Keitele Jazz

  • Keskustelun aloittaja v-a
  • Aloituspäivämäärä

v-a

Käyttäjä
Liittynyt
28.11.2007
Viestejä
9 704
Kaupunki
Helsinki
Äänekosken jatseilla oli taas mukavaa. Silvennoinen Maijala Band oli torstainan iskussa, vaikka kitarasankarilta puuttui sentti vasemmasta keskisormesta. Yardbirds ei minua innostanut (toisin kuin monia), mutta Procol harum oli ihan hyvässä hapessa.

Perjantai oli erittäin hieno. Kauko Röyhkä taipui Severi Pysalon sovittamana jatsiksi oikein mukavasti, Marzin ja kumppaneiden kolmen kitaran bändi oli varsin funky ja Kimmon Pohjonen lopeti illan hienon ransalaisrumpalin kanssa fantastisiin tunnelmiin.

Kiitos järjestäjille ja lämpimät suosittelut.


:) v-a
 
^ Kuulitko Sclavista? Hauru kehui Hesarissa tänään, harmi kun ei tullut lähdettyä katsomaan.
 
Sclavis jäi aikatauluistamme johtuen väliin tänä vuonna. Muutama vuosi sitten herra heitti Keiteleellä oman bändinsä kanssa mainion setin ja silloin oli kyllä paikalla.

:) v-a
 
Onkos tänä vuonna Keitele Jazziin menijöitä? Kovasti kiinnostaisi mennä katsomaan perjantaina 24.7. Premiata Forneria Marconia ja kumppaneita.
 
Ajatus olisi mennä jo torstaina katsomaan Martin Barre Bandiä ja Hoedownia (Jukka Gustavson ja Nurmio)
 
Saas nähdä taipuuko, ainakin tuo perjantain ohjelma kiinnostelis PFM ja Wishbone Ashin takia ja paikalle olis fillarilla alle 300km. Retkikamat mukaan, laakista mestoille ja yötä jossain paikan päällä ja seuraavana päivänä takas.. :)
 
Kiinnostaisi lähteä, mutta menee taas päällekäin Rantajatsien kanssa.
 
Niin menee, mikä on erittäin ikävää. Tietty tuolta olisi la-aamuna hyvä siirtyä Raahen suuntaan Fantin ulkolavan keikoille ja sitten yöllä tai su voisi siirtyä takas kohti Oulua. Tässähän alkaa vallan innostua :D
 
Pekka Y kirjoitti:
Ajatus olisi mennä jo torstaina katsomaan Martin Barre Bandiä...

Parhaillaan kuuntelen Minstrel in The Gallerya SW:n monikanavamiksauksena. Tuntuu sormenpäissä asti. Kun nimibiisissä Barren kitara rävähtää mukaan, niiin siinä vois tahdosta riippumattomat, rengasmaiset lihakset hetkeksi herpaantua, jos ei osais odottaa mitä on tulossa. En tiedä miehen nykykuntoa, mutta nähdä pitäis, kun vielä on hengissä. Perjantaina kiinnostava ohjelma. Olis mahdollisuus tsekata Pulsekin, kun se toukokuun keikka jotenkin livahti ohi.
 
Hassuja nämä nykyajan jazzfestarit. Kaikkee muuta löytyy kun jazzia:) Pitää varmaan kaivaa hyllystä aikaansa edellä ollut Sound & Furyn Ode To The Death Of Jazz -klassikko...No, onhan päivän rockpippaloiden hottia DJ-huttu, joten niitä vainaita taitaa olla enempikin.

yst. jaffae
 
jaffa kirjoitti:
Hassuja nämä nykyajan jazzfestarit. Kaikkee muuta löytyy kun jazzia

Totta puhut. Eihän Keitele Jazzin ohjelmasta löydy jazzia edes marginaaliksi. Porissa pitäydytään paremmin aiheessa.
 
^^No Raahessa ainakin on ihan kunnon jatsiohjelmisto:

http://www.rajatsi.fi/rantajatsit/

Ja Mika K:n ja Kipinän kanssa muuten joku vuosi sitten kuunneltiin rantajatseilla Sound & Furya (luonnollisesti ilman Vesalaa… :))
 
Haluasin mennä, mutta äänenvoikkuudet on taas varmaan liian kovat. Toki voisi fiilistellä jostain kauempaa, mutta kun haluaisin istua 'sweetspotissa' miksauspöydän edessä.
 
Kaksonen kirjoitti:
Haluasin mennä, mutta äänenvoikkuudet on taas varmaan liian kovat.

Noin minäkin välillä rock-konserteista ajattelen.
Joskus tulee mieleen, että teinköhän sittenkään viisaasti kesällä 2010, jolloin ystäväni, äänialan ammattilainen, tarjosi VIP-lippuaan ACDC:n konserttiin Ratinan stadionille. Hän itse oli työkeikalla toisella paikkakunnalla konsertti-iltana. Mietin tarjousta kymmenen sekuntia. Ensimmäisenä mieleen tuli ylikova äänenvoimakkuus. Vastasin että kiitos ei.
 
Äänekosken Jazz-teltassa on yleensä varsin maltilliset vollyymit, ainakin jos Ilveksen Jysky saa olla puikoissa. Teltassa ei passotkaat jysähdä samalla lailla kuin saleissa.
Sound&Fury oli kova mutta vielä kovempi ole muistaakseni tokana vuonna Upi Sorvali Big Bad Family! Joskaan ei niin jatsia. Itä-Saksan free-ihmeet Bauer ja Sommer oli kylläkin. Joo ei paljon jatsia kuule Koskellakaan enää, mutta iltapäivällä kaupungintalolla sentäs. Nettisivulla on listaus kaikista esiintyjistä kautta aikain http://keitelejazz.fi/fi/40/Aikaisemmat+esiintyjät
Saa nähdä kerkiänkö itse sinne nyt...
https://www.facebook.com/Keitelejazz
http://keitelejazz.fi/
 
Äänekosken Jazz-teltassa on yleensä varsin maltilliset vollyymit, ainakin jos Ilveksen Jysky saa olla puikoissa. Teltassa ei passotkaat jysähdä samalla lailla kuin saleissa.

Sama vaikutelma jäi minullekin viime vuotisen visiitin perusteella. Olin paikalla yhtenä iltana teltassa katsomassa Focusta.
 
^^No joo! Mari Boine on kuulunut suosikkeihini ensimmäisestä levystään saakka. Viimeksi kun Mari oli Äänekoskella, kuuntelin koko konsertin aivan lavan edessä seisten. Esitys oli niin vaikuttava, että konsertin jälkeen vaimo joutui herättelemään hypnoosista 69 päivää.
 
Tänä vuonna Keitsuun tulee jälleen hurja bluesmimmi Mary Coughlan. Kymmenen vuotta sitten Mary ja bändi svengasi järjettömän kovan keikan, aivan eri sfääreissä liikuttiin kuin levyillä tai Youtube pätkillä. Suosittelen. Itse taidan yrittää päästä ainakin Miljoonasateen keikalle, kun en eilen jaksanut kampukselle pyöräillä. Satun nyt olemaan töissä nimittäin ja sen lisäksi kahden likan ja koiran yksinhuoltajana/kesäleskenä...

http://keitelejazz.fi/fi/24/39/Uutiset
 
Back
Ylös