Käyttökokemuksia kiinahifistä?

Fundeeraaja

Käyttäjä
Liittynyt
8.8.2006
Viestejä
4 923
Kaupunki
IČIĆI Kroatia
Kertokaa kokemuksenne omista kiinahifivermeistä! Hiekka- ja röörivahvistimista, cd-pyörittimistä, dac ym. muista. Kriittisesti mitä on mielestänne laatu, mitä on hinta/laatusuhde. Onko olleet toiveiden mukaisia.
Näitä on hommattu tänne peräpohjolaan mitä ihmeelisimpiä reittejä. Onko kotimaiset maahantuojat olleet edukseen,vaiko omatuonti?

Itselläni on Dussun DS99, ostettu täältä kaverilta joka oli tuonut sen maahan suoraan. Kyseessä sama peli kuin Red Rose Musik Passion ( oletettavaa). Äänilähteenä Vincent CD-S3, Dynaudio A 52 SE, Blue Oval, Van den Hull First Ultimate mk ll

Vahvistin toimii kuin toivoin. Ääni on avoin. Kaiuttimet yksilöinä katosivat. Alkapäähän tuli napakkuutta. Yläpää soi kirkkaasti, ei kihise. Lautaset soivat luonnollisesti. Virafonin heleys on nautittavaa. Oboe ja tuuba soivat mallikkaasti, suorastaan muhevasti ( esim. Mignus, Mignus). Voin yhtyä Levisonin mainintaan masiinasta. Rahan arvoista tavaraa!

http://www.redrosemusic.com/literature/passion.pdf
 
Itsellä oli myös tuo Dussun DS99 käytössä n.viikon ajan ja ihan positiivinen kuva jäi.Tuntui,että laite rupesi aukeamaan vasta n.50 tunnin jälkeen.Kontrollia ja poweria löytyi hintaluokkaan nähden aivan kiitettävä määrä.Voi olla,että hankin vielä myöhemmin uudestaan samanlaisen.Pikainen myynti tapahtui muista syistä kuin,että olisin ollut tyytymätön siihen.

Zhaolun dacci on kanssa ollut oikein onnistunut ostos hintaan nähden.
 
Mulla on tuommoinen Shengya - A10CS, stereo - vahvistin. Tilasin Ornec:sta ja hintaa tuli kaikkineen vähän yli 500€. Ollut nyt käytössä suunnilleen vuoden päivät ja mitään vikaa ei ole ilmennyt. Viimeistely, liittimet, kaukosäädin ym. henkii kaikinpuolin hyvää laatua. Ääni, kanavatasapaino, kaikki on hyvää.

Mielestäni tähän astisen eloni paras hifi-ostos. :)
 
Itsellä on Jungson JA-88D vahvistin ja Jungson moon harbour trankku cd-soitin.
Tilattu Coemaudiolta Kiinasta. Toimitus oli suht nopeaa, mutta vahvistimesta oli pari trankkua vaurioitunut joko kuljetuksessa tai jostain muusta syystä. Tampereella käytin korjauttamassa ja hyvin on toiminut sen jälkeen. CD-soitin on toiminut aina hyvin. Kustannuksissa pääsi kyllä hyvin plussalle kun vertaa esim ko. vahvistimen hintaa briteissä :). Viimeistely on kyllä mallikasta kaukosäätimiä myöten. Kamat ostettiin siis ihan sokkona, muutamia testejä lukemalla. Tilaamisessa on riskinsä jonka kylläkin pystyy minimoimaan ottamalla selvää kauppiaista ja eri merkeistä.

Nyt olenkin vähän harkitsemassa Kiinalaista putkivahvistinta. Eli onko kellään antaa suomalaisten kauppiaiden nettisivuja, jotka tuovat Kiinakamaa suomeen. Kait sekin jotain kertoo, että muutamia maahantuojia on ilmaantunut Suomeenkin ja Ruotsissahan niitä on jo ollut pitkään.

Musta sieltä voi tehdä todellisia löytöjö, mutta riskinsä toki on.
 
Itsellä oli V.A.L E-10 putkikuulokevahvistin tuossa taannoin. Samoin Xindakin välikaapelit. Aikoinaan siinä harrastajien kimppatilauksessa nuo tilasin. Vahvistimesta tosin piti virtajohto pätkäistä ja laittaa jenkkiplugin tilalle kotimaista mallia oleva. Ihan toimivia tuotteita oli molemmat.
 
Viime kesänä tilasin Meixing MingDan esivahvistimen MC-7R ja Shanlingin cd-soittimen CD-T80.
Hyvin ovat pelittäneet, ei mitään vikaa. Tyytyväinen olen ollut kaikin puolin.
Tilaus onnistui mukavasti Ornecin kautta.
 
Itse olen ollut jo vuodenpäivät tyytyväinen Classicin numero 16.0-vahvistimeen jonka tilasin china-highendistä. Toimitusaika oli lopulta noin kaksi kuukautta. Kun välissä toisessakaan päässä ei tiedetty missä vaiheessa tilaus on ja ovatko rahani edes tulleet perille, tilauksessa oli oma ns. jännitysmomentinsa.

Paketti tuli lopulta ehjänä perille, tosin yhtä pääteputkista ei saanut ollenkaan biasiin, oli ilmeisesti viallinen. Yritin useaan otteeseen saada yhteyttä china-highendiin takuun suhteen, ei ole edelleenkään kuulunut mitään vastausta, eli taisi olla ns. perävalotakuu.

Jouduin lopulta ostamaan kokonaan uuden sarjan pääteputkia uraltonesta ja nyt pelaa hyvin, tosin tilauksen kustannukset olivat lopulta luultua suuremmat ja odottelu epätietoisuudessa oli pitkä.

Vahvistin soi todella kauniisti ja kirkkaasti lievästi epäherkillä Dynaudion Audience 50silläni ja joitain kuuntelemiani putkipelejä vaivannut bassopään muussaantuminen loistaa poissaolollaan.

Mietin myös aluksi myös Shanglingin tuotteita, mutta niiden "futuristinen" ulkonäkö ei oikein miellyttänyt vaikkei äänessä pikakuuntelun perusteella mitään vikaa ollutkaan.

Eikä hinta ole tämän tasoiselle vahvistimelle ollut paha. Classicilla on myös suomalainenkin maahantuoja jonka hinnat eivät niin radikaalisti poikkea esim. china-highendin hinnoista etteikö ostoaikeissa olevan kannattaisi harkita kotimaisia myös vaihtoehtoa, ainakin todennäköisesti säästyy hermoja ja aikaa toimituksessa ja takuuasioissa.
 
itse tilasin joskus kimppatilauksessa lua appasionato cd soittimen ja olin kovin tyytyväinen äänen laatuun ja hintaan. sillä hinta oli tänne tuotuna 33 prosenttia saksan hinnasta eli säästö oli melkoinen. itsellä onneksi laite pelasi moitteettomasti mut tiedän ihmisiä joilla aina ei yhtä onnellisesti ole käynyt.
mielestäni kiinasta tilaaminen vaatii seikkailu henkeä hieman. sanoisin ettei missään tapauksessa huono vaihtoehto laitteiden hankkimiselle. mut tällä hetkellä kun katsoo käytettyjen laitteiden hinta tasoa niin katsoisin ne eka tarkkaan ennen kuin lähtisin tilaamaan sillä web torilla tuntuu olevan laatu tavaraa kohtuu hintaan.
 
Osaisiko joku sanoa jotain tällaisesta etusesta: G&W TW-A1.1SE Class A Pre amplifier? Kilohinta ainakin jäisi melko edulliseksi :p Mutta onko siitä mihinkään?

Miten tuo Ornecin hinta taas muodostuukaan? Listahinta + rahti + alv. 22%. Tuleeko muuta vielä?
 
Hevimees sanoi:
Osaisiko joku sanoa jotain tällaisesta etusesta: G&W TW-A1.1SE Class A Pre amplifier? Kilohinta ainakin jäisi melko edulliseksi :p Mutta onko siitä mihinkään?
En tiedä juuri tuosta, mutta käsittääkseni hämmentävän suuri osa esivahvistimista itse asiassa toimii A-luokassa. Vahvistukset ovat sen verran pieniä kuten lämmöntuottokin, että ei ole syytä käyttää turhan monimutkaisia kytkentöjä.

Toinen asia ovat sellaiset tahallaan kuumiksi tehdyt järkäleet kuten vintage-luokan C-05 (kröhm) ja muutama Krellin malli.

t. jjahifi

PS. Paremmin asiantuntevat korjatkoot.
 
Hevimees sanoi:
Miten tuo Ornecin hinta taas muodostuukaan? Listahinta + rahti + alv. 22%. Tuleeko muuta vielä?

Tulee, tullimaksu. Kuulokevahvarista meni 4,5% ja välijohdosta 3,7%.
En sitten tiedä miten väljän hinnan Ornec pistää paketin kylkeen nykyään, aikaisemmin pyöristivät hintoja "pikkasen" alaspäin. :p

Itse olen kuolannut Ornecilta "Image 7AII" -etusta. Vielä olen mieleni malttanut, mutta itsehillintä ei välttämättä kestä kauaa, olisi herkullisen oloinen peli. Eihän siinä ole kapulaa ja varmaan kohiseekin tuon putkitasurin ansiosta, mutta mutta. En tilaa, en tilaa, en -prkl, pitäskö sittenkin... ???
 
RapsuZ sanoi:
Tulee, tullimaksu. Kuulokevahvarista meni 4,5% ja välijohdosta 3,7%.
En sitten tiedä miten väljän hinnan Ornec pistää paketin kylkeen nykyään, aikaisemmin pyöristivät hintoja "pikkasen" alaspäin. :p

...

Ookke, kiitos tiedosta. Eipä tuo oikealla hinnallakaan mitenkään mahottoman kalliiksi tule. Täytynee harkita asiaa vakavasti :)
 
Kokemus puolentoistavuoden käytöstä Ming Da MC-34A. Laite tuntuu nauttivan aliarvostusta, mutta oman laiterumban se ainakin pysähdytti. Ensimmäinen omaan budjettiluokkaani kuuluva laite, jonka äänentoistoon olen ollut tyytyväinen. (Aiemmin Marantz 7001, Yamaha 450, Panny 77 ym.) Kaiuttimina 85/3 ja soitin
Mara. Kokonaisuus synkkaa, kun kaiutinjohdot osin hopeidut. Toimintaongelmia ei, alkuperäiset putket OK.
 
Minulla on juuri nyt Xindak Muse 3.0 takuuhuollossa. Lakkasi tunnistamasta levyjä toissa viikonloppuna. Olivat Prideanjoyssa kyllä erittäin nopeita, laite kehoitettiin lähettämään äkkiä, että saavat huollettua ennen lomia. Ärsyttää vaan, kun tuo putkiääni on tuossa söössissä niin erikoisen hifistynyt, ettei näillä korvilla ole moista aikaisemmin tullut kuultua, jopa Sony 1000ESD:n ja Genelecien kautta, ja nyt sitten on vaan odotettava vielä muutama päivä että pääsee taas kuuntelemaan. Mitä, minäkö kärsimätön? ???
Asiasta toiseen, suorastaan kohtalonomaisesti tilasin toisen "söössin", tuon: Shanling CD-T100se
index.php

Minusta tämäntyylinen design on kaunis, niin kaunis.
tuolta: http://www.china-highend-hifi.com/. Maksoin PayPalilla. Maksu meni perille, piti sitä kuitenkin erikseen kysyä, mutta ei siinä mitään, ilmoittivat, että maksu on saapunut, laite lähtee seuraavassa EU:n paketissa. Kestäneekö sitten paketin "kerääminen" kauemmin näin sesongin ulkopuolella? Kuusi viikkoa on nyt mennyt. Pistin eilen sähköpostia, että olisiko mahdollisesti piankin tulossa. Ei vielä vastausta. Saas nyt nähdä, ollevatko kenties lomilla (tai Shanlingin tehdas romahtanut :( )

Pitkäs-Hannu

[ylläpito on poistanut liitteen]
 
ilmari sanoi:
Pistin eilen sähköpostia, että olisiko mahdollisesti piankin tulossa. Ei vielä vastausta. Saas nyt nähdä, ollevatko kenties lomilla (tai Shanlingin tehdas romahtanut :( )

Pitkäs-Hannu

Tyylikäs on peli juu.

Toivot vaan, että ennen Olympialaisia laittavat matkaan, muuten mennee syksyn puolelle. Painetta kinuskeille vaan!
 
Back
Ylös