Kaupallisia tahoja koskevat säännöt

Tilanne
Keskustelu on suljettu.

webmaster

Administrator
Moderaattori
Liittynyt
10.9.2007
Viestejä
354
Kaupallisia tahoja koskevat säännöt:

Kaupallisia tahoja koskevat samat säännöt kuin tavallisiakin käyttäjiä ja niiden lisäksi:

1. Kaupallisella toimijalla saa olla vain yksi käyttäjätili (lisäksi voi olla Yhteistyökumppanialueen hallinnointiin käytettävä tili).

2. Osallistuessaan keskusteluun laitteista muualla kuin omalla alueellaan kaupallinen toimija voi esiintyä yleisen alueen keskustelussa yksityishenkilönä, jolloin hän ei voi keskustella myymistään tuotteista eikä muutenkaan pyrkiä vaikuttamaan alan kaupalliseen toimintaan.

3. Osallistuessaan keskusteluun laitteista muualla kuin omalla alueellaan kaupallinen toimija voi kirjoittaa tuotteistaan tai toiminnastaan vain siinä tapauksessa että niistä suoraan jotain kysytään, tai niistä esitetään virheellisiä väittämiä. Tällöin viestistä täytyy käydä ilmi mikä on kirjoittajan yhteys kaupalliseen toimintaan.

4. Kauppiaan ei tule puuttua kirjoituksissaan minkään muun kuin edustamiensa laitemerkkien vikoihin tai ongelmiin. Jos muiden kuin hänen edustamiensa merkkien vioista tai ongelmista kirjoittamiseen on erityisen perusteltu syy, tässä tapauksessa hänen tulee esittää tarkemmat tiedot ja viitteet väitteidensä tueksi. Epämääräiset ja tulkinnanvaraiset väitteet poistetaan.

5. Kaupallisena toimijana on syytä pohtia, milloin on hyvä pidättäytyä keskusteluista. Esim. mikäli keskustellaan jonkin laitemerkin paremmuudesta ja mikäli ei pysty esiintymään täysin yksityisenä henkilönä, olisi parempi olla osallistumatta keskusteluun.

6. Suorien modifiointiohjeiden antaminen on kielletty. Sen sijaan mikäli asiasta kysytään, voi ehdottaa sopivia modifiointiohjeiden lähteitä ja antaa niihin liittyviä vinkkejä ja neuvoja.

7. Osallistuessaan keskusteluun laitteista muualla kuin omalla alueellaan kaupallinen toimijan on pidättäydyttävä ohjaamasta kysyjää omille kotisivuilleen tai kehottamasta ottamaan yhteyttä muulla tavoin. Mikäli kysyjä ottaa yhteyttä asian tiimoilta oma-aloitteisesti, voi kahdenvälisiä keskusteluja luonnollisesti käydä vapaasti esim. sähköpostin välityksellä.

8. Osallistuessaan keskusteluun laitteista muualla kuin omalla alueellaan kaupallisen toimijan on huolehdittava että viestejä ei ole tulkittavissa omien laitteiden promootioksi. Epäselvissä tilanteissa viestit poitetaan asiaa erikseen kysymättä.

9. Kirjoittajien on syytä huomioida että kauppiailla on rajoitettu moderointioikeus omalla keskustelualueellaan. Hifiharrastajat ry ja palstan normaali moderointi eivät ole vastuussa kauppiaan moderointitoimista eivätkä niihin puutu. Kuitenkin mikäli kauppias toistuvasti tekee hyvän tavan vastaista viestien moderointia omalla keskustelualueellaan, häneltä voidaan evätä käyttöoikeudet tai moderointioikeudet määräajaksi.

10. Kauppias ei saa alueellaan käyttää luvatta hyväksi toisen henkilön tai yhteisön mainetta ja tunnettuutta (goodwill) eikä saattaa näitä sanomisillaan huonoon valoon.

11. Kauppias sitoutuu noudattamaan alueellaan Suomen lakia ja hyviä tapoja. Mikäli kauppias toiminnallaan loukkaa Hifiharrastajat Ry:n tarkoitusta voidaan hänen alueensa sulkea ilman eri huomautusta joko määräajaksi tai pysyvästi.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Tilanne
Keskustelu on suljettu.
Back
Ylös