Hyvän hinta-laatusuhteen omaava kolvi?

Janne-ii

Hifiharrastaja
Liittynyt
25.12.2007
Viestejä
2 603
Kaupunki
Nokia
Kun tässä olen aloittelemassa pientä DIY kaapeli harrastusta niin tarvitsi saada parempi kolvi kahdenkympin kiinteälämpöisen tilalle. Eli oikeastaa muita vaatimuksia ei ole kuin noin 50-70€ hinta ja säädettävä lämpötila. Eli jotain merkkejä olisi kiva kuulla, joita sitten lähtisi metsästämään.
Kiitos ja kumarrus.
 
Moi !

Elektroniikka-hommiin ilman muuta Weller.
Ei tarvitse sitten ostaa toista enää "ikinä".

--
 
eegas sanoi:
http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=82214777
Tuo sopii ainakin hyvin kaapelihommiin, hienompi elektroniikka?

Ostin tuollaisen jokin aika sitten hätäratkaisuksi vanhan juotosaseman hajottua ja kyllä sillä hienompaakin elektroniikkaa tekee, komponenttien kasaaminen piirilevylle onnistuu tuskatta ja pari (T)SSOP28-mikropiiriäkin olen pienellä kärjellä juottanut, vaikka sitä ei voi enää tuskattomaksi kutsuakaan. Laitteen suurin miinus on todella pitkä lämpenemisaika.

Ennestään mulla oli Bebekistä hankittu juotosasema, joka oli muuten oikein hyvä, mutta sitten kolvin lämmitysvastus hajosi eikä Bebekillä ollut ainakaan silloin varaosia hyllyssä. Ulkomailta tilaamalla saisi, mutta postikulut tuppaavat olemaan melkoisia. Pitäisi kai käydä uudestaan kyselemässä Bebekistä, olisiko kolveja jo saatavana.
 
Atex sanoi:
Itsellä on myös tuollainen. Tuntuu pelaavan. Pienenä puutteena on se, että tuo kuvassa näkyvä kuminen "sukka" kahvassa liikkuu herkästi.

Minun yksilössäni ei tuollaista ongelmaa ole ollut, mutta luulenpa että muutama tippa sopivaa liimaa pitää tuon "kumisukan" paikoillaan.

t: Pasi
 
Back
Ylös