Holbo Airbearing Turntable

JT Audio Oy

Yhteistyökumppani
Liittynyt
19.3.2019
Viestejä
37
Kaupunki
Hämeenlinna
Kaikki laadukkaan levysoittimen ystävät, nyt kuulolla:

Demoon saapui eilen upeaääninen Holbo MK1 -levysoitin.

Tämä ilmalaakeroitu soitin on todella huikea laite hintaansa ( svh. ilman rasiaa 6900,00 € ) nähden.

Demosoittimessa legendaarista mainetta pitävä Music Maker MM-rasia.

Kysy tarjousta, rasialla tai ilman !!!


Tervetuloa tutustumaan,

Juhani, JT Audio Oy


1.jpeg
 
Viimeksi muokattu:

Usus

Käyttäjä
Liittynyt
18.11.2008
Viestejä
72
Työmatkalla jossain päin Pirkanmaata.

Vapauduin työkeikalta sen verran ajoissa, että ehdin kurvaamaan Hämeenlinnaan ja moikkaamaan Juhania uuteen myymälään. Liike näyttää asialliselta ja alakerran kuuntelutilassa sain rauhoittua hetkisen. Siinä se nyt oli tellingillä, varsin tuore Holbo Airbering levysoitin. Mielenkiintoinen konstruktio kaiken kaikkiaan, sillä yleensä olen törmännyt ilmalaakeroituihin tangentiaalisiin äänivarsiin, jotka maksavat saman tai jopa enemmän, kuin tämä kokonaisuus. Holbossa oli kiinni entuudestaan tuttu Music Maker, ei aivan minun rasiani, mutta oikein kuunneltava. Muu kokonaisuus muodostui Canor Audio PH 2.10 RIAA-vahvistimesta, Canor Audio AI 2.10 -integroitu vahvistimesta ja Fischer&Fischer Klein -kaiuttimista. Totesin Juhanille, ettei minulla ollut riittävästi aikaa kunnon kuunteluun saatikka omia levyjä mukana, mutta ei muuta kuin ensimmäinen lätty pyörimään.

London Grammar: Hey now soi todella ilmavasti, soitin tuntui vievän bändiä kevyesti ja hyvällä rytmillä eteenpäin. Hannah Reidin ääni tuli upeasti esiin, mikä sai minut miettimään tuota Music Makerin rasiaa uudelta kantilta. Juhani soitteli vielä muutaman kipaleen, Stevie Ray Vaughan : Little Wing, George Benson: Rainy night in Georgia, Dillon: Thirteen Thirtyfive.

Soittimesta on todettava, että oikein positiivinen tuttavuus – erityisesti pidän sen keveydestä, nopeudesta ja loistavasta rytmistä – tässä sitä uppoutui musiikkiin, ei hifilaitteisiin – aivan kuten pitääkin. Harmikseni kuuntelusessio jäi lyhyeksi, mutta olen varmasti menossa uudestaan. Suosittelen muidenkin tutustuvan Holboon – asiallinen vaihtoehto tähän markkinan tarjoamaan – kuuntelemalla siitä selviää.

Kiitokset Juhanille pikasessiosta!
 
Ylös