impedanssin muuttaja!?

piuhatirti

Käyttäjä
Liittynyt
16.3.2008
Viestejä
243
no ni!

onko kukaan "tee se itse" kuullut tämmöisestä sovelluksesta, jolla impedanssiltaan hankalia kaiuttimia saisi helpommin ajettaviksi. http://www.zeroimpedance.com/ myös tuolla juttua http://www.6moons.com/audioreviews/zero/zero.html Pystyisikö tuollaista tekemään itse semminkin kun elektroniikkaosaaminen on kaukosäätimen pattereiden vaihtamisen tasolla? Kyseisen "laitteen" kaupallinen hinta on jotenkin ... hmmm... korkeahko.
 
Odotin linkin takaa löytyvän jokin ihmekeksintö.Ihan "perus" audiomuuntajahan sieltä löytyikin boksin sisältä.

Ihan kylmiltään ei kannata lähteä muuntajaa kerimään,mutta jos liittimien laitto käy niin jokin valmis muuntaja käy hyvin,jso löytyy sopiva.Ovat vaan ainakin nuo audio käyttöön tarkoitetut aika kalliita.

Jos kerrot paremmin laitteistostasi niin joku expertti voisi auttaa paremmin.
 
niin, mulla sattuu olemaan tuo almarro 2x5w sep, sillä on mahdollisuus soitella 16ohm:in kaiuttimia. noissa jutuissa lupaillaan "normikaiuttimien" nousevan uudelle tasolle kun impedanssia nostaa. olisihan se tietty hienoa omistaa ocelliat tms, mutta hevosen pitäisi juosta voittorahat ensin... sitä ennen voisi kokeilla jotain tuollaistakin. 900 rahaa on vaan ihan h......n liian paljon kelallisesta kuparia.
 
Back
Ylös