Kangas akustiikkalevyyn?

Sementti

Käyttäjä
Liittynyt
11.8.2006
Viestejä
1 362
Kaupunki
Kerava
Levyjen kiinnityksen aion hoitaa Dian ohjeiden mukaisesti...
Mitenkäs porukka on kiinnittänyt kankaat levyihin kiinni? Minkäänlaisia rimoja ei kiinnostaisi taakse liimailla. Kankaiden irroitus mahdollisuus ehjänä olisi ihan positiivista. ???
 
En usko että teippi pitää kun se akustiikkalevyn pinta on sellaista "ei tiivistä" eli siihen ei taida teippi oikein ottaa. Nuppineulat on varmasti oivallinen välinen tuohon kankaan kiinnitykseen.
 
Eihän sitä tarvi teipata siihen levyyn.
Teippaa ne kankaat toisiinsa, kääntää taakse ja nurkista teipillä yhteen.
Sopivasti hieman venyvä kangas niin onnistuu, ollaan kerran teipattu noin, ei just akustiikkalevyn taakse mutta sillälailla.
 
Nuppineulat varmaan paras tapa kiinnitykseen, näin myös omissa levyissä. Ei tuo teippi ainakaan pitänyt levyssä, eikä itse kankaassakaan.
 
Hankin 60x60cm levyjä, niitä kun on hieman helpompi piilotella sohvan taakse ym. ja pienellä vaivalla saa kasattua myös isompia levyjä. Tein siis seuraavasti.
Jotta sain seinälle 60x120cm levyjä oli 2 levyä saatava kiinni toisiinsa, tämä hoitui liimaamalla kontaktiliimalla 50x100cm kokoinen kovalevy akustolevyihin kiinni.
Kankaan taasen sai pingotettua hyvin nastoilla kiinni kovalevyyn, pysyy paikoillaan.

Nyt seinäripustus onnistuu joko tekemällä reikä kovalevyyn ja siitä riippumaan tai sitten teen ripustuksen kuten tauluissa. Kolmantena vaihtoehtona laitan seinään semmoisen taulukourun/listan jonka päälle nuo levyt laitettaisiin, tällöin levyt jäisivät hieman vinoon nojatessaan seinään ja alaosaan jäisi vielä pienoinen ilmarako vaimennusta parantamaan.
 
Back
Ylös