Jarmo Ohvo?

Ainakin yhdet on ollut satakunnan suunnalla. Olisi ollut 6-7 vuotta sitten mahdollista käydä katsomassa ja vain katsomassa koska
ainakin toinen vahvari oli silloin kuollut. En sitten viitsinyt mennä edes katsomaan vaikka lähellä olin silloin lomilla.
 
Mulla on Illusion Hybrid Monoblokit, ostin nuo reilu 10v sitten käytettynä. Kaverina on ollut SSR 12 ilman levysoitinosiota.
Reilua tekoa, 47 x 25 ja syvyys reilu 40cm kahvojen kanssa. Alkuperäiset putket.

Ajattelin myydä nämä, mutta mikä olisi oikea hinta näille?

katso liitettä 45629

Sillon kymmenen vuotta sitten näistä ei paljoa tarttenut pulitella. Itse ostin Tampereen suunnalta Illusionin tupla hybridin noin 3000mk, tuossa oli siis kaksi hybrid monoa peräkkäin. Syvyyttä tuolla päätteellä oli varmaankin kahden monon verran ja painoakin ihan mukavasti. Taisi mennä Turun suuntaan se pääte myöhemmin. Noita mono pareja sai myös puoli ilmatteeks aina välillä eli 2-3000mk/kpl.
 
Viimeksi muokattu:
Löytyykö ssr12 manuaalia mistään tai keneltäkään?
 
Yllättävän kivasti tämä jaksaa Senkkuja (hd650) ajaa. Laitteen alapuolelle on laitettu lappu, että lähdössä on passiivinen vaimennin ja anto 230 kiloa. Mikähän pääte tälle mahtaisi sitten sähköisesti sopia....ja mahtaakohan tuo koskea myös kuulokevahvistinpuolta....en tekniikan päälle sen vertaa ymmärrä. Ohjetta en ole löytänyt, jotta saisin selvitettyä pystyykö laitteen mc-puolta käyttämään ilman tasonsäätöä. Osaako kukaan omistajista kertoa? En tarvitse kahta volumesäädintä signaalitielle. Minulla on jo käytössä erillinen etuvahvistin ja kiinnostaisi käyttää tätä pelkkänä phonoasteena volumesäädin ohitettuna mikäli en löydä tälle soveltuvaa päätettä mistään. Ilmeisesti sisällä oleva mc-astekin pitäisi olla ihan kohtuullinen?
 
Tuossa katselin noita myytäviä ja siellä komeili tuollaiset Ohvo päätteet.Sikäli jollakin mielenkiintoa näihin Illusion sarjan laitteisiin enemmänkin on.Kaverilta köytyisi tuollainen mint kuntoinen Illusion Dac.
Tiedän kyllä hyvin tämä ei ole myynti topic.Mutta yv tavoittaa asian tiimoilta jos sikseen.
 
300 wattia perinteiseen kuormaan ilman erillistä sovitusmuuntajaa taitaa olla niitä "myötätuulessa alamäkeen tuulilasinpyyhkijät päällä enkkareita"... mutta Audiostaticien kanssa olen kuullut jotain versiota tästä pelistä varsin useinkin. Muu setti taisi olla Illusion nro 12, Forsellin pyörittäjä ilmalaakeroidulla tangentiaalilla ja ilmeisesti Ortofonin MC70 rasialla. Setti toimi muistini mukaan tuohon aikaan varsin makoisasti. Kuunteluvoluumi oli tuolloin kohtuullinen, mutta liikuttiin selvästi suorituskyvyn äärirajoilla.

Jos olen käsittänyt oikein, alkupään koneet toimivat toteemipaalu periaatteella ja jossain vaiheessa siirryttiin edistyksellisempään ciclotroniin. Vahvistin oli hinnoiteltu alunperin niin kohtuullisesti että näitä olisi saatettu myydä enemmänkin, jos ajoitus olisi ollut toisenlainen.

Kimmo
 
Muistaakseni MJK niitä joskus soitteli ja hyväthän ne oli. Silloin ei kuitenkaan omat resurssit olisi hankintaan riittäneet.
Muutenkin noita Ohvon toteutuksia katsoessa tulee sellainen hattu pois päästä fiilis.
 
Se Tampereella ollut pari taisi itseasiassa olla Karvosen Mikon puodissa myynnissä, jossa sitä kuulin usein koska tapasin silloin tällöin poiketa siellä. Jossain vaiheessa Mikko taisi siirtää koko mainitsemani systeemin kotiinsa, jossa sitä muistaakseni myös kuulin muutaman kerran. OTL:t olivat mielestäni äänelaatunsa suhteen erittäin hyvät vahvistimet, samoin kuin se Illusion etunen.

Monogrammeista ei ole mitään mielikuvaa, vaikka epäilemättä niittenkin demoihin joskus osallistuin. Emit-etuset ja hybridi-päätteet eivät jättäneet kovin positiivisia mielikuvia. Ne yksilöt joita olen kuullut tuntuivat kärsivä alinomaan jonkinlaisista häiriöistä. Kuulemiani laitteita ei oltu ilmeisesti saatu toimimaan täysin stabiilisti. Luultavasti tämä oli syynä siihen että ainakaan mainitsemani yksilöt eivät olleet äänenladun suhteen erityisen hyviä. Lisäksi etenkin hybridin rakenne ei ollut kovin huoltoystävällinen, vaikka se epäilemättä Herkuleksen aikaansaannokset pesi mennen tullen.

Kimmo
 
Back
Ylös