Hypex AS2.100

Hollannissa BMM:llä näkyy olevan 318 €, Hifitalossa 519 €.

t: Pasi
 
Nyt joku propellipää tilaa pari tuommosta testiin!
Saattais olla DCX volasäätimen kans myynnissä kohta :D

Ladossa oli 399
 
Hypexin omassa webshopissa 300eur ja ilman d/a muunninkorttia 250eur.
 
^Hypexin webshopissa ilmoitetuissa hinnoissa ei ole Alv (Hollannissa 19%) mukana.

t: Pasi
 
Eikö joku vois suunnitella rakennussarjan ko. modulin ympärille? Perinteisemmät analogisuotimen kytkikset ois vain korvattu suotimeen upattavilla preseteillä :p
Vaikka jotain Emerald Physics CS2:n tapaista ja johan tuolla vaikka subbariakin ohjailis sillattuna..
 
skorde81 sanoi:
Vaikka jotain Emerald Physics CS2:n tapaista...

Olemme näköjään samanmielisiä ihmisiä. Tuli välittömästi mieleen CS2 pariksi tämä.
 
Tuli varmaan riittävän herkkyyden ja rakenteen vaatimien equjen takia mieleen :)
 
Itselle tuli tällainen viikko sitten postissa. Lopullinen käyttötarkoitus vielä auki, mutta sen verran mielenkiintoinen laite että testattavaksi piti saada.
 
Itsellä on todella lähellä kahdesta AS2-elementistä 2-tie aktiivitsydeemi. Vaikuttaa loistavalta konseptilta...mutta mietin kiirehdettiinkö tuotteen markkinoille saamisessa...Hieman lisää ajatusta ja tuotekehittelyä niin käsillä olis ollut ultimaalinen diy-konsepti...Muutama eri vahvistinteho vaihtoehto lisää, enemmän vaihtoehtoja digitaaliseen sisäänmenoon...Sen sijaan pian on tulossa uusi tuote PSC2.400 josta karsittu mm. sub out ??? Ja nämä kaksi eivät ole keskenään yhteensopivia..

Anyways, kaipaisin lisää kommentteja, arviota ym turinaa...ennen kaikkea miltä kuulostaa. Onko kukaan verrannut esim UcD-180? Mitenkä suotimen rakentaminen on onnistunut, entä mittaustulosten syöttäminen? Positiivista, negatiivista, anyone?
 
Onpas mielenkiintoinen värkki - DSP:llä saa ihmeitä aikaiseksi! Samoin D-luokan pääteasteilla.
"Would you believe that" 100W vahvistinmoduli painaa huimat 45 grammaa?!

Maailma pelastuu D-luokan päättäreillä kun hyötysuhde lähenee 100%:ia ;-) Kunhan vaan EMI-ongelmat pysyy hanskassa. Johan tietsikoissa ja kannettavissa soittimissa on iät ajat käytetty D-luokkaa eikä äänelaatu mikään huono ole..
 
Kuinka säädettävä tuo subiulostulo on AS2.100:ssa (saako säädettyä kuten aktiivijaotkin)? Manuaalin katsoin pikaselauksella läpi, mutta en suoraan törmännyt (katson paremmalla ajalla lisää). Jos tuo antaa kaikki vapaudet säätöjen suhteen niin tuossahan voisi olla ihan asiallinen ratkaisu jämäköille 2-tie kaiuttimille ja sitten subiulostulosta esim t.amp päätteeksi bassoille.
 
Gretch sanoi:
Kuinka säädettävä tuo subiulostulo on AS2.100:ssa (saako säädettyä kuten aktiivijaotkin)? Manuaalin katsoin pikaselauksella läpi, mutta en suoraan törmännyt (katson paremmalla ajalla lisää). Jos tuo antaa kaikki vapaudet säätöjen suhteen niin tuossahan voisi olla ihan asiallinen ratkaisu jämäköille 2-tie kaiuttimille ja sitten subiulostulosta esim t.amp päätteeksi bassoille.

Linja-annossa on vain kuusi suodinpaikkaa kun päätevahvistimellisissa kanavissa on 12 per kanava. Niihin kuuten paikkaan voi niputtaa suotoa ja vasteen korjausta. Esim. 1) 2. asteen alipäästö Q0,7, 2) 2. asteen alipäästö Q0,7 (näistä tulee LR4 alipäästö yhteensä), 3) 2.asteen shelv eq alaspäin eli suljetun kotelon bassovasteen oikominen ja jää vielä kolme suodinpaikkaa huonevasteen pahimpien möykkyjen tasaamiselle. Lisäksi linja-antoon ei muistakseni saa viivettä. Lataa se Hypexin Filter Design -softa. Ei maksa mitään ja siinä on kaksi esimerkkielementin vastetta mukana. Pääsee harjoittelemaan ja tutustumaan.
 
Kiitos tiedosta. Pitää paremmalla ajalla ottaa tutkittavaksi. Tämä vaikuttaa näin DIY-noviisin silmiin ihan mielenkiintoiselta paketilta yritä-erehdys kokeiluun.
 
saurama sanoi:
Lisäksi linja-antoon ei muistakseni saa viivettä.

Näin on. Pääkaiuttimen viivekään ei ole kuin 1000 us. Huono juttu kun subbarit on noin metrin verran pääkaiuttimien taa...

Onko vinkkejä miten korjaan etäisyyseron, Hypexiltä olen pyytänyt parannusta asiaan, en vaan usko että tulee ihan heti.

BTW, kokeilin Hypex Filter Design v 1.4, ei ollut täysin toimiva vielä, versio 1.3 kannattaa käyttää.
 
Gretch sanoi:
Kiitos tiedosta. Pitää paremmalla ajalla ottaa tutkittavaksi. Tämä vaikuttaa näin DIY-noviisin silmiin ihan mielenkiintoiselta paketilta yritä-erehdys kokeiluun.

No hinta on ainakin halvempi verrattuna perinteiseen kilpailijaan eli DCX2496:een, pariin tehokkaaseen stereopäätteeseen ja johonkin 6ch volapotikkaan DCX:n jälkeen (av-vahvari 7.1 tuloilla ja 7.1 pre outeilla tai seletronicsin potikka tai vastaava).

Kovin jämäköille 2-tiekajareille ei Hypexistä imo ole, 100w@4ohm on aika vaatimaton teho bassokuormalle keskikokoisessakin huoneessa, varsinkin jos huonevastetta aiotaan oikoa. Bassopään kuoppien tasoitus ja vasteen ulottaminen alemmas syö rutkasti tehoa. Mikäli taas bassopää leikataan pois erillisten bassolaatikoiden erillisille päätteille ja Hypexin päätteet ajavat vain keski- ja ylärekisteriä, niin Hypexin tehoreservi riittää 96,7% varmasti.

Tuo Hypexin tietokonesofta ja sen toimivuus taitaa olla huippuluokkaa, se on hyvä ominaisuus. DCX:n tietokonesofta ajaa asiansa, mutta rs232-usb-adapterini on surkea BSOD-genis. Helpottaa muuten hemmetisti säätämistä kun saa rukata suotimia samalla kun istuu spotissa ja vertailla eri asetuksia lataamalla niitä softasta. Aktiivisetille täältä peukku, perustuipa setti Hypexeihin tai muihin värkkeihin.
 
Näinpä juuri. Lähinnä mietinkin, että Hypexillä ajaisi vain diskanttia ja midiä ja bassoille sitten ihan oma vahvistus (esim se t.amp). Tuolla tavalla voisi olla mielekästä kokeilla esim Jamo 909 tapaista kaiutinta, jolloin dipolibassot jäisi t.ampin harteille ja hypex hoitaisi da-muunnokset ja yläkerran.
 
Back
Ylös