Hyvät kotiteatterikuulokkeet

Lumia

Käyttäjä
Liittynyt
9.11.2006
Viestejä
2 963
Onko ehdotuksia? Philipsin malleja ei ainakaan löydä mistään enää.
 

reali

Käyttäjä
Liittynyt
24.2.2008
Viestejä
181
Kotiteatterikuulokkeita, mitäs tällä tarkoitetaan, 5.1 tukea ?
 

Lumia

Käyttäjä
Liittynyt
9.11.2006
Viestejä
2 963
Joo. Philipsillähän oli potentiaaliset ehdokkaat, mutta ei ole enää myynnissä ja käytettynäkään ei ole liikkunut.
 

Ilppis

Hifiharrastaja
Liittynyt
10.2.2007
Viestejä
1 243
Kaupunki
Kouvola
Jotenkin vieroksuttaa ajatus moisista, mutta mikäs olen tuomitsemaan kun en ole kuullut. Voihan olla, että leffoilla toimii ihan hyvinkin, mutta veikkaan että musiikin toistossa eivät oikein pärjäisi. (Mutta sitävarten musaluurit erikseen)

:edit siis en ole mitään noita philipsin värkkejä kokeillu, muutamia halpoja virityksiä kuitenkin olen ja ne olivat ainakin kauheaa kuraa.
 

Svoo

Käyttäjä
Liittynyt
26.10.2006
Viestejä
1 816
¨Tulipa taannoin tuolloiselle emännälle lunastutettua Philipsin kotiteatterikuulokkeet dekooderilla. Malli oli Hifimaailmassa testattua edeltävä. Kuulokkeina sarjaan kuuluivat jokseenkin kuuluisat SBC-HP-tonniset. Eipä olleet kummoiset, leffoilla monikanavaisuus pääsi jotakuinkin "oikeuksiinsa" (hintaluokka huomioiden). Mietiskelin tuolloin miltä dekooderi kuulostaisi jos tonnisten tilalle iskisi vaikkapa jotkin Audio Technicat tms.

Suoraan sanoen itse kuulokevahvistus ja dekooderi tila- ja bassomoodeineen oli tumpelo. Jos halvalla saa niin saattaapa hyvinkin olla katetta tietty. Näin kävi tässäkin tapauksessa. Minulla oli jossakin vaiheessa pieni kotiteatterikipinä ja olin hurahtaa suunnittelemaan sängyn ympärille Jordaneista monikanavasoundin lähikenttään (tykkään JX92S:stä julmetusti lähikentässä), yllättävää näissä kuulokkeissa on, että tilaääni todellakin paikallistuu melko saumattomana ja kohtuullisesti jäsentyen toisin kuin antaisi olettaa. Onkos kellään monikanavaääntä rakennettu juuri lähikenttään? Tip...
 
Ylös