vallanmainiosti jopa niin hyvin että mielenkiinto 3a kohtaan heräsi.Mutta kuinka siinä näin kävikään todellinen ahaa elämys syntyi kuunneltuani CEIREEN ALICA laajakaistaa.....................................Kiitos Armisen Mikalle.
 
Kertokaas mikä oli Gurun voileipäkakkujen ja TL-Audion vaimoparkin tänvuotinen tila :D
 
Hyvinkäällä lauantaina.
Gurun keittiö oli jälleen antoisa. Kuuntelutilassa ilmeet menivätkin sitten vakaviksi.
Acapellan Violonien viimeisin versio soi kirkkaan kuulakkaasti mitään lisäämättä.
Uskomaton dynamiikka! Ei kuitenkaan bassofriikkien taivas, muttei siitä mitään puuttunutkaan.
Etupäänä kalleimmat Burret ja Clearaudion vinyylivehkeet.
Parhaat pöntöt mitä olen kuullut. Meni pari päivää toipuessa.
Ei vaan rahat riitä vaikka kuinka laskis.
 
Minun käsitys horisonttini reilusti ylittävä setti Gurulla. Ei kolahtanut yhtään, vaan oudoksutti. Puiteet olivat toki ihan jees, rauhaa, tilaa, voileipäkakkua- HYVÄÄ!, tarjoilua ja myös oikein hyvä henki.

AVI-Palvelu Armisella Launosessa taas soivat myöskin WLM Lyra:t aktiivijakarilla ja erikoisdiskantilla. Vahvistus hoitui Gurulta lainassa olevien BelCanto One Ref 1000:n soittaessa bassoja ja One S 300:nen taas hoitaessa ylemmät äänet. BelCanto soitti myös cd:t erillisellä soitin/muuntaja yhdistelmällä. Kyseessä oli todella mukava ääninen setti, joka toimi hyvin ahtaassa kuunteluhuoneessakin. Systeemi oli myöskin äärimmäisen kallis, pelkkä aktiivijakari maksoi jo 3500 € joten ei tullut siten edes haaveeksikaan.

Myönteinen kuva jäi myös "edullisemmasta" Ceireen kaiuttimen jatkokehitys mallista Alica varustettuna 8" bassolla, passivi elementillä ja korjain/suodatin yksiköllä. Vahvain taisi olla Consonacen putkipeli Cyber-100S ja levyjä soitti saman firman kaunis puukantinen soittopeli cd Ref 2.2 Hyvin luonnollisesti soivat nekin laitteet

Tuli siinä sitten vielä touhuttua kaikenlaista ja mukaan tarttui jotain pienempää ääni puolen varustettakin. Kivat tapahtumat molemmat, vallankin jos suhteuttaa isohin hälinä messuihin joissa en ole ollut. Kiitos!
 
jaggeri sanoi:
Ensikerralla pitääkin varmaan keskittyä pelkästään näihin varjomessuihin.
Varsinaisilla messuilla kun ei tahtonut tulla musiikin kuuntelemisesta mitään.

Ei huono idea, samanlaisia mietteitä on täälläkin.
Pistänpä tuon vakavaan harkintaan ensi syksyksi. Ainakaan niihin Radissonin pieniin hikisiin koppeihin en enää itseäni tunge.
 
Back
Ylös