ISEM Audio

idealehifi

Yhteistyökumppani
Liittynyt
11.2.2009
Viestejä
233
Ideale High Fidelitystä ISEM Audion edustaja

ISEM Audio on kiehtonut minua jo vuosia muotoilun ja toimintalogiikan takia. Myöhemmin kiinnostus entisestään lisääntyi erään arvostamani ystävän ylistävien kommenttien perusteella. Vuosien viiveen jälkeen tämä on johtanut siihen, että viimeiset kuukaudet olen testannut ISEM audion tuotteita yötäpäivää ja ihastus on lopullista.

Toki paljon löytyy laadukasta keskihintaista elektroniikkaa, mutta ISEM Audion kaltaisille innovatiivisille ratkaisuille ja erinomaiselle äänenlaadulle löytyy aina oma paikkansa ja minun omassa kokemusmaailmassa nyt eturivistä, niin vakuuttunut olen ISEM Audion vahvuuksista.

ISEM Audion omistaja ja pääsuunnittelija on ranskalainen Erick Isler ja yritys on yli 20 vuoden ajan valmistanut laadukkaita audiolaitteita Ranskan Belfortissa. Kyseessä ei siis ole mikään uusi yritys ja Erick Islerin henkilökohtainen mukanaolo ja suunnittelukokemus sopii hyvin Ideale High Fidelityn ajatusmaailmaan ja muihin edustuksiin, jotka nekin nojaavat pitkäaikaiseen kehitystyöhön ja tinkimättömään toteutukseen.

Tällä hetkellä kuultavana on Millenium perusmallisto: modulis RIAA-vahvistin, xtasis integroitu vahvistin ja eGo4 cd-soitin. Tämä on se kokoonpano, joka vakuutti minut ja muutaman viime viikkojen vierailijan. Lähiaikoina esittelyyn tulee lisää Millenium-mallistoa eli mm. QuarQ2 etuvahvistin, Quovalis pääte, eGo3 cd-soitin jne.

Hintatasosta kertonee jotain perusmallien hinnat:
modulis 490 euroa
xtasis 1600 euroa
eGo4 1600 euroa

Muiden tuotteiden ohella tulen kertomaan lisää ISEM Audiosta, mutta olkaa toki yhteydessä, niin kerron henkilökohtaisesti enemmän tuotteista ja niiden mahdollisuuksista.

”Closer to a natural sound”

http://www.isem-audio.com

info@idealehifi
040-5590551


Terveisin,

Kari
 
jacqueline.lacan sanoi:
En saanut sivuston liukuvalikkoa toimimaan, laitatko hinnat tänne? Ainakin nuo hopeakieputtimien hinnat.

Valitettavasti ISEM Audion sivujen "toimintalogiikka" on perin omituinen. Kyllä ne sieltä tulee (ainakin IE:llä), mutta en vieläkään tiedä, miten sen "pitäisi" toimia. Hauskaa sinänsä, koska ISEM laitteiden yhden nupin toiminta on todella nerokas.

Tässä tärkeimpiä hintoja noiden mainittujen lisäksi:

Ego phase 1 - Pro CD drive - 2200 euroa
Ego phase 2 - Pro CD drive with 24 bit 96 kHz ASRC - 2700 euroa
Ego phase 3 - Integrated Pro CD player - 2700 euroa
Quarq phase 2 - Preamp / converter with selectable HDCD ® filter - 1900 euroa
Quovalis - Mono power amplifier - 1500 euroa / kpl
Quovalis phase2 - Stereo power amplifier - 1900 euroa
Apolo - Analog FM tuner - 1200 euroa

Terveisin,

Kari
 
pitämällä hiiren vasenta nappia pohjassa kun siirtyy products- linkistä kuvien päälle kuvat ainkin eivät häviä pois alta ja niitä voi klikata.
 
Hitto kotona Firefox asemoi valikon vasempaan reunaan kun töissä se tuli IEllä oikeaan. Tällaista on koodin maailma. Kiitoksia vinkistä.
 
Varsin hyvän vastaanoton ja kehuja tuli uudessa hifimaailmassa kyseiselle merkille. Hienoa, että kyseinen merkki on saanut pientä arvostelua ja näkyvyyttä suomalaisessa lehdessäkin. Hienon näköisiä laitteita jotka erottuu sopivalla tavalla massasta. :)
 
aika samoilla linjoilla olin tuon arvostelun tekijän kanssa. hyvät kaiuttimet olivat valinneet settiin myös ;)

PS. täällä kuumeisesti odotellaan isemin monoblockeja :D
 
Ei ole kumma jos sivut ei toimi. Nuo sivut on koodattu niin päin peetä kuin ikinä voi tehdä. Itseasiassa en ole edes aloittelijoiden nähnyt tekevän noin järkyttävää jälkeä ihan peruasioidenkin kanssa (esim vähintään 3 html elementtiä sisäkkäin). Toivon mukaan yrityksen laitteet on tehnyt joku muu kuin naapurin osaamaton kakara - toisin kuin nuo sivut. Tuollainen perusasioiden tyriminen kyllä syö mielikuvaa tehokkaasti. Ei vaan voi ymmärtää...
 
mieluummin noin päin, kuin että sivut toimivat mutta laitteet eivät :D
 
Nostetaas vähän tätä.

Minkä hintainen tuo elixis-integroitu on? Ilmeisesti aika uusi malli.
 
Patu sanoi:
Nostetaas vähän tätä.

Minkä hintainen tuo elixis-integroitu on? Ilmeisesti aika uusi malli.

Pahoittelut siitä, että julkinen vastaus kesti vielä kauemmin kuin yksityisviesti.

Elixis on todellakin uusi malli ja tullut juuri tuotantoon. Toivoisin saavani ensimmäiset mallit toukokuun aikana.
Elixis tulee tavallaan korvaamaan xtasis-mallin, on sen analogia osiltaan jalostettu + digi-inputit.

Hintaluokka on noin 2000 euroa.

Luultavasti yksi xstasis on vielä vapaana, poikkeuksellisella hinnalla (normaali 1600 euroa) eli jos sellainen kiinnostaa, ottakaa yhteyttä.

Terveisin,

Kari
 
Onkos eGo3 ja eGo4 soittimien välillä muuta eroa kuin että eGo3 sisältää myös etusen?
Noita ei mustana ole saatavilla?
 
jmanninen sanoi:
Onkos eGo3 ja eGo4 soittimien välillä muuta eroa kuin että eGo3 sisältää myös etusen?
Noita ei mustana ole saatavilla?

Kyllä eGo3 ja eGo4 ovat eri soittimia pyörityskoneistosta lähtien eli "yhteistä" on vain kotelo.

Mitä tulee väreihin, niin saatavana vain "vaaleana". Tosin olen kerran nähnyt kuvan yhdestä käytetystä soittimesta, joka oli musta, mutta se taisi olla jonkinlainen proto. Tää vaalea on kaunis;)

Terveisin,

Kari
 
Ostin foorumilaiselta eGO Phase 4-soittimen, mutta Isem Audion sivuthan ovat kauan sitten hävinneet, ja niiden mukana myös käyttöohje-pdf:t. Mitään tietoa mistä saisin pdf:n? Nettietsintä ei tuota mitään tuloksia. Olisi helpompaa sisäistää etulevyn "nenän" toiminta, jos on dokumenttia josta opiskella.
 
Moi,

Nätti soitin.
Valitettavasti Isem todellakin lopetti toimintansa. Sääli, koska olivat/ovat hyvin soivia, innovatiivisia ja tyylikkäitä laitteita.

Laita mulle sähköpostiosoite yv:llä tai info ät idealehifi piste fi, niin laitan tulemaan pdf:n.

terv. Kari
 
Back
Ylös