Johnny Winter - Puistoblues

K J Manner

Käyttäjä
Liittynyt
20.10.2006
Viestejä
2 083
Joko Winteristä on mitään tietoa? Itse jätin kuitenkin menemättä paikan päälle katsomaan kuinka vanhalla pysyy vielä ote. Broidikin jo eilen ihmetteli ettei ole missään nähnyt mitään mainintaa lauantain keikasta. Jokos tämän päivän Hesarissa on?
 
no aamulehti ainakin näkyi kommentoivan tapahtumaa. toimittaja Jussi Niemellä on ilmeisesti jotain hampaankolossa Winteriä kohtaan, siinä määrin asiattomasti kirjoitti.

totta, Winter näytti kuin haudasta nousseelta, istui tuolillaan eikä liikoja jutellut, mutta soitto kyllä sujui, varsinkin keikan avannut Freddie Kingin 'Hideaway' (kalpeni tosin pahasti SRV:n versioille), 'Blackjack' ja 'Hoochie Coochie Man' sekä encorena vedetty Highway 61 saivat minut ainakin ihan huippufiiliksiin. tuskin kukaan tapahtumaan mennyt odottaa esiintyjiltä mitään lavashowta tai tanssityttöjä, eli soitto pääasiassa.

Keb' Mo' veti myös tosi hyvän setin, itse asiassa minulle oli päivän parasta antia.

Sen sijaan J.Karjalainen ja Mustat Lasit -fanille Lännen Jukan rämpyttäminen ja rääkyminen oli kauheata kuunneltavaa.

Tapahtumassa oli hieno fiilis, kokonaisuudessaan hienot esiintyjät, oli mahtava nähdä yksi harvoista elossa olevista legendoista livenä, ja sääkin suosi epavakaisen viikon jälkeen.

Ensi kesänä uudelleen...
 
Kyllä tuli oltua taas kerran Puistobluesissa.Kyllä tuonne menee mielellään kuuntelemaan hyvää musiikkia aina kun on mahdollista.

Tänä vuonna olin reissussa keskimmäisen poikani kanssa jolla on ikää jo huimat 2.5 vuotta.Ei ollut ensimmäinen kerta pojallekaan Puistobluesissa.Mutta ensimmäinen kun oltiin kahdestaan.Emäntä jäi kahden muun pojan kanssa kotia.Joten lähdettiin tosiaan kahdestaan reissuun.

Tultiin aika myöhään alueelle.Lännen-Jukka oli jo varmaan puolivälissä esitystä.Kyllähän Jukka hyvältä aina kuulostaa.Mutta paremmin Karjalainen toimi aikaisemmin kesällä Ruotsinpyhtään Bluegrass festareilla.Taitaa olla Lännen-Jukka esitykselle hieman liian iso lava ja yleisö.Mutta musiikki toimi joka tapauksessa hienosti niin kuin aina.

Billy Boy Arnold ja Jody Williams oli todella mainiota kuunneltavaa.Ehdottomasti päivän kohokohtia meikäläiselle.Tykkäsin myös Keb Mosta todella paljon.Vaikka en jostain syystä kaveriin ole kunnolla ikinä tutustunut.Taitaa mennä äijän levyt hankintaan.Tosi vaivattoman kuuloista rentoa bluesia.Näytti uppoavan yleisöönkin erittäin mainiosti.Johnny Winter jäi meikäläisellä ja pojalla todella pahasti kesken.Nähtiin alkupäästä neljä kappaletta.Poika alkoi olemaan aika väsynyt.Joten päätettiin suosiolla lähteä kotia kohti Hyvinkäälle.Ihan hyvän kuuloista kitarointia Winter esitti.Oli mielestäni jopa yllättävän hyvässä vedossa.Istui tosin kokoajan penkillä.Mutta enpä odottanutkaan kaverin pomppivan pitkin lavaa.Laulu kuulosti myös hyvältä.Mikä yllätti jopa kitarointia enemmän.Mukavaa että Winter on vielä elossa ja keikkailee.Toivottavasti muut näkivät keikan kokonaan ja nauttivat täysillä.

Hieno tapahtuma oli tosiaan juhlavuoden Puistoblues.Onneksi myös yleisöä oli varsin paljon.Jostain kuulin että n.8000 ihmistä oli paikalle tullut.Tosi hienoa oli päästä pojan kanssa paikalle.Kerettiin jopa kaksi hienoa kitaraakin tekemään.Tosin poika maalaili niistä varsin äreän näköiset.Olisivat varmaan sopineet väritykseltään paremmin Tuska-festareille.Fennican miehiltä nappasin vielä auto matkalle Koko Taylorin levyn mukaan.Niin ja kesän ensimmäiset mansikatkin syötiin pojan kanssa.Hienoa musiikkia ja hyvä meininki.Onneksi suomessa on vielä festareita missä pystyy muksun tai koko perheen kanssa nauttia hyvästä musiikista.
 
Back
Ylös