http://www.hifimaailma.fi

Tämä topickihan voisi kyllä jäädä tänne ja sitten kun se ensimmäinen lehti on julkaistu, voisi tänne kirjoitella maistiaisia.
 
pirkka sanoi:
Tämä topickihan voisi kyllä jäädä tänne ja sitten kun se ensimmäinen lehti on julkaistu, voisi tänne kirjoitella maistiaisia.

Tai sitten siirrätte tuolta hifilehden ketjusta kaikki hifimaailma höpötykset tähän ketjuun. Aika vahvasti offtopiciahan tuo hifilehden ketju on loppupäästä.
 
ENSIMMÄISESSÄ NUMEROSSA:

* 700 EURON JALUSTAKAIUTTIMIEN VERTAILUTESTI
* LINN MAJIK "MUSIKAALISTA TYYLIÄ"
* HIFIMAAILMA KUUNTELEE: SONUS FABER GUARNERI MOMENTO JA WILSON BENESCH DISCOVERY
* MIELENKIINTOINEN VIDEOTYKKIEN PARIVERTAILU
* HARRASTAJAN HENKILÖKUVA: APOGEEN DUETTA SIGNATURE
* SONYN RASKAAN SARJAN KOTITEATTERIVIRITINVAHVISTIN
* GRADON LAATUKUULOKKEET + KUULOKEVAHVISTIN
* TEE ITSE HUIPPULUOKAN DIPOLI-SUBWOOFER
* HERMUSET: ROTEL-VAHVISTIN
* SEKÄ PALJON MUUTA...


Todella mielenkiintoisia juttuja näyttää olevan. Dipoli-subwoofer pitää kyllä katsoa, jos vaikka saisi hyviä vinkkejä.
 
Maistiaiset otettu ja täytyy myöntää että olen suurista ennakko-odotuksista huolimatta positiivisesti yllättynyt. Lähes puolet laihempi kuin messuilla jaettu Mikrohifi mutta noin pikaisella lukemisella varsin täynnä asiaa. Mielenkiintoisia juttuja toistensa perään. Hyvältä vaikuttaa.

Eri artikkeleista voisi tietenkin ruotia enemmänkin mutta jätetään nyt toistaiseksi vain tähän hehkutukseen ettei tule spoilattua toisten lukunautintoa. :)
 
Minäkin tuon jo onnistuin tänään työpaikallani näkemään. Muutama tuttu nimi tosiaan on kirjoittajien joukossa, mm. sivulla 54. Lehti saapunee tilaajille maanantaina joten kärsivällisyyttä vielä siihen asti.

Juhani
 
Mokomat, piti rientää kotiin tarkistamaan postilaatikko ja eihän siellä mitään ollut vielä :mad:
 
Sainpas sentään saman kustantajan Digi-maailma lehden sentäs tänään. Ilmainen näytenumero oli kyseessä ja taitaapi tämä digi-maailma lehti jäädä tilaamati ja odottelen täällä sitä hifi-maailmaa. :)
 
Tilattu. Odotellaan kuin joulua. Tai itseasiassa enemmän, joulunodotuksesta meni ilo jo kaksitoistakesäisenä.
 
Dodii.., eka numero kahlattu läpi ja tuli ihan vanhat hyvät ajat mieleen. Enpä muista koska viimeksi olisin käyttänyt pari tuntia edesmenneen hifin lukemiseen. Eli sanotaanko nyt vaikka, että menettelee! ;) 8) :)
 
Lehti tuli selattua tänään, Alangon kolumni oli loistava, Ossi puhui siitä mistä aina ennenkin, Grado -juttu oli kiva (kuinkahan Hifiharrastajien juttu etenee?), Linnit ja kalliit jalustakaiuttimet... siinäpä se, niin Pirkan ja Janin levyarvosteluja oli kiva lukea.
 
hh.orgin juttu tulossa GS-1000sta, kunhan viimeinen arvioitsija saa kuunneltua rauhassa moiset.
 
Hienoa! Geesuksethan ovat Turkkusessa viimeisellä tuomiollaan... jäädään odottelemaan!
 
Eipä tipahtanut luukusta uutta lehteä ???Postipoika on jäänyt lukemaan sitä rappuseen ja todennut sen niin hyväksi että piti sen itsellään 8)
 
Eipä tullut jykyläänkään vielä.Voisiko joku lehden saanut paljastaa mitä merkkejä/malleja jalustakaiutin
testissä oli?Muuten älkää paljastako lopputulosta ;)
 
Back
Ylös