I-sotec, onko se ihan oikeesti hyvä vahvistin?

fyndi

Käyttäjä
Liittynyt
30.11.2006
Viestejä
150
Tarvitsisin vähän piristystä autoni soundeihin ja olen ajatellut laittaa etuoviin paremmat kaiuttimet. Lisävahvistinkin olisi ihan hyvä olla olemassa, mutta en viitsisi leasing autoon repimään kaikkea auki ja johdottamaan, vaimentamaan yms. toimenpiteisiin. Sitten silmille pomppasi pikkuinen lisävahvistin, joka voisi soveltua meikäläiselle kuin rumempi nenä päähän. Siitä täällä nyt huutelekin eli voiko tällainen laiskan miehen lisävahvistin olla ihan OK?

http://www.augustinimports.fi/i-soamp.html

Ainakin asennus vaikuttaa jopa liiankin helpolta? Soitin ulos, liittimet kiinni, soitin takas, vahvari penkin alle ja let´s rock...
 

silmaauki

Hifiharrastaja
Liittynyt
1.8.2006
Viestejä
17 606
Kaupunki
Tois pual jokke
Mulla oli tuossa aikaisemmin i-Sotecin vahvistin käytössä. Malli taisi olla Auxgate Connect. Ja jossain se taitaa mulla olla varastossa edelleen. Itselläni se ei oikein vakuuttanut, mutta mulla onkin valittevan hankalat kaiuttimet, jotka vaatii paljon enemmän tehoa, kuin mitä tuo pystyi antamaan.

Voisin myydä tuon ja tarvittavan johtohässäkän, jos tuo yhtään kiinnostaa.
 

fyndi

Käyttäjä
Liittynyt
30.11.2006
Viestejä
150
No en ihan tarvitse tuota liitosmahdollisuutta MP3 soittimille ja puhelimelle yms, mutta voisihan sitä aina harkita. Laita mulle YV:tä hinnasta ja katsellaan eteenpäin. Autoni on Ford ja sen omat anti ISO liittimet, joten siihen on ostettava lisäksi liitosjohtosarja.
 

silmaauki

Hifiharrastaja
Liittynyt
1.8.2006
Viestejä
17 606
Kaupunki
Tois pual jokke
Se johtohässäkkä on melkein arvokkaampi kuin vahvistin ;) joten mä en taida lähteä etsimään sitä pelkkää vahvistinta varastosta.
 
Ylös