Kauppapalstan säännöistä

PekuTheMan

Käyttäjä
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
74
Olenko puusilmä vai eikö kauppapalstan säännöiss' ole kerrottu miten useasti ilmoitusta saa uppia?
 

silmaauki

Hifiharrastaja
Liittynyt
1.8.2006
Viestejä
17 285
Kaupunki
Tois pual jokke
En tuosta löytänyt mitään juttua nopeasti lukaisten, mutta???

6. Myynti-ilmoitusten jättäminen palstalle on kiellettyä. Ylläpito voi jossain tilanteissa myöntää erillisen luvan ilmoituksen jättämiseen.
??? ??? ???

Olisikohan tarvetta uusia nuo säännöt?
 

Mika K

Käyttäjä
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
13 100
Kaupunki
Olut, eikun Oulu..
Ei ole siellä kerrottu eli nyt mennään fiiliksen mukaan. Säännön lisäämisestä on modejen kanssa keskusteltu, mutta vielä ei ole mitään ratkaisua tehty kun ilmoitusmäärät ei niin isoja ole olleet. Katsotaan miten asia etenee..

Itse tosin suosittelisin ettei uppaamista harrasteta kuin tietojen/tilanteen muuttuessa tai esim. viikon parin välein. Olenkin viestejä myyntiosiosta poistellut jos uppaamista on useampi kerta päivässä/päivittäin ilmennyt ja asiasta asianomaisilla huomauttanut.
 

Aleksi M

Käyttäjä
Liittynyt
9.8.2006
Viestejä
1 089
Jos joku raja meinataan laittaa niin tuo viikko on aika hyvä. Eräällä toisella foorumilla ei taida mitään rajoitusta olla ja esimerkiksi tänään on uppailtu/kirjoitettu jo noin 100 viestiketjuun. Joskus näkee tapauksia jossa ketjun aloittaja on uppaillut jopa 10 kertaakin päivän aikana.
 

Pesonen

Käyttäjä
Liittynyt
23.7.2006
Viestejä
1 008
Mielestäni ei upita kertaakaan. Hintaa saa alentaa, mikäli tuote ei mene kaupaksi.
 

Pekka P

Hifiharrastaja
Liittynyt
1.8.2006
Viestejä
474
Kaupunki
Vaasa
Minä taasen sallisin uppaamisen, sillä jos se kielletään niin sitten kieltoa kierretään, esim laskemalla hintaa euron kerrallaan. Toisaalta hyvät kaverukset voivat keskenään harrastaa näennäistä "keskustelua" kauppatavarasta. Eli uppailkoon niin paljon kuin tykkää. Kyllä valveutunut kuluttaja huomaa heti tyrkyn kauppaamisen. Aktiivinen myyjä toisaalta huolehtii tuotteensa näkyvyydestä...
 

vaakko

Käyttäjä
Liittynyt
21.7.2006
Viestejä
9 146
Kaupunki
Vantaa
Laitettiin nyt "uppausrajaksi" yksi kuukausi, mikäli mitään merkittävää muutosta ei ole ilmoitukseen tullut. Hintaa saa luonnollisesti alentaa niin monesti kuin huvittaa, mutta raja siinäkin eli kun kirjoittaa oman ilmoituksen perään (="uppaus"), niin pitää olla jotain merkittävää kerrottavaa... Eiköhän tällä säännöllä pärjätä kun ei niitä turhia uppauksia ole kovin paljoa vielä ollut.
 

vaakko

Käyttäjä
Liittynyt
21.7.2006
Viestejä
9 146
Kaupunki
Vantaa
Ja muokkasin samalla sääntöjä tuon myynti-ilmoitusten kiellon osalta eli poistin sen.
 
Ylös