Kaveria Nadeille?

Airhead

Käyttäjä
Liittynyt
17.9.2008
Viestejä
3
Ongelma on kaiuttimien valinnassa, vaiko Nadeissa :p. Minulta löytyy C 355BEE integroitu ja C 525BEE cd-soitin, näille on kaiuttimet hakusessa. Tällä hetkellä System Audion pienet SA705:set käytössä, yläpäät toimii suht hyvin mutta alempana ei tapahdu mitään. Aika kirkasta ääntä nämä Nadit tuntuvat tarjoilevan. Tuntuu että mikä tahansa muutos olisi parempaan päin, mutta millä saisi oikeasti toimivan tästä paketista?

Esim. Dynaudion Focus 140 on käynyt mielessä, mutta kokemusta tästä paketista ei ole. Jos jollain on hyviä neuvoja tai jopa ratkaisuja niin kertokaa ihmeessä. Hukassa ollaan :D.
 
Hei

Voin suositella, että kokeilet Gradientin Lauroja. Eivät välttämättä tuo vastausta basso-osastoon, tai voivat tuodakin, riippuu aika lailla sijoituksesta, nämä nimittäin toimivat seinänkin läheisyydessä. Itse ko. parin omistavana olen ollut tyytyväinen. Ja NADeista löytyy jerkkua millä ajaa näitä.

Jussi
 
Hintaluokkaa kaiuttimille en laittanut ollenkaan, mutta max. 1500€ luokkaa se on. Gradienteissa ulkomuoto ja värit eivät osu omaan silmään (pitää olla mustat), mutta kyllähän niihinkin tottuu ja väriä voi vaihtaa. Ääni ja musiikin kuuntelun hauskuus se kuitenkin on tärkeintä.
 
Bowers & Wilkins CM5 voisi olla mielenkiintoinen vaihtoehto. Itse olen CM1 kuullut ja siinä on kokoisekseen iso ääni. CM5 olisi uudempi ja isompi malli, joten siinä voisi olla ulottuvuutta vähän enemmän. CM1 ei ollut kaikkein neutraalein, eli siinä oli hivenen loudnessmainen ääni, mutta itse diggailin kovasti.
 
Minkä kokoiseen tilaan kaiuttimet tulisivat? Dynaudion Focus 140 voi olla jo liiankin tuhti pienempään tilaan. Itse testailisin pienemmät Focus 110:t ensin jos vain mahdollista.

Oma suositukseni olisi Usherin X-708.

Jos haluaa päästä vähemmällä budjetilla niin sitten Aurelia Magenta voisi olla vaihtoehto. Siinä on yllättävän tymäkkä alakerta vaikka onkin pieni kaiutin.
 
Huone on reilu 20 neliöinen. Focus 140 toimi tässä huoneessa ainakin Regojen (mira3 ja apollo) kanssa yllättävän hyvin, siksi tätä ajattelin. Nythän cd ja vahvistin eivät kyllä ole ollenkaan samat.
 
Tuskin on vahvistimesta kiinni. Hanki hyvä subbari system audioiden kaveriksi, tai sitten uudet kaiuttimet jotka menee alemmaksi. Nuo system audion kaiuttimet eivät mitään maanjäristysbassoa tuota, sellaista muniinpuhaltelua korkeintaan.
 
Nimenomaan on kaiuttimesta kiinni tämä homma, joten laitappa testiin Usheria, tai Eposia niin rupeaa pelittämään. :)

Matti.
 
Back
Ylös