Innerworldaudio 3/07

  • Keskustelun aloittaja voltti
  • Aloituspäivämäärä
V

voltti

Webbisivujen mukaan 3/07 on jo ilmestynyt. Postiluukusta ei uutta lehteä ole tullut. Mitenkäs muilla?
 
Ei ole näkynyt, ja mikäli vanhat merkit paikkansa pitää, saa odotella vielä muutaman viikon. Miksei tilaajille jaeta lehteä ennen netissä julkaisua?

kre
 
Toisaalta miksi venyttää valmiin lehden ilmestymistä netissä, se kun ei palvele ketään. Kestää tietysti aikansa ennenkuin lehti on painettu ja laitettu jakoon.
http://www.innerworldaudio.com/
 
Ellei taivas putoa niskaan (ei mahdotonta lehtihommissa), IWA 3/2007 postitetaan tilaajille 18.12. KN
 
Jep, kiitos Kari mahtavasta lehdestä. Nyt oli senverran mielenkiintoisia aiheita ettei pystynyt venttaamaan paperiversiota, oli pakko lukea koneelta. Hyvät joulut toimituskunnalle!

kre
 
Taas kerran laatulehti musiikin ja muiden elämysten maailmasta.

Jukka Isopuron monikanava juttu kannattaa lukea ajatuksella. Musiikki kritiikin ammattilaisen teksti on täyttä asiaa ja olisi toivottaava, että myös Hifiharrastajat suhtautuisi järjestönä monikanavaan rohkeammin.

Musiikin elämysten välittämisestä on viime kädessä kysymys ja siinä monikanava on lähtökohtaisesti ylivoimainen, haluttiinpa tai ei.
 
Tämä minulle yllätyksenä tullut lehti osui suoraan 'hifihermooni'. Luin sitä tunnin ajatuksella enkä vielä päässyt edes puoleen väliin. Tosin pari juttua luin erityisen tarkasti. Accuphasen uuden cd-soittimen testi laittoi hymyilyttämään; maininnat mustasta taustasta ja analyyttisyydestä olivat juuri niitä kokemuksia, joita minulla on tuon mainion valmistajan laitteista vuosien mittaan. Ensemble-juttu oli mielenkiintoinen. Monikanava on tullut jäädäkseen, annetaan sille oma tilansa.

Kaiken kaikiaan lehti on suorastaan läkähdyttävän monipuolinen ja mielenkiintoinen. Vielä kun saan ne loputkin numerot laskun kera niin jouluna ei tule tylsää :)
 
Hieno juttu, että lehti ehti jouluksi. Pikaisen selailun perusteella vaikuttaa siltä, että mielenkiintoista luettavaa riittää pitkäksi aikaa. :)
 
Innerworldaudio

Komea lehti, ehkä onnistunein numero so far.
 
Onhan sitä pari tuntia jo luettu tässä illan aikana ja kun tuo pieni tuholaisukko saadaan nukkumaan niin varmaan vieläkin riittää luettavaa. Hyvä numero.
 
Älyttömän paljon hienoja juttuja, ruokapöydässä selailin, mutta säästän tarkempaan lueskeluun pyhiksi.
 
Pikaisen selailun jälkeen täytyy todeta että kylläpä on tullut rahoille vastinetta kiitettävästi.
Erinomainen lehti! Tai siis kirjanen! Tai ihan mikä vaan! :D
 
Inner World audio on kokonaisuutena hienoin koskaan näkemäni hifi-alan journaali - ihan riippumatta siitä, millä kielellä se on julkaistu. Näin tyylikkään opuksen julkaiseminen on niin hieno juttu, että toivoisin jokaisen kynnelle kykenevän antamaan sille äänensä tilaamalla sen kotiinsa - ihan omalla rahallaan - jotta sen tulevaisuus olisi turvattu. IWAn julkaisu nykyisellä miehityksellä on syvän kumarruksen arvoinen. Realiteetti kuitenkin on, että kumartelut ja kunnioituksenosoitukset eivät pidä ketään hengissä.

Ehdotukseni lehden ylläpidon kannattamiseksi on tässä:
Ehdotan, että Melomane/Kari Nevalainen sopisi Hifiharrastajat Ry:n kanssa jonkinlaisen (nimellisen) muutaman euron tilausedun harrastajille. Toivon, että kaikki harrastajat tarttuvat tähän tilaisuuteen. Olisi kerta kaikkiaan hienoa, että tämmöinen journaali ei jäisi "Musiikin Ääni" -lehden kaltaiseksi keräilyharvinaisuudeksi. Toivotan Inner World Audiolle pitkää ikää.

Pahimmatkin nihilistit mukaan nyt - vain äänestämällä voit voittaa!

-128-
 
Hieno idea! Lehti on tosiaan painonsa arvoinen kullassa näinä kertakäyttöteollisuuden synkkinä aikoina.. :)
 
Tuntuu että numero numerolta lehti vain paranee. Onnittelut (ja kiitokset) tekijöille!
 
Suomalaisittain pakko kaivaa heti negatiiviset asiat esiin : "ei tämä mahtuvuus voi loputtomiin jatkua.!" :D
 
Back
Ylös