Hyvät kaiuttimet???

Kilpi

Käyttäjä
Liittynyt
7.8.2008
Viestejä
11
Oisin ostamassa Harman/Kardonin AVR 155 vahvistinta ja siihen etsisin kohtuu hyviä kaiuttimia...rahaa niihin kaiuttimiin saisi upota sen tonnin verran vähän enemmänkin...
 
Minkälaista musiikkia niillä kaiuttimilla tulet leffojen lisäksi kuuntelemaan, ja minkä tyyppisestä äänestä muuten pidät?
Jos pidät vähän täyteläisemmästä äänestä niin Wharfedalea kannattaa ainakin testata. Esim. 9.X sarja. Sitten on Tannoy myös.
Siitä miten sopivat tuon H/K:n kanssa äänellisesti, on taas sitten eri asia, josta en osaa juuri mitään sanoa.
 
Pitikö sillä tonnilla saada vielä subbari mukaan?

Minä laittaisin Dalin Concept 1 tai 2 kajariksi ja Conceptin keskarin ja sitten Audio Pron B1.36 subbaseksi. Tosin jos Harman Kardon on kovin kirkassoundinen niin sitten noi Dalit eivät ehkä ole paras vaihtoehto.

Magnat Quantum 503 on myös hyvä kaiutin ja taitavat sillekin tehdä erikseen keskaria.

Jos haluaa sijoittaa vähän enemmän niin Usher S-520II on ihan hyvä kaiutin myös.
 
Juu subbari åitäs saaha siihen mukaan ja kaiuttimet tulee elokuvien katteluun ja hevin kuunteluun sekä pelien pelaamiseen ps:llä ja wiillä
 
Eikai reilulla tonnilla kauheen ihmeellistä 5.1 settiä subeineen saa. Ostaa sen mikä näyttää kivalle jne. Ostaa myöhemmin sitten ne mitkä tarjoaa oikeesti hyvää ääntä.. Ja kyllähän noilla 5,1 seteillä leffoja katselee.

Testeissä pärjänneitä kamppeita kait on Infinityllä, H/K:n oma sarja taisi pärjätä ainakin joskus ihan ok. Mut noi toki silti on mallia telkänpönttö + subi...
 
Jos sisustuksellista ratkaisua haluaa, niin Tannoyn Arenahan voisi olla ok. Jonkun hifiliikkeen sivuilla taisi olla käytetty setti tarjolla. Tiedä sitten ratsastetaanko merkin nimellä ja äänenlaadun kustannuksella. Leffat ja pelit varmasti pörisee noistakin.
 
Monitor Audio BR2 vois toimia kanssa ihan hyvin (http://www.mareks.fi/?p=productsMore&iProduct=537) ja alapäätä tukemaan AP:n B1.36(http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=2297) niin kyllä se luulis Rammsteinien paukkavan komiasti. ;)
Ja ei kannata unohtaa Wharfedalea. Vaikka 9.2/1 joka nurkkaan niin ihan hyvää tulosta varmaan silläkin (http://www.audio-outlet.fi/cat/product_details.php?p=35).

Olen lukenut että ääni ei ole kaukana Tannoyn F2, ja itse omistan nuo. Oikein kivast soi omalla Harman/Kardonilla.
 
Back
Ylös