Jenkkituotteet

rajani

Käyttäjä
Liittynyt
18.2.2007
Viestejä
12 789
Kaupunki
Lahti
Kertokaas nyt, mikä taika noissa jenkkituotteissa oikein on? Aina on hyvää eurooppalaista tavaraa saatavilla ja joka foorumilla haaveillaan niiden perään, jotka on mahdollisimman kaukaa jenkeistä (tai toisessa tapauksessa japanista).

Ihan vaan keskustelua herättääkseni aloitin tälläisen uuden aiheen...
 
Joskus oli itsellä pari kuukautta lainassa Krellin pääte. Painoi prkeleesti ja lähti ääntä. Jenkkipäätteet edustaa minulle samaa kuin Hummerit, isoja ja kömpelöitä sekä kuluttavat ihan tolkuttomasti energiaa. Omat mieltymykset muutamiin japseihin ja eurooppalaisiin tuotteisiin. Pitäähän sitä ulkonäköäkin vähän olla eikä mitään kantti x kantti valurauraa :D
 
Minä yritän välttää jenkkituotteita viimeiseen asti johtuen hintatasosta rapakon tällä puolen. Ainoa haksahdus on omassa setissä tuolla kaapelipuolella, mutta niiden kanssa (pl. virta) on helppo käydä kauppaa kun ei ole sähköisiä epäsopivuuksia.
 
HiFi sanoi:
Joskus oli itsellä pari kuukautta lainassa Krellin pääte. Painoi prkeleesti ja lähti ääntä.

Nykyään kun on tämä digidigi-aika, niin saa mm. Bel Canton ja Nuforcen integroituja ja päätteitä. Ei paina paljoa, eikä kasva sähkölaskut :D
 
moi
kyllä ne japanilaisetkin,accuphase,luxman kovemmanluokan päätteet ihan kohtuullisesti maksaa suomessa.joskus omistaneena luxmannin päätteitä ihan kunnon epeleitä,mutta sit tuli ostettua vähän hankalantyyppiset kaiuttimet.luxmannista puuttui hyvä virranantokyky.sillä ei tehnyt mitään sen kaiutimien kanssa.sama pätee moneen nykyiseenkin vahvistimiin,niitä ei oo suunniteltu hankaliin kaiutinkuormiin.sen jälkeen varustukseen on kuulunut krellin päätteitä.ei niissä mun mielestä äänellisesti mitään vikaa ole.vanhan liiton miehenä pidän yhtenä laatukriteerinä laitteiden painoa,enerkian kulutushan on kohtuullisen kova.ei tiedä vaikka forttumi lähettäs joulukortin.
ter. reiska
 
Taitaa moni Jenkkikampe ratsastaa vanhalla maineellaan. Ei tainnut kauheasti olla 80-90 luvulla euroopassa kilpailua Krellille, ML:lle sun muulle. Tänäpäivänä sitä on..

Ja tietty se eksotiikka tuntuu osaa ihmisist kiehtovan. suomessa himoitaan jenkkiautoja sun muita, jotka usein viimeistelyssä yms lähinnä Ladaa. - ja tietty, pakkohan sen on olla hyvää jos on kallista. (vaikka oliskin jenkeissä ihan peruskauraa).
 
Tuollaiset kyllä kelpaisi:
TOWERSM1.jpg

Enough said. :D

t. jjahifi
 
moi
jiisimula ei niiden sun mainitsemien merkkien tartte vanhalla maineella ratsastaa,kyllä ne vieläkin pårjää ihan hyvin.en itse tiedä mitään uutta merkkiä mikä ois selkeesti parempi,uutta d-luokkaa on tullut, mutta en oikein voi ottaa kantaa kun ei oo hirveesti kuunnellut d-luokkalaisia.
kun aukaisee krellin niin ei se ihan ladan tavaralta näytä tunntuu kestävän ainakin pidemppään eikä ruostu.
yleensä kaikkia hyvät päätteet maksavat kohtuuttomasti vaikka ois euroopastakin esim. golmund, parhaat flättärivahvaritkin.
kun seuraa vahvistintestejä ulkolaisissa lehdissä.niin poikkeuksetta kalliinpi vahvistin noteerataan paremmaksi.tarkoitan kymppitonneja maksavia vahvistimia,
ter. reiska
 
jiisimula ei niiden sun mainitsemien merkkien tartte vanhalla maineella ratsastaa

Ei ne ainakaan taida niin arvostettuja olla kuin aiemmin.. En mä niitä paskoiksikaan sano, mutta kyllä ainakin Krellin integroiduissa laatu menee alaspäin kun verrataan vaikkapa kav-300i:tä kav-400 malliin.. Ja tää ihan BTDT. Ostaahan ihmiset vielä Infinityäkin sen varjolla kun se joskus oli kovaa kamaa. Ja tokko ne isommatkaan Krellit on parempia kuin muut saman hintaluokan pelit.

Ja onko se 5k maksava Jenkkituote A parempi automaattisesti, kuin Eurooppalainen tuote joka maksaa 3-4k? Samahommahan se toisinpäin on, Eurooppalaiset merkit on Jenkeissä ihmeellisiä ja hienoja, ja siellä usein kalliimpia kuin meillä suomessa.
 
Harvemmin olen mitään taikaa tai imua kuullut jenkkituotteissa. Äänen kontrollia yleensä niistä löytyy, mutta ei sillä mielestäni pitkälle pötkitä. >:D
 
Amerikan Yhdysvallat on niin valtavan iso maa, että kyllähän sinne mahtuu vaikka minkälaisia tuotetta. Minusta tällaiset stereotypiat mitä tälläkin alueella on esitetty edustaa aika suppeata näkemystä kyseisen maan tarjonnasta. Maa joka tarjoaa laajakaistoista valtaviin miehenmittaisiin tötteröihin aina muutaman watin röörikoneista tuhansien wattien trankkukoneisiin jne. antaa ymmärtää ettei heitin hifitarjontaa voi yleistää. Valitettavasti suurinosa yleistää Jenkkituotteet ainoastaan tuohon "suureen sekä mahtavaan", mikä sitten tekeekin tällaisista keskusteluista aika yksipuolisia.

Hörhelö
 
Mullahan on Music Referencencen EM7 pääte, josta on pullistelu kyllä todella kaukana :D.Tosin etunen on
myös saman firman tekemä ja on räkkimallinen :p.
 
Back
Ylös