Inner World Audio -lehti

mono

Käyttäjä
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
245
Vs: Innerworldaudio

Todellakin! Tilaukseen meni... :D
 

DIA

Käyttäjä
Liittynyt
26.7.2006
Viestejä
1 260
No tulihan se sieltä! Itsekin tilasin heti. Samaa konseptia Tonen kanssa? Näyttää siis ihan helvetin hyvältä sekä sisällön että ulkoasun puolesta ja mikä parasta: Suomen kieltä ja vielä sekä paperilla että netissä! :D
 

Littunatelkkari

Hifiharrastaja
Liittynyt
1.1.2007
Viestejä
10 000
Kaupunki
Aeka kaakana
Juuri tuollaista julkaisua tänne on kaivattu.
Tuossahan on kaikkea laidasta laitaan - ainoastaan lööperi loistaa poissaolollaan.
On raskasta- ja vähän kevyempää hifiä, Leicaa, vintagea, levyjä ynnä muuta.
Tähdet ja diagrammit on korvattu selostuksilla ja kuvailuilla.
Kannesta kanteen kaikkea kiinnostavaa eikä yhtään hajutonta ja mautonta tuotetta.

Ihan loistavaa - lisää tätä.
Minulle painettuna - kiitos.

-128-
 

alspe

Käyttäjä
Liittynyt
13.3.2007
Viestejä
14 922
Kaupunki
Tampere
Tilaukseen meni. Hieman jäi kaivelemaan 30€/2007 (3 nro) ja mediatiedoissa luki 5 nro/vuosi? ???
 

Mika K

Hifiharrastaja
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
13 505
Kaupunki
Olut, eikun Oulu..
Tilaukseen meni. Tuo ero 3 vs 5 lehden numeroiden määrässä selittynee sillä kun ensimmäinen numero ilmestyi tälle vuodelle vasta nyt touko/kesäkuussa..
 

Jari

Kaupallinen toimija
Liittynyt
8.9.2006
Viestejä
15 082
Kaupunki
Espoo
Komeata, kunnioitettavaa. Pakko tilata. Ensimmäinen suomalainen hifilehti josta tulee 'pakko-saada' -fiilis, muuten...
 

Coltrane

Käyttäjä
Liittynyt
6.9.2006
Viestejä
673
Kaupunki
Helsinki
Täältä myös tilaus uudelle lehdelle. Ensi numeron vaikutelma: asiallinen, tyylikäs ja monipuolinen.
Audiota voi lähestyä monelta suunnalta laadukkaan kansainvälisesti.

Suosittelen kaikille aiheesta laajasti kiinnostuneille.
 

Arto

Hifiharrastaja
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
4 500
Kaupunki
Kauhajoki
Täältä lähti myös tilaus, aivan erinomainen julkaisu. Toivotan pitkää ikää.
 

Ville_V

Käyttäjä
Liittynyt
10.8.2006
Viestejä
19
Noniin!

Jumalavite mikä lehti. Tilaukseen lähtee varmasti! Mistä tällainen näin yhtäkkiä tuli? Onko kukaan kuullut tästä mitään huhuja aikaisemmin? Todella maukkaan ja hienostuneen oloinen paketti, josta huokuu tietynlainen kiirettömyys ja arvokkuus. Laitteita, musiikkia ja designia samassa lehdessä, huh huh..

Ville
 

alspe

Käyttäjä
Liittynyt
13.3.2007
Viestejä
14 922
Kaupunki
Tampere
Toisaalla foorumilla tämä lehti lytättiin heti alkuunsa :-\ Liian kaupallinen, hehkutusta, ei arvosanoja...
Itse en edes lue tuota verkkolehteä vaan odotan paperiversiota. Siitä saa paremmat kiksit kun pääsee aitoja purist.. eiku kääntelemään :D
 

sepi_3.0

Hifiharrastaja
Liittynyt
30.10.2006
Viestejä
17 187
Kaupunki
Pjongjang
Kivalta näyttää mutta mistä näitä uusia lehtiä nyt alkoi satamaan? Vähän pelottaa kustantajan puolesta kun kohdeyleisö on vielä piirun suppeampi kuin nykyisen "hifilehden".
 

Pesonen

Käyttäjä
Liittynyt
23.7.2006
Viestejä
1 008
alspe sanoi:
Toisaalla foorumilla tämä lehti lytättiin heti alkuunsa :-\ Liian kaupallinen, hehkutusta, ei arvosanoja...

Tarkoitat varmaan dvd-plazaa. Minusta on aika jännä juttu, että arvioihin toivotaan pisteytystä kun kaikki on jo sanottu sanallisessa muodossa hyvin. Pisteytyksen ymmärtää silloin kun tilanpuutteen vuoksi ei sanallinen arviointi onnistu tai kyse on isoista ryhmätesteistä. Mielestäni tästä aiheesta olisi hyvä käydä keskustelua laajemminkin, eli millä tavoin lukijat haluaisivat testitulokset oikeasti esitettävän?
 

HarrieR

Käyttäjä
Liittynyt
31.10.2006
Viestejä
666
Kaupunki
Helsinki
Tilasin, tämä napsahti suoraan mun ostohermoon, toisin kuin Hifimaailma (vaikka pari irtonumeroa on tullutkin ostettua).

Loistavaa! Hra:t Nevalainen ja Eräpuu kuitenkin kotimaisista kirjoittajista äänentoiston saralla ovat kiinnostavimpia minun mielestäni. Lisäksi yleissivistynyt lähestymistapa aiheisiin äänentoiston ja musiikin ulkopuoleltakin säväytti!
 

DIA

Käyttäjä
Liittynyt
26.7.2006
Viestejä
1 260
Minusta on mukavaa lukea artikkeleita, joiden päätarkoitus ei ole toimia osto-oppaana. Ja teksti on todellakin virkistävän haastavaa ja ajatuksia herättävää. Sivistynyttä. Ehkä kaltaiseni junttikin saa jotain positiivisia vaikutteita. :D

Ja mainoksetkin ovat tervetulleita vaikka joku niistä jo ruikuttikin ja alkoi epäillä toimittajien koskemattomuutta. Monissa lehdissä mainokset ovat olennainen osa sisältöä. Esim. Wallpaper lehdessä mainokset ovat merkittävässä roolissa eikä sinne ihan mitä tahansa mainoksia otetakaan. Päinvastoin seula on hyvinkin tiuha. Näin tuntuu olevan IWA:ssakin. Mainokset ovat kauniita katsella ja parhaimmillaan inspiroivia.

Paljon on näemmä tehty töitä lehden eteen ja sen rahoittamiseen mainosten avulla. Ihmetyttää miten esim. Helsingin vesi on päätynyt mainostamaan IWA:ssa? Aivan loistava mainos kuitenkin!
S O U N D S W E I R D,
B U T I T´S S A F E
TO D R I N K

:D

Ruikutusta tuli myös siitä, että lehden teksti ei ollut riittävän kriittistä, toisin sanoen laitteita ei haukuttu. Kuvittelisin, että toimittajat kirjoittavat mieluummin laitteista, jotka ovat erityisen hyviä tai muuten mielenkiintoisia. Miksi vaivautua testaamaan ja kirjoittamaan laitteista, jotka eivät herätä minkäänlaisia intohimoja. Ja kyllähän tuolta tekstistä pystyy tulkitsemaan laitteen heikkoudet vaikka niitä ei esitetäkään kovin brutaalilla tavalla.
 

Joe

Käyttäjä
Liittynyt
4.4.2007
Viestejä
757
Nopeasti silmäilin läpi ja luin pari juttua. Marantzin viritin juttu kiinnosti kun on saman sarjan cd-soitin ja vahvistin joten sen luin vaikka vähän kiirettä olikin.

Enemmän tuosta sai irti kun ei ollut numeroarvosteluja jäi itelle sellainen mielikuva että numeroarvostelu ei välttämättä ole aina paikallaan edes. Tuossa ainakin verrattiin laitetta muihin arvioijalle tuttuihin vehkeisiin ja kerrottiin mitä tuossa paketissa saa ja mitä ei. Sanallinen arvio riitti mainiosti.

Vähän off topik mutta harrastuksen alkuaikoina metsästin testivoittajia ja parhaita pisteitä saaneita laitteita sekä sotkin eri merkkejä keskenään. Pisteet oli tärkeä valintakriteeri. Nykyisin alan kallistua yhä enemmän sille kannalle että sanallinen arviointi laitteesta ilman pisteytystä ja arvojärjestystä palvelee pidemmän päälle paremmin kuluttajia. Varsinkin tuolla tavalla tehty arvio jossa laitetta verrataan surutta johonkin huippulaitteeseen. Toki ne kannattaa mitata ja kertoa jos tekniikasta löytyy jotain selkeästi yhteensopivuuden kannalta mainitsemisen arvoista. Esim. cd-soittimen poikkeuksellisen suuri antojännite tai muuta vastaavaa.

Tilauksen harkinta lähti kyllä välittömästi liikkeelle.
 
M

mmetsala

Mielenkiintoinen julkaisu, toden totta! En kokonaan ehtinyt vielä selata (tai siis skrollata) läpi, mutta kiintoisia arttikkeleja oli useampikin. Kirjoittelun taso on tosin hieman kirjavaa, etenkin Yamaha NS1000Ms -juttu oli harvinaisen tökerö ja samalla myös asiaköyhä. Harmin paikka, ko. kaiuttimet ansaitsisivat varmasti parempaakin.

Vielä kun käsiteltävän musiikin kirjo saadaan hieman laajemmaksi (no, olihan siellä jo Marc Ribot...) niin kyllä tuosta voi vielä hyvä tulla. Itse lukisin juttuja tosin mielummin varsinaisesta taiteesta (musiikki, kuvataide, performanssi jne.) kuin teollisesta muotoilusta, mutta kaikkea ei voi kai saada :D Designia on kai kuitenkin helpompi myydä ja mainostaa...
 
Ylös