Jalustat Geneleceille?

Hermes

Käyttäjä
Liittynyt
13.12.2006
Viestejä
26
Moro,

Apua kaivattas, eli ajattelin rakentaa genelecin 8040a kaiuttimien ja tietokoneen varaan rakentuvan stereosetin musiikin kuunteluun, mutta törmäsin ongelmaan toteutuspuolessa. Kaiuttimiahan ei käsittääkseni ole kovin optimaalista sijoittaa pöydälle kaiken maailman heijastusten ja resonanssien vuoksi, joten jalusta olisi ilmeisesti paras ratkaisu. Joitakin suoraan geneleceille räätälöityjä jalustoja olenkin internetin ihmeellisestä maailmasta löytänyt, mutta ne ovat järjestään melko karun näköisiä studiovekottimia. Kyselisinkin nyt kokeneemmilta neuvoa millaisiin ratkaisuihin olette päätyneet jalustojen suhteen? Voiko käyttää mitä tahansa jalustoja vai onko studiolinja se ainoa oikea? Ja mitä hyviä/huonoja puolia erilaisissa ratkaisuissa on?

T.Aloittelija peukku suussa ???
 
Seinäkiinnitys sellaisiin telineisiin joissa voit kohdistaa kaiuttimisia mielesi mukaan. LÖyneen varmaan Gelelecilta itseltäänkin?
 
Genelecin pikkumonitoreissa on normaali M10 kamerajalustakierre keikkakäyttöä varten Hyvät kamera- ja studiojajalustat ovat keveitä, tukevia ja menevät kuljetuksessa pieneen tilaan.Valitettavasti laatu niissäkin maksaa. Ainakin Gitzon ja Manrofotton jalustojen kiinnitysruuveja saa irtotavarana muutaman euron hintaan, joten mikään ei estä ostamasta tai tekemästä jalustoja mielensä mukaan ja ruuvata ämyri tukevasti siihen kiinni.
 
Back
Ylös