JVC- levarin rasia

ealab

Käyttäjä
Liittynyt
3.8.2006
Viestejä
1 074
Kysyn tietoa JVC- Lp- soittimen rasiasta Z-1/S. Ja sen neulasta. Vanhan neulan kumi?/ ripustus tuntuu väsähtäneen antaen periksi liikaa. Rasia makaa levyllä. Sen verran vanha soitin, että tuostaheti neulaa ei varmaan löydy. Koetan netistä etsiä. Jos löytyy tietoa, niin hyvä on ja kiitän. Levari L-A31 tuntuu asialliselta ja on automaattipalautteinen.
 
Vs: JVC

Alkuperäistä neulaa et Z-ykköseen varmaankaan mistään löydä, mutta ainakin Tonar valmistaa sopivaa tarvikeneulaa. Tiedustele lähimmästä palvelevasta hifikaupasta.
 
Kiitosta vaan! Näyttäisi alkuperäistä ulkomailta löytyvän. Hinnat n. Irlanti 11€ - Canada 25$ . Myydään myös eioota tältä osin.
 
Nuo tuonhintaset ei kyl yleensä oo alkuperäisii :D vaan nimenomaan niit tarvikeneuloi. Siis suitable for, but not original.
 
Sain juuri postista eBayn kautta tilatun neulan. Sveitsiläisvalmisteiseksi mainitun. Vaan aluksi piti neularungon muovikaulusta pienentää, jotta sopi rasiaan loppuun asti. Mutta äänessä ei moittimista. Verrattuna muihin rasioihini. Se on kyllä melkoisen suhteellista. Tiedä sitten mistä johtuu, mutta Ortofon OMP 5E ei kuulosta ollenkaan samansorttiselta. Huomaatte, että mistään HI- Endistä ei ole kyse.
 
Back
Ylös