Jes!Vihdoinkin joku teki siitä totta !

skutsari

Käyttäjä
Liittynyt
2.8.2006
Viestejä
62
Eli faanaattisena Apogee fanina luin juuri että Apogee Acoustics tekee jälleen full planar kaiuttimia.Ekat Apogeet ovat kuultavissa Englannissa pidettävillä messuilla kohtapuoliin. >:D
 
Juu..pistäis nyt kunnolla tuotannon pyörimään, aikamoista hiljaiseloa ollut. Ainakin nuo alkuperäiset Apogeet oli kova sana (ja on edelleen..) Staget ja Caliperit kuultuna.
Hinnat vaan pikkasen suolaiset jo Classic sarjan ferriittimagneettiversioissa.
 
Googlen kuvahaku " Apogee Speakers", ensimmäinen linkki. Päätinpä sitten avata kuvan - virhe! Mitä h*lv*ttiä tämä on. En aio olla ainoa joka ei nuku ensi yönä, vaan vedän teidät kaikki mukanani :D
 

Liitteet

  • stereo1.jpg
    stereo1.jpg
    21 KB · Katsottu: 524
Miesten miehen merkki. Tom of Finland-koppalakki päähän ja menoksi :D Ei maar, kunhan noita alettais tuomaan taas ja saisi edes koekuunnella jossakin. Guru, haloo... 8)

Ps. Ei kai se kuva ole "Iso-Arskan" kotoota :p
 
Verneri sanoi:
Googlen kuvahaku " Apogee Speakers", ensimmäinen linkki. Päätinpä sitten avata kuvan - virhe! Mitä h*lv*ttiä tämä on. En aio olla ainoa joka ei nuku ensi yönä, vaan vedän teidät kaikki mukanani :D

cannot_be_unseen.jpg
 
sepi_1 sanoi:
Miesten miehen merkki. Tom of Finland-koppalakki päähän ja menoksi :D Ei maar, kunhan noita alettais tuomaan taas ja saisi edes koekuunnella jossakin. Guru, haloo... 8)

Ps. Ei kai se kuva ole "Iso-Arskan" kotoota :p
Huvinsa kullakin... älkää näyttäkö kuvaa paremmalle puoliskolle, tai hän vaatii säännöllistä bodausta paneeleiden lisäksi. :D

Enemmän tuo tyyppi näyttäisi Gerard Dapardieun lihaksikkaammalta versiolta kuin Arskalta.
 
^^^ Kuvassa on Fabio Lanzoni, italialainen malli. Äijästä oli artikkeli Stereopilessä kymmenisen vuotta sitten, oikeasti hifiin hurahtanut.
 
Kyllähän nyt kaikki kosmopoliitit tunnistaa Fabion jo takaprofiilista. :D
 
moi
sepi kyllä ;) mutta mun lompakko ei oikein riitä ton Fapion touhuihin joku malli krelleistä teetetty tehtaalla vain yksi pari maailmassa monoliitit muistaakseni sen makuuhuoneessa.
eniten huvitti infinityn irs v takakaiuttimina. isossa systeemissä oli 2kpl udl 18,
kaveri harrasti crossi ajelua moottoripyörillä niitäkin oli tallissa varmaan parikymmentä.
ter.reiska
 
Tässä yhteydessä oliskin mielenkiintoista kuulla kommentia Apogee Full range, Diva tai Scintillat omistaneilta. Esimerkiksi miten ne pärjää verrattuna vaikkapa näihin uudempiin paneeleihin magnepanilta tai martin loganilta?
Onko full rangea edes tuotu maahan?
 
moi
muisteleminen 20 vuoden päähän on vähän hankalaa olen omistanut scintillat. duetat 2 mannepaneja 3a
ja jokut pienemmät. loganeista monolith aktiivijaolla.noista panisin järjestykseen scintillat ja monolitith soivat jonkuverran erilailla mutta hyviä kaiuttimia,scintilloissa se huonopuoli vaati vahvistimen mikä pystyy ajamaan 1 ohm kuormaa se on ainoa oikea asento niissä kaiuttimissa jos haluaa parasta ääntä,se tais muuttua jossain vaiheessa,että siinä oli vaan 1ohm sovitus.
kyllä tuolla on joku kirjoitellut,että jollain nadilla on saanut kunnon ääntä paska puhetta,jos nostetaan äänenpaine johonkin 95db ,niin jos on sulakkeet niin ne lentää päälle tai sitten vahvistin sippaa.
esim matti otalan xxx pääte kyykkäs kevyesti.
scintilloja virallisesti tuotu kai 3 paria divoja 1pari full rangea ei olleenkaan.

vertaileminen uudempiin mannepaaneihin loganeihin vaikeaa,loganeissa jonkunverran ongelmia bassojen intekroitumisessa,aktiivijako helpottaasiinä ongelmassa,

mannepaaneissa sillätapaa kun itte harrastan puuttuu slämmi ja iskuäänet ei ihan toistu ihan mun makuuni.

semmonen live meininki puuttuu,,ehkä ne 20,1 siihen velon 1812 jako korkealta vois jotenkin toimia.nää on mun ajatuksia ;) ter.reiska
 
ikis60 sanoi:
... full rangea ei olleenkaan.

Jaa mulla taiskin mennä aamupuurot ja vellit sekaisin fularin määritelmässä :p Apogee on siis tehnyt joskus vain yksielementtistäkin lankkua ???

Tuolta mistä kuvan poimin sanottiin myös näin nykyimpedanssista:

I was glad to see Apogee again, even if it’s not really the same company that the late Jason Bloom founded many years ago. Now located in Australia, Apogee Acoustics rebuilds early Apogee speakers or builds all-new facsimiles of them. Playing in the room was a pair of Duettas ($12,000/pair rebuilt, $21,000/pair new). One of the useful parts of the rebuilding process is raising the speaker’s impedance. I recall that my Apogee Scintillas had an impedance of 1 ohm or less, which shut down several amplifiers I tried. (Finally, I discovered Krell amps.) If you like the sound of full-range ribbon speakers as much as I do, check out the new Apogees.
 
moi
sepi mitä nyt vastaisin ;) ymmärsit varmaan mitä tarkoitin, mä otin oman aamunapin taasko unohtu :D
ter.reiska
 
Back
Ylös