Kehys vinyylilevyille

  • Keskustelun aloittaja T.H
  • Aloituspäivämäärä

T.H

Käyttäjä
Liittynyt
25.9.2006
Viestejä
1 174
Kaupunki
Oulu
Nyt kaivattaisi kokemuksia hyvistä vinyylilevyn kehyksistä. Esim. hifihuoneella myytäviä art vinyl -kehyksiä olen kuullut kehuttavan, ja ne ovatkin varmasti hyviä. Ainoa ongelma niissä on hinta; yksi kpl 45€ ja 3 kpl 120€.



Löytyykö näille art vinyl -kehyksille hyvää ja edullisempaa kilpailijaa? eBayta selatessa silmiini osui tällainen: Rock Art vinyl frame. Kehys on ilmeisesti kirkasta akryyliä, ja sivuilla kehutaan että se on ainoa kehysmalli joka on "hyväksytty" Rock ‘N Roll Hall of Fameen. Brittien eBayssä hintakaan ei ole kovin paha. Kokemuksia?
 
[DIY-OT]

Nämähän olisi erittäin helppo tehdä puurimasta, johon ajaisi sirkkelillä LP:n paksuisen uran ja
jiirikulmilla kasaisi neliön. Ylimpään rimaan sirkkeliura riman läpi jotta levyn vaihto onnistuu ja ripustus seinälle.

Voisi helposti samalla vaikka kolme-ruutuisen kehyksen ja väri oman mieltymyksen mukaan.

Odotetaan hetki niin kyllä Sepi semmoisen väsäilee, vaikka CD-ärrille >:D

[/DIY-OT]

Olen kumminkin haksahtanut näihin alkuperäisiin, suosittelen.

mb09ox.jpg
 
Mahtuuko noihin art vinyleihin gatefold-kansi levyn kanssa? Rock artteihin nimittäin ei mahdu (eli levy pitää ottaa pois kansista, jotta sen saa kehykseen), ja se on persiistä.
 
protected.de tarjoaa muutamaa erilaista reilun parinkympin kappalehintaan.
Eli www.protected.de -> weiter ->reunan valikosta LP ja sivulla kaksi on kehyksiä.
 
Mullakin on yks kun sain synttärilahjaks, pitäs varmaan ostaa toinen viereen.. Kalliita ovat vaan pirulaiset..
Kyllä siihen mahtuu normaali 2LP gatefold 180g levyineen, mitään sen paksumpia boxeja ei kyllä mahdu.

vinyyli-kehys.jpg
 
Aah, sucholla on hyvä levy kehyksissä. Samhain - November Coming Fire. Mullakin on se (ensipainos tietty minkä ostin uutena 1987).

Onko toi soitin Thorens TD-320 MkII, semmonenkin mulla on joskus ollut?
 
Joo hieno kansi: pääkalloja ja tulta, luulis et beavis&buttheadikin diggais :) Taisin toissapäivänä laittaa kehykseen. Joo TD320 mk2 se soittopeli on.

Vielä noista kehyksistä.. Todella vaivaton kapine tuo on, eniten ärsyttää plärätä noitten suojamuovien kans kun sinne levyä vaihtaa..
 
sihvis sanoi:
protected.de tarjoaa muutamaa erilaista reilun parinkympin kappalehintaan.
Eli www.protected.de -> weiter ->reunan valikosta LP ja sivulla kaksi on kehyksiä.
Minuakin alkoi kiinnostaa vinyylikehykset. Onkohan näitä Sihviksen mainostamia vielä saatavissa kun en noilta sivuilta löytänyt. Muutkin vaihtoehdot huomioidaan toki mutta kehys voisi mielellään olla musta joka tapauskessa :).
 
Ite oon haaveillut kans muutamasta kehyksestä. Hinnakkaita noi vaan tosin, että taidan kokeilla tekasta itse jotenkin. Protectedissa noita oli aikakin joku aika sitten kun katsoin, kyllä tarkistin, 1088, 1089 ja 1090. Valikosta LP ja kakkos sivu, 27,90e kpl, kolmea erilaista.
 
^No nyt löytyi, tattista vaan :). Kyllähän noille hintaa tietysti tulee mutta en usko että tuota paljoa halvemmallakaan saa juuri oikeankokoista kehystä vinyyleille. Itse tosin olisin ehkä tunkemassa tuonne valokuvia joiden koko on 31x31cm, tulivat siis yhden LP:n mukana. En tiedä sitten mitä moisten kehysten teettäminen kustantaisi kun noita tarvittaisiin 11-12kpl kuitenkin. Tietysti jos joku halpakauppa kuten Tiimari tai Ikea sattuisi myymään juuri oikeankokoisia niin varmaan edullisemmin saisi.
 
Hiukka offtopicina, mutta..

Mulla on pieni maalausteline, johon saa laittaa aina parhaillaan soivan levyn kannet esille. Ihan hyvin toimiva manuaalinen Now Playing -järjestelmä :)
 
Tukholman Urban outfittersillä oli jotain, muistaakseni edullisiä vinyylikehyksiä. Webshop löytyy osoitteesta: urbanoutfitters.com

-N-
 
Itse ratkaisin asian ostamalla Ikeasta tuollaisen tauluhyllyn (maksoi muistaakseni 15 €).

full
 
^ Tuollaista harkitsin itsekkin, mutta en löytänyt ja toisaalta olen jotenkin mieltynyt noihin kehyksiin, muut taulut on vähän vähissä kämpässä niin uskonkin että ne sellaisinaan katonrajaan sopii.
 
Tomsku sanoi:
Hiukka offtopicina, mutta..

Mulla on pieni maalausteline, johon saa laittaa aina parhaillaan soivan levyn kannet esille. Ihan hyvin toimiva manuaalinen Now Playing -järjestelmä :)
Jotkut käyttää myös nuottitelinettä, sopii tunnelmaan vielä paremmin :).
kropo sanoi:
http://www.urbanoutfitters.co.uk/album-frame/invt/5527435297795/&bklist=icat,5,shop,home,homecategories,frames

Näyttävät samalta mitä myös ebaystä olen löytänyt, hieman leveämmät ja puiset kehykset kiinnostavat itseäni enemmän.

Ebay.co.uk linkki, ainakin samannäköisiin..
Tuo Urban Outfittersin versio voisi olla mulle hyvä jos kehyksiä tulee paljon, ja jos tuo eelahti-vinkissä ollut on samanlainen niin tuohan olisi varsin kustannustehokas ratkaisu mulle kun noita tarvitsisin siis sen 12kpl varmaan.
 
isojussi sanoi:
Tuo Urban Outfittersin versio voisi olla mulle hyvä jos kehyksiä tulee paljon, ja jos tuo eelahti-vinkissä ollut on samanlainen niin tuohan olisi varsin kustannustehokas ratkaisu mulle kun noita tarvitsisin siis sen 12kpl varmaan.

Urban Outfittersin versio ei vaan näytä kovin kätevältä sen suhteen, jos levyjä haluaa joskus soitellakin, eikä vaan pitää näkyvillä. Tuosta kalliimmasta levyn saa helposti ulos vaikka kehys olisi seinälläkin.
 
Protoilin tuossa äsken perusjalkalistasta yhden, täytyy kunnon työkaluilla tehdä sitten paremmat.

12x42 mdf jalkalistaa, levyn takana pahvilevy teipillä painamassa levyä, ainakin tässä protossa näin. Hintaahan noille ei montaa euroa per kehys tule, 3,30m mdf lista taisi olla jotain 3.20e kappaleelta ja yhestä rakentaa ainakin kaksi.. Pahvitkin sai kätevästi kun noita levyjä on tullut postista niin siitä leikkaamalla. :)

Ihan seinälle noita olen muutaman laittamassa, pitää ostaa tuplat, kuunteluun en niitä sieltä ole riipimässä.

rumakehys1.JPG
 
^No eihän tolleen väsäämällä paljoa hintaa tule varsinkaan jos ei laita mitään lasia/pleksiä eteen. Ne sellaiset lehtijouset takana ja joku pahvi olis tosiaan varmaan oltava kuitenkin, ainakin se pahvi ja joku viritys siihen sitten.

Mulle kävis ne Urban Outfittersin versiota vastaavat koska sinne tulis LP:n kokoiisia kuvia. Ei mun mielestä muutenkaan soitettavia levyjä viitsisi ehkä noihin tunkea, saattais harmittaa niitä irroitella oli ainakin hankalammista versioista.
 
Back
Ylös