Hyvät kotiteatterikuulokkeet

Lumia

Käyttäjä
Liittynyt
9.11.2006
Viestejä
2 960
Onko ehdotuksia? Philipsin malleja ei ainakaan löydä mistään enää.
 
Kotiteatterikuulokkeita, mitäs tällä tarkoitetaan, 5.1 tukea ?
 
Joo. Philipsillähän oli potentiaaliset ehdokkaat, mutta ei ole enää myynnissä ja käytettynäkään ei ole liikkunut.
 
Jotenkin vieroksuttaa ajatus moisista, mutta mikäs olen tuomitsemaan kun en ole kuullut. Voihan olla, että leffoilla toimii ihan hyvinkin, mutta veikkaan että musiikin toistossa eivät oikein pärjäisi. (Mutta sitävarten musaluurit erikseen)

:edit siis en ole mitään noita philipsin värkkejä kokeillu, muutamia halpoja virityksiä kuitenkin olen ja ne olivat ainakin kauheaa kuraa.
 
¨Tulipa taannoin tuolloiselle emännälle lunastutettua Philipsin kotiteatterikuulokkeet dekooderilla. Malli oli Hifimaailmassa testattua edeltävä. Kuulokkeina sarjaan kuuluivat jokseenkin kuuluisat SBC-HP-tonniset. Eipä olleet kummoiset, leffoilla monikanavaisuus pääsi jotakuinkin "oikeuksiinsa" (hintaluokka huomioiden). Mietiskelin tuolloin miltä dekooderi kuulostaisi jos tonnisten tilalle iskisi vaikkapa jotkin Audio Technicat tms.

Suoraan sanoen itse kuulokevahvistus ja dekooderi tila- ja bassomoodeineen oli tumpelo. Jos halvalla saa niin saattaapa hyvinkin olla katetta tietty. Näin kävi tässäkin tapauksessa. Minulla oli jossakin vaiheessa pieni kotiteatterikipinä ja olin hurahtaa suunnittelemaan sängyn ympärille Jordaneista monikanavasoundin lähikenttään (tykkään JX92S:stä julmetusti lähikentässä), yllättävää näissä kuulokkeissa on, että tilaääni todellakin paikallistuu melko saumattomana ja kohtuullisesti jäsentyen toisin kuin antaisi olettaa. Onkos kellään monikanavaääntä rakennettu juuri lähikenttään? Tip...
 
Back
Ylös