juotavat levyt

kronos

Hifiharrastaja
Liittynyt
3.8.2007
Viestejä
7 285
On aivan äärimmäisen vanhanaikaista kuunnella levyjä, semmoinen on jotenkin niin so last season. Voihan niitä toki nuuhkia kuten Tawe tekee ja näin saada musasta enemmän irti. Nuuhkimisessa on kieltämättä jo vähän meiningin makua mutta kyllä maailmassa viimeisin villitys on levyjen JUOMINEN! Kas näin, miltäs maistuisi arvon hifisteille pinkkareiden superklassikko suusta alas kaadettuna:

3Bigbottledsm.png


Ooh, epäilemättä aikamoisen hapokas maku! Alkon tilausvalikoimasta irtoaa hintaan 25,50e ja myös Rolling Stonesin Forty Licksiä on saatavilla samaan hintaan. Suuressa maailmassa ainakin myös Policen Synchronicitystä on tehty suusta alas huljutettava versio. Näissä on kyllä se huono puoli että kovin ovat kertakäyttökamaa. Vinyyliversiokin kuluu aikojen saatossa mutta tämä levyn nestemäinen versio muuttuu käyttäkelvottomaksi heti ekan kerran jälkeen! Eli jos haluaa aistia näitä useampaan kertaan, joutuu joka kerta ostamaan uuden lätyn. Erittäin nerokas bisnes sinänsä, ahdinkoon joutuneen levyteollisuuden pelastus kenties?
 
Hei, onhan meiltäkin saanut Matti-siideriä! En koskaan maistanut, kun en ole päärynäsiiderin ystävä, enkä muuten myöskään Nykäsen musiikillisten avujen. (Tervetuloa takasin kronos!)
 
Bachia äärimmäisen kuivana, Bach estrasimo brut.

KL

bach-estra-simo-brut-nature.3961211.0.full.gif
 

Liitteet

  • bach-estra-simo-brut-nature.3961211.0.full.gif
    bach-estra-simo-brut-nature.3961211.0.full.gif
    14,7 KB · Katsottu: 630
Tällaista oli joskus takavuosina:
Leningrad_Cowboy600.gif


..ja jotta absolutisteillekin on jotain niin:
tumblr_l0qmv90h5G1qzo395o1_400.jpg
 
Ja miten tätä ei kukaan keksinyt ennen..
las6g.jpg


(Tuli muuten heti samantien mieleen tuosta KISS linkistä..)
 
Tämä on kait enempi niinkuin juotavaa hifiä, mutta laitetaan tänne. Eilen oli Hifigurulla esillä tällaista:

pop_sotto.jpg
 
Mazgurth sanoi:
Kaverin faijalla on vieläkin avaamaton tölkki tuota.

Niin on mullakin. Sain joskus ~15v sen joksikin lahjaksi ja siinä hyllyssä se oli vuosikausia. Taitaa olla vieläkin jossain porukoilla.. Siitä se tuli mieleenkin.
 
Bob Dylan ja viini nimeltä "Planet waves":

http://winecountry.it/articles/news-and-general-information/99

Hauska irvailu tuossa uutisessa on tämä:

John Wesley HardingThe lyrics from "All Along the Watchtower", one of his biggest hits ever, from the John Wesley Harding album now sound somewhat prophetic:

"Businessmen, they drink my wine, plowmen dig my earth,
None of them along the line know what any of it is worth."
 
Tuo "Wines that Rock" -kauppa on muuten hyvä, mutta toimittaavat vain Jenkkeihin. Olin justiin tilaamassa joululahjaksi ittelleni, mutta jouduin pettymään... :/
 
^ ...mutta lieneekö Lemmy itse punkkumiehiä? Jotenkin epäilen ettei...
 
Niin, hyvä pointti. Semmoisen huhun jostain olen lukenut että kun jonain vuonna Moottöripäät olivat Helsingissä esiintymässä ja keikan jälkeen Lemmy oli On The Rocksissa käväisemässä ja kun joku tarjosi herralle olutta niin vastaus oli: "kiitos ei, juon ainoastaan väkeviä"....
 
Back
Ylös