Järeämpi standi

  • Keskustelun aloittaja cbob
  • Aloituspäivämäärä

cbob

Käyttäjä
Liittynyt
5.5.2008
Viestejä
56
Kaupunki
Helsinki
Nyt kun on koko lomabudjetti laitettu oikeaoppisesti kaikattimiin, alkoi vähemmän yllättäen kiinnostaa Visan höylääminen kunnollisten jalustojen saamiseksi. Pöntöt ovat Usherin BE718:t eli sekä raskaat, että alapäästään helkkarin syvät. Moiset möhkäleet näyttävät kaikkien normaaleiksi luettavien jalkojen päällä aika huterilta ja siispä haussa olisi _massivinen_, mielummin muotoilultaan syvyyssuunnassa erityisen ulottuva ja mielellään vielä vaalea standi. Peukalo ei ole ihan keskellä kämmenselkää, joten myös (ainakin pienimuotoiset) rakennusprojektit tyypillisen kerrostaloasunnon puitteissa ovat täysin mahdollisia. Mainitaanpa vielä, että Ushereilla on sitä syvyyttä alaosasta yli 40 senttiä ja omistajan silmää miellyttäisi, jos jalallakin olisi ainakin 30.

Ehdotuksia?
 

Salival

Käyttäjä
Liittynyt
17.8.2006
Viestejä
1 147
Kaupunki
Masku
Nuo Usherin omat jalustat on minusta aika järeät. Nuo missä on tuo marmorilaatta siis. Painaa kuin synti ainakin.

nimim. Kerran kantanut tuollaiset kotiin.

EDIT: HESissä näköjään demot myytävänä hintaan 250e
 

cbob

Käyttäjä
Liittynyt
5.5.2008
Viestejä
56
Kaupunki
Helsinki
Kyllä, vaikutan Helsingissä. HES:in demopoistostandit jo bongasinkin, mutta kun eivät oikein miellytä silmää.

Kiitos ju-sa:lle vinkistä! Täytyypä tosiaan tiedustella mahdollisuuksia sieltä.
 

Gilgamesh

Käyttäjä
Liittynyt
1.8.2006
Viestejä
158
Kaupunki
Tampere
teekal sanoi:
Ehdotan näitä:

http://www.mrhifi.fi/iwc/index.php4?page=productinfo&prod_code=5587

Kiistatta yhdet parhaista jalustoista hintaluokkaan katsomatta ja on tukevat. Yläpiikit ovat myös loistavat mutta ne saa ruuvattua pois, jos ei halua jälkiä kaiuttimen pohjiin. Paras soundi piikeillä tosin saavutetaan.

Mulla on nämä Usherin X-708:n kanssa ja toimii loistavasti, nimenomaan yläpiikeillä. Jalustat ovat järeät, tukevat ja isolla ylälevyllä olkoonkin, että Be-718 on vielä X-708:akin suurempi kaiutin.
 

cbob

Käyttäjä
Liittynyt
5.5.2008
Viestejä
56
Kaupunki
Helsinki
Täytyypä tarkastaa nuokin, joskaan en raaski millään piikkien päälle noita laittaa. Edellisilla kaiuttimilla olikin Dyniksen jalat, lienivätköhän Stand 2 malliltaan. BE 718:n suuntaavuus ei vertikaalisesti ole kovin tarkka, mutta silti kyllä pitäisin jalat lähempänä puolta metriä. Nyt ovat 45 senttiä korkeilla tuoleilla ja nykysohvalla tavallisen rennossa kuunteluasennossa "istuen" eivät jää mitenkään pahasti liian alas.
 

alspe

Käyttäjä
Liittynyt
13.3.2007
Viestejä
14 933
Kaupunki
Tampere
Voit yrittää kaverin kanssa laittaa ne piikeille siten, että piikkien ja kaiuttimen pohjan väliin laittaa vaikka korkkia, kumia tms joka estää pahemmat jäljet?
 

rajani

Käyttäjä
Liittynyt
18.2.2007
Viestejä
12 789
Kaupunki
Lahti
Olen myös DynAudion Stand 2:siin tyytyväinen. Hiekalla täytettyinä eivät kaadu vaikka koirat aina painiessaan vähän nojaavat niihin.

Piikit saa ruuvattua syvemmälle ja liukumisen voi estää sinitarralla. Ihan miten haluaa.
 
Ylös