Integroitu vahvistin

Panche

Käyttäjä
Liittynyt
17.1.2007
Viestejä
13
Elikkäs olen ostamassa integroitua vahvistinta ja en tiedä oikein mikä olisi ns. hyvä. Kaiuttimet tulevat olemaan Chorus mondo 99. Vahvistin saisi maksaa 700euroa.

Olen katsellut seuraavia ja kysyisinkin teijän mieli pidettä seuraavista ja minkä itse ostaisisitte.
Äänenlaatu tärkeimmässä asiassa, mutta onko luotettavuudessa ja kestävyyksissä eroja?

Advance Acoustic MAP305 (700e)
http://www.mareks.fi/?p=productsMore&iProduct=226

Marantz PM 7001 KI (700e)
http://www.hifikrug.fi/tuote/1077/

Onkyo A 9555 (590e)
http://www.hifikrug.fi/tuote/1252/

Denon PMA 1500 AE (659e)
http://www.hifikrug.fi/tuote/906/

Niin joo, jos on tiedossa muita varteenotettavia vaihtoehtoja tohon hinta luokkaan niin kertokaa.
 
No ensimmäisenä oma huomio kiinnittyy Hifikrugiin.

Hifikrug ei käsittääkseni ole näitä parhaita jälleenmyyjiä. Eli takuuasiat eivät toimi millään tavalla jne.

Lisätietoa taitaa löytyä DVDPlazalta.

Mutta näistä vahvistimista Marantz taitaa olla yleispätevin. AA on herkästi hajoava, Onkyo ja Denon eivät vahvistinpuolella ole itseä vakuttaneet millään saralla.
 
Joo tiedän, etten tilaa mitään tuola hifikrugista. Linkin vain pistin, jotain tietoa noista vahvistimista........
 
Kannattaa kyllä miettiä tuossa hintaluokassa myös käytettyjä. Hieman iäkkäämpää integroitua löytyy aika hyvin tuommoisessa 500-800e hintaluokassa tuolta myynti-ilmoista. Alkaa olla hinta-laatu paremmin kohdallaan kun on ainakin yksi omistaja jo takana..
 
Kutvosella taisi olla myynti-ilmoitus Coplandin vermeestä 690e. Käsittääkseni ihan hyvä peli.

Edit: Kerros vähän musamausta ja kuuntelutilasta.
 
Kuuntelutila ei ole kuin 4mx5m, joskus tulevaisuudessa isompi toivottavasti. Musiikki on rockkia ja heavyä pääasiassa, mutta monesti tulee kuunneltua myös musiikkia laidasta laitaan. Ei kuitenkaan räppiä eikä hiphoppia. Kuuntelen monesti myös " hiljaisia, rauhallisia, kauniita kappaleita" missä äänen haluaisi olla puhdas.
 
Kuuntelutila ei ole kuin 4mx5m, joskus tulevaisuudessa isompi toivottavasti. Musiikki on rockkia ja heavyä pääasiassa, mutta monesti tulee kuunneltua myös musiikkia laidasta laitaan. Ei kuitenkaan räppiä eikä hiphoppia. Kuuntelen monesti myös " hiljaisia, rauhallisia, kauniita kappaleita" missä äänen haluaisi olla puhdas.

Jep putkipeli ei taida olla paras mahdollinen vaihtoehto tuplabasarihöykytykseen...
 
pasi sanoi:
Jep putkipeli ei taida olla paras mahdollinen vaihtoehto tuplabasarihöykytykseen...

Toi Kutvoen Copland on hybridi, eli siinä on ihan tuhti puolijohdepääte. Kyllä rokkaa.
 
Jos vähän halvempi laite kelpaa, niin minunkin hyllystä löytyvä Harman/Kardon HK970 (ovh. vissiinkin 499€) on varsin mainio laite. Edesmennyt Hifilehti sitä kehui, enkä minäkään voi hirveästi valittaa.

Viimeistelyssä on jonkin verran toivomisen varaa, ja levysoitinliitäntä on saanut myös kritiikkiä osakseen. Erillisen RIAA-korjaimen hankinta, tai ainakin kokeilu on käynyt mielessä, mutta toistaiseksi se on jäänyt harkinta-asteelle. Itse en siis osaa sanoa, että kuinka huono tai hyvä tuo levysoitinliitäntä on.

Vahvistimen kuulokeliitäntä kannattanee myös kokeilla omilla luureilla, jos sille on käyttöä. Itse en sitä juurikaan ole käyttänyt viime aikoina, kun on tuo erillinen kuulokevahvistin olemassa. Aikaisemmin tosin käytin vanhoja & huonoja Sennheisereita sen kautta, ja ne toimivat kyllä ihan mukavasti. En kuitenkaan pitäisi Senkun bassoluureja mitenkään hyvänä vertailukohtana :)

- Jaakko
 
Itseltä löytyy Arcam A65+ (ovh 660 €), jota voin kyllä kehua ja suositella. Kolmisen vuotta on ollut Arcam käytössä, eikä ole tullut suurta himoa vaihtaa parempaan. Omasta mielestäni laitteen mm-riaa ja kuulokevahvistin ovat ihan laadukkaan oloisia. Tietysti täytyy päätökseen vaikuttavat oheiskalusto ja omat mieltymykset, mutta tässä on yksi mahdollinen vaihtoehto.
 
itsellä oli lainassa exposuren integroitu, kun vanha pioneer c-90 meni rikki. exposure taitaa maksaa jotain 800€, en ole ihan varma. hyvä peli hintaisekseen, äänenlaatu yllätti positiivisesti.
 
Mallas sanoi:
Toi Kutvoen Copland on hybridi, eli siinä on ihan tuhti puolijohdepääte. Kyllä rokkaa.


Hifimaailman ilmoituksesani on tosta enemmän infoa. Mikään älyttömän iskevä laite tuo ei ole, mutta muuten ihan kunnon kone.
 
Matti Lehtinen sanoi:
Moro!

Olisiko tuommoinen linkin takaa löytyvä vahvistin yksi vaihtoehto?

http://plaza.fi/muropaketti/bbs/t474331

Mä en ole myyjänä, mutta mulla on samanlainen ja ainakin itse olen ollut tuohon tyytyväinen.

Matti.

Jos tästä nyt kukaan ei ota herneitä niin minähän tuo myyjä olen. Löytyy ilmoitus myös tämän palstan myydään osiolta.
 
Löysin tälläisen valmiin viestiketjun ajatusleikilleni, eli jos myöhemmin luopuisin AV-vahvistimestani, niin miltä valmistajalta löytyisi parempiääninen 2-kanavainen integroitu vahvistin tilalle? Kaikkea saa ehdotella, koska sama ongelma on varmasti muillakin joskus edessä. Nykyisessä ei oikeastaan ole mitään "isompaa" vikaa kun ei parempaa vielä ole kuullut, mutta tulevaisuudessa saattaa innostus vaihtamiseen tulla. Yamaha ei suhise ja on muutenkin siistiääninen monikanavavahvistimeksi, mutta tiedätte varmaan yhdistelmän AV-vahvistin ja metallikalottidiskantit. Erillistä etusta ja päätettä en nyt ajatellut valita vielä lähinnä hinnan takia.

Advance Acoustics:n MAP305 ja Cambridge Audion Azur 640AS V2 -mallit ovat yhdet vaihtoehdot edullisimmasta päästä, mutta mitä muita vielä kannattaa käydä kuuntelemassa sopivan tilanteen tullen? Kalliimpia malleja vaikka käytettynä sitten. Joku moitti että noiden ensimmäisissä versioissa (?) oli viallisia yksilöitä. Nämä esimerkit ovat vain alustuksena tälle kysymykselleni.

Pidän Cambridge Audion tyylisestä painavasta kaukosäätimestä, ulkonäöstä ja siitä että samalla kapulalla voi ohjata eri laitteita.
Kaipaisin siis vinkkiä merkistä, mallista ja vähän perusteluja perään...
 
Karix myy creek a50i hifimaailman palstalla, osta se. Hifissä 8.6, Hinta ~400.
 
Toisille kake on määräävä tekijä toisille ei.
 
Back
Ylös