Jethro Tull Finlandiatalossa to 6.9.

manolito

Hifiharrastaja
Liittynyt
10.9.2006
Viestejä
64
Kaupunki
Kuopio
Onko arvon HH-kerholaisia menossa kuuntelemaan ja katselemaan legendaarista huilunsoittoa Finlandiataloon torstaina 6.9. Minä olen :)
 
EI, mutta perjantaina Turkuun kyllä... Hyvää keikkiä paikalle aikoville!
 
Turkuun kans parvipaikalle. Hesas oli liput jo myyty kun heräsin tämän asian tiimoilta...

Jyri
 
Näkyy olevan paikka Finlandiatalon permannolta riviltä 1 ja numero on 13 (C vasen). Tätä miestä olen nyt vuoden sisään sitten kuullut livenä kolme kertaa, kerran kulttuuritalolla ikäänkuin itsenään ja sitten Loreleyssä Jethro Tullina. Ainahan sitä on hyvä kuunnella, sekä musaa että niitä tuhmia vitsailuja...

L_Tull_2.jpg
 
Finlandia-talo PARVEKE B OIKEA, Rivi 6, Paikka 235.
Piti jo aikoinaan (vuosikymmeniä sitten) nähdä livenä, mutta jäi läheltä piti haaveeksi.
 
kun oikein alan muistella, niin melkein väittäisin nähneeni jethro tullin livenä jollakin festarilla... yhdellä jalalla soi huilua... eikun siis seisoi ja soitti.
 
ÄÄÄH.., tementtiaa! :( Olin unohtanut tämän orkesterin keikkailut täysin!
 
Tawe sanoi:
kun oikein alan muistella, niin melkein väittäisin nähneeni jethro tullin livenä jollakin festarilla... yhdellä jalalla soi huilua... eikun siis seisoi ja soitti.

Oli ainaski Ruisrockis, en muista vuotta ja samana syksynä Turun Typhoon hallissa, ja taas turuus. On siinä jälkipolville kerrottavaa, että pappa se on ollu kuuntelemassa hullua lohenkasvattajaa kolme kertaa, ja aina turuus...

Anteeksi olen väsynyt... ja tohtori kirjotti hyviä nappeja selkävaivoihin... perskeles taas vaaleanpunainen elefantti yrittää sisälle, tarttee mennä avaamaan... taidan pistää Creamia soimaan, morjes!
 
Back
Ylös