Kannettavat kuulokevahvistimet

moukkunen

Hifiharrastaja
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
1 367
Kaupunki
Kärkölä
Pienistä kannettavista kuulokevahvistimista olisi mukava kuulla kokemuksia, jos niitä vaan löytyy?

Esim. Corda 2MOVE/3MOVE, RSA monet mallit, Triad Audio Lisa III, Qables iQube, jne.
 
Joo-o. Onhan tollasesta varmasti hyötyä, mutta kyllä pitää olla aika intohimonen kuulokehifisti, että viittii tollasia sardiinipurkkeja kantaa mukana soittimen lisäksi :) Ei ainakaan taskussa kulje millään.
 
Patu sanoi:
Aloitetaan heti offtopicilla.

Onkos moukkunen palaamassa kuulokkeiden pariin? :)

Ja vähän asiaakin. NuForceltahan on myös julkaistu mukana kulkeva kuulokevahvistin, NuForce Icon Mobile.

http://www.nuforce-icon.com/Product-Icon-Mobile.htm
Ehkä jotain pienimuotoista on vasta ajatuksen asteella. :) Eli lähinnä iPodin ympärille jotain, mikä mahtuu yöpöydälle ja on mahdollista siirtää myös tarvittaessa toiseen huoneeseen.

Tuosta Icon-Mobilesta sainkin jo infoa. Löytynee jo siis Highend Studiosta.
 
premier sanoi:
Joo-o. Onhan tollasesta varmasti hyötyä, mutta kyllä pitää olla aika intohimonen kuulokehifisti, että viittii tollasia sardiinipurkkeja kantaa mukana soittimen lisäksi :) Ei ainakaan taskussa kulje millään.
Ei kait täällä foorumilla juuri muita olekaan kuin intohimoisia hifistejä. Vai mitä täällä teet? :D

Aika pieniä nuo nykyään ovat. Bikineiden taskuissa (?) nuo ei tietenkään kulje mukana (lompakon, kännykän, iPodi tms. ja meikkipussin lisäksi). Vähän rennommat (?) vaatteet pitää olla päällä. Oma vaivansa siinä tietty myös on mutta oman kokemukseni mukaan jo kuulokkeiden johto on rasittavampi käsiteltävä kuin erillinen kuulokevahvistin. Johto pirulainen kun on aina solmussa.

Mä itse jossain vaiheessa harkitsin tuollaista RSA Hornettia. Koskaan en tosin sellaista päässyt kuulemaan. :-\

Itselläni ei ole ollut/on kuin ChuMoy.
 
Mulla on muutama ollut, mutta kuulokkeina niiden kanssa etupäässä IEM tulpat, joten vatimukset lienevät hieman erilaisia, ainakin gainin suhteen. Tulpilla kun kohina häiritsee helposti, kun kuuloke-elementit on niin lähellä tärykalvoa. Tullut/tulee niitä käytettyä muillakin kuulokkeilla, mutta enimmäkseen tällä hetkellä Shuren E4C tulppien kanssa, joissa sovitteina mielestäni erinomaiset Westonen Complyt. Meier-Audion vahvistimista mulla oli joskus Porta Corda malli, nyt Corda Headsix. Välissä Little Dot Micro +, joka IEM käyttöön oli turhan kohiseva. Meier-Audion vahvistimia voin kyllä suositella, ja aika pätevänähän niitä Head-Fi:n porukkakin pitää. Moukkusen laitteistoon tämän palstan kautta tutustuneena voisin kyllä kuvitella että nuo eivät ole aivan sitä mitä haet? ;o)

Himosin joskus itsekin RSA:n laitteita, mutta kova hinta on pitänyt ne loitolla. Ja on tuossa pienoinen ongelmakin, kun ei ole päässyt niitä itse testaamaan. Head-Fi on kyllä täynnä kaiken maailman arvosteluja, mutta ovat joskus mielestäni enempi/vähempi yliampuvia ja joihinkin laitteisiin tuntuu tulevan eräänlainen uskonto, johon vääräuskoisen toisen merkin/mallin kannattajan on turha puuttua. Pitäisi varmaan tunkea kotimaisiin tapaamisiin, että eri kombinaatioita pääsisi itse kokeilemaan. Uskomukseni tosin on se, että eri laitteen ominaisuuksiin perehtyminen kunnolla vaatii hiukan pidemmän ajanjakson kuin mitä joku lyhyt miitti voi tuoda - tiedä sitten, kun en ole niissä käynyt.... :eek:)
 
Back
Ylös